Şimdi Ara

İSTANBUL KADIKÖYDE YAŞAMAK AYRICALIKMIDIR ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
6
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cahillik falan demişsin de yani yeterince iyi biliyorum semtlerı hemşerim simavlıyım da :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

Ben Kadıköy/halitağa caddesinde oturuyorum. Evet ayrılacıktır. Çünkü arkadaşlarım buralara gelmeye can atarken ben canım sıkıldıgında tak diye çıkıyorum :D

Halitağa caddesi dedinizde aklıma geldi eskiden Simit Sarayında yanındaki cafenin girişinde şaha kalkmış bir at hekeli ve karşısında çocuk giysisi satan CİVİL mağazası vardı son caddeye gittiğimde bu iki mekanda kapanmıştı bu iki mekan şimdi ne oldu heberimiz varmı ?

At heykelli mekan kapandı. Şimdi çok çok çok eskiden oradaki bina şeklinde yaptılar. Rivayete göre kocaman bir Mc'donalds açılacak. Civil'de yine tekstik üzerine bir yer oldu.

(çok çok çok eskiden oradaki bina şeklinde yaptılar. Rivayete göre kocaman bir Mc'donalds açılacak ) Böyle bir cümle olabilirmi ? kısaca MC DONALD'S açılacak desenize niye eveleyip geveliyorsunuz ?

Çünkü abartarak anlatmak Hoşuma gidiyor. Insan karşısındakinin %50 anlattığını dinlermiş. Bu Yüzden abartılı anlatımla karşındaki insanin inanmasini daha kolay sağlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar biraz konu dışı bir soru olacak ama cevaplarsanız sevinirim,
    Ataşehir'deki Zübeyde Hanım Öğretmenevine yolum düştü. Metro ile uyuya uyuya geleceğim artık
    Şimdi ben"Dudullu tesis"de mi yoksa "Harem"de mi ineyim? Gezme açısından düşünürsek Harem de inmem gerek ama gezmeden önce öğretmenevine gidip valizimi atmayı düşünüyorum.
  • parası olan için ayrıcalıktır.
    artılar burdan efem
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

Arkadaşlar biraz konu dışı bir soru olacak ama cevaplarsanız sevinirim,
    Ataşehir'deki Zübeyde Hanım Öğretmenevine yolum düştü. Metro ile uyuya uyuya geleceğim artık
    Şimdi ben"Dudullu tesis"de mi yoksa "Harem"de mi ineyim? Gezme açısından düşünürsek Harem de inmem gerek ama gezmeden önce öğretmenevine gidip valizimi atmayı düşünüyorum.

Sorularım şunlar : Metro dediğiniz şehirlerarası otobüslermi ? Nereden geliyorsunuz ? Öğretmenmisiniz ? İstanbulda ne işiniz var ? Şu anda nerdesiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

parası olan için ayrıcalıktır.
    artılar burdan efem

+1 Parası olmayanlara her yer CEHENNEM para var huzur var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Kadıköy'de doğdum, Kadıköy'de büyüdüm. Farklı semtlerinde 3 tane evim var. (Moda'da oturuyorum)

2006-2007 yılından sonra sonradan görme, kendini elit kesimden sanan insanlarlar doldu taştı. Evet, eskiden Moda'da oturanların bir havası vardı burayı varlıklı ve emekli insanlar tercih ediyordu. Şimdi ise özellikle bağdat caddesi tarafları sonradan görme, kendini zengin sanan tiplerle doldu. Kadıköy'de oturanların büyük bir serveti yoktur. Kadıköy'de oturmak ayrıcalıkta değildir bu ilçenin sayfalarca handikaplarını yazabilirim. Anadolu yakasının merkezi olması sebebiyle sükse yaptı. Tıpkı Ankara'nın başkent olmasından dolayı yoğun olması gibi.

İlçeler hakkında bir yaşam kalitesi sıralaması yapmam gerekirse:

1-Beşiktaş
    2-Sarıyer
    3-Bakırköy
    4-Beyoğlu
    5-Şişli
    6-Kadıköy olacaktır.

Anlamıyorum şu ilçeye 4-5 kez gelip methiyeler yazanlar var

İnternette ev fiyatlarına bakıp da yorum yapmayın o istenilen fiyatlar. 1.5 sene önce Bostancıda 3+1 135m2 dairem vardı. Basit bir yerde de değil Bostancı İlköğretim okulunun hemen karşısındaydı. 6-7 ayda emlakçıya 340 bine satabildim. Gidin bir Etiler, Bebek, Tarabya, Ataköy, Cihangir, Gümüşsuyu, Nişantaşı gibi yerlerde bakın ev fiyatlarına asıl farkı görürsünüz

Bu arada Treth hocam çok güzel yazmışsın

Ben onu bunu bilmem kardeş Kadıköyün son mahallesinde SAHRAYICEDİT'te oturuyorum Sahrayıceditin en merkezi caddesi olan ATATÜRK caddesinde geçenlerde sordum sıfır dairenin 125 metre kare cadde üstü fiyatı tam 1.250 Bin

• 25 yıllık kadıköylüyüm en iyi semtlerinden birisinde doğdum büyüdüm.Tabi İstanbulun en güzel yerlerinden ama Beşiktaş,Sarıyer Kadıköyden çok daha pahalıdır .3+1 yeni evler 1.5 milyon civarı Kadıköyde şu anda.
  • quote:

quote:

quote:

Kadıköy'de doğdum, Kadıköy'de büyüdüm. Farklı semtlerinde 3 tane evim var. (Moda'da oturuyorum)

2006-2007 yılından sonra sonradan görme, kendini elit kesimden sanan insanlarlar doldu taştı. Evet, eskiden Moda'da oturanların bir havası vardı burayı varlıklı ve emekli insanlar tercih ediyordu. Şimdi ise özellikle bağdat caddesi tarafları sonradan görme, kendini zengin sanan tiplerle doldu. Kadıköy'de oturanların büyük bir serveti yoktur. Kadıköy'de oturmak ayrıcalıkta değildir bu ilçenin sayfalarca handikaplarını yazabilirim. Anadolu yakasının merkezi olması sebebiyle sükse yaptı. Tıpkı Ankara'nın başkent olmasından dolayı yoğun olması gibi.

1-Beşiktaş
    2-Sarıyer
    3-Bakırköy
    4-Beyoğlu
    5-Şişli
    6-Kadıköy olacaktır.

İnternette ev fiyatlarına bakıp da yorum yapmayın o istenilen fiyatlar. 1.5 sene önce Bostancıda 3+1 135m2 dairem vardı. Basit bir yerde de değil Bostancı İlköğretim okulunun hemen karşısındaydı. 6-7 ayda emlakçıya 340 bine satabildim. Gidin bir Etiler, Bebek, Tarabya, Ataköy, Cihangir, Gümüşsuyu, Nişantaşı gibi yerlerde bakın ev fiyatlarına asıl farkı görürsünüz

Ben onu bunu bilmem kardeş Kadıköyün son mahallesinde SAHRAYICEDİT'te oturuyorum Sahrayıceditin en merkezi caddesi olan ATATÜRK caddesinde geçenlerde sordum sıfır dairenin 125 metre kare cadde üstü fiyatı tam 1.250 Bin

Dükkan yada ev 300 m2 değilse o fiyat yalan. Kadıköy'ün en pahalı yerlerden biri olan Kalamış sahilde bile 700 bin 130 m2 evler.

İnanmıyorsan size ev sahibinin telefonunu atayım konuşursun

• quote:

quote:

quote:

quote:

1-Beşiktaş
    2-Sarıyer
    3-Bakırköy
    4-Beyoğlu
    5-Şişli
    6-Kadıköy olacaktır.

Dükkan yada ev 300 m2 değilse o fiyat yalan. Kadıköy'ün en pahalı yerlerden biri olan Kalamış sahilde bile 700 bin 130 m2 evler.

İnanmıyorsan size ev sahibinin telefonunu atayım konuşursun

Ben inanıyorum Suadiye,Erenköy,Caddebostan sıfır 3+1 evler 2 milyon liradan satılıyor şu anda.Kalamış bu bölgelerden geride kaldı ama buna rağmen Kalamışta'da bu fiyatlara yakındır ev fiyatları.

• Orijinalden alıntı: Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 0:20:48 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karakartal1453

25 yıllık kadıköylüyüm en iyi semtlerinden birisinde doğdum büyüdüm.Tabi İstanbulun en güzel yerlerinden ama Beşiktaş,Sarıyer Kadıköyden çok daha pahalıdır .3+1 yeni evler 1.5 milyon civarı Kadıköyde şu anda.

Kalamış sahildeki sıfır evler 1-1.5 milyon civarı. Başka bir semt de 1 milyonu geçmiş evler yoktur.

Gözüme mi inanayim sana mı inanayim dostum.Bizim mahallede 15-20 ye yakın yeni yapılan satılık evler var.Müteahhite verilen evler var fiyatlarını iyi biliyorum.

http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/istanbul-kadikoy-erenkoy-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=mdliWPMV%2exC0D3VkJ4zqYA==&pId=2&list=1&new=1

http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/istanbul-kadikoy-caddebostan-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=4zOK5sww30TPLvpzFH0PjQ==&pId=2&list=1&new=1

http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/istanbul-kadikoy-erenkoy-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=cH1Z2NVS4OZsyUwiZ8ARXw==&list=1&new=1

http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/istanbul-kadikoy-erenkoy-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=CgorGCfU3q4J2wRDTQqifA==&pId=2&list=1&new=1

• quote:

quote:

quote:

quote:

25 yıllık kadıköylüyüm en iyi semtlerinden birisinde doğdum büyüdüm.Tabi İstanbulun en güzel yerlerinden ama Beşiktaş,Sarıyer Kadıköyden çok daha pahalıdır .3+1 yeni evler 1.5 milyon civarı Kadıköyde şu anda.

Kalamış sahildeki sıfır evler 1-1.5 milyon civarı. Başka bir semt de 1 milyonu geçmiş evler yoktur.

Gözüme mi inanayim sana mı inanayim dostum.Bizim mahallede 15-20 ye yakın yeni yapılan satılık evler var.Müteahhite verilen evler var fiyatlarını iyi biliyorum.

http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/istanbul-kadikoy-erenkoy-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=mdliWPMV%2exC0D3VkJ4zqYA==&pId=2&list=1&new=1

http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/istanbul-kadikoy-caddebostan-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=4zOK5sww30TPLvpzFH0PjQ==&pId=2&list=1&new=1

http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/istanbul-kadikoy-erenkoy-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=cH1Z2NVS4OZsyUwiZ8ARXw==&list=1&new=1

http://www.hurriyetemlak.com/konut-satilik/istanbul-kadikoy-erenkoy-emlakcidan-apartman_dairesi/detay?sParam=CgorGCfU3q4J2wRDTQqifA==&pId=2&list=1&new=1

Ben senin dostun falan değilim aramızdaki mesafeyi bilelim öncelikle

Bu fiyatların olmasının sebebi buradaki evlerin toprağının pahalı olması. Müteahhitler arsaya ve evlerin çok eski olması sebebiyle çok masraf yapıyor ve mecburen ev fiyatlarını şişiriyor. 2 milyona etiler'de oturmak varken kimse o fiyatları vermez buradaki dairelere. Bu yüzden satılmıyor. Bende kendi evimin fiyatını 5 milyon belirlerim, alan çıkar mı ona bakacaksın.

edit: gösterdiğin evler bağdat caddesine iki sokak ilerde bu fiyatların olması normal. cadde üzerindeki evler dünyanın her yerinde pahalı zaten.

Bilmediğin konu hakkında konuşuyorsun bence leblebi gibi satılıyor.Hele bir tane var süper lüks 1.5-2 trilyondan satılmış 3+1 ler.Cadde üstü olmayan KAzasker,Kozyatağı gibi yerlerdede bu fiyat civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaaaa -- 27 Mart 2015; 17:00:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben senin dostun falan değilim aramızdaki mesafeyi bilelim öncelikle

Bu fiyatların olmasının sebebi buradaki evlerin toprağının pahalı olması. Müteahhitler arsaya ve evlerin çok eski olması sebebiyle çok masraf yapıyor ve mecburen ev fiyatlarını şişiriyor. 2 milyona etiler'de oturmak varken kimse o fiyatları vermez buradaki dairelere. Bu yüzden satılmıyor. Bende kendi evimin fiyatını 5 milyon belirlerim, alan çıkar mı ona bakacaksın.

edit: gösterdiğin evler bağdat caddesine iki sokak ilerde bu fiyatların olması normal. cadde üzerindeki evler dünyanın her yerinde pahalı zaten.

Bilmediğin konu hakkında konuşuyorsun bence leblebi gibi satılıyor.Hele bir tane var süper lüks 2 trilyondan satılmış 3+1 ler.

Kadıköy'de al-sat yaptığım çok oldu. Senin yaşın kadar benim piyasa takibim var. Block

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.Blocklamazsan küserim.

• konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bende sahrayıceditteyim nerdeyse 16 sene olmuş. Babam 2004 te mc donaldsın sokağında ev aldığında ev fiyatı 70 bin liraydı. Bugün atatürk caddesinde pizzacının karşısında yeni yapılan bina( site bile değil) 850 bin dolardan satılıyor. Ve en üstten iki dairesi satılmış bile. optimuma doğru giderken yapılan iki site var onlardada fiyatlar aşağı yukarı aynı. Acıbadem metrobüs durağının orda yapılan villalar 6 milyon dolardan başlıyor. Bundan 10-20 sene önce burdan ev almak yine zordu ama bu kadar da uçmamıştı. Şimdi herşey çok zor,hayat çok pahalı,alım gücü düşük ve ev fiyatları uçuk.

• Ooo 300.000 TL taban değerli evi var ooo

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bende sahrayıceditteyim nerdeyse 16 sene olmuş. Babam 2004 te mc donaldsın sokağında ev aldığında ev fiyatı 70 bin liraydı. Bugün atatürk caddesinde pizzacının karşısında yeni yapılan bina( site bile değil) 850 bin dolardan satılıyor. Ve en üstten iki dairesi satılmış bile. optimuma doğru giderken yapılan iki site var onlardada fiyatlar aşağı yukarı aynı. Acıbadem metrobüs durağının orda yapılan villalar 6 milyon dolardan başlıyor. Bundan 10-20 sene önce burdan ev almak yine zordu ama bu kadar da uçmamıştı. Şimdi herşey çok zor,hayat çok pahalı,alım gücü düşük ve ev fiyatları uçuk.

Tam olarak nerede oturuyorsunuz PM'de atabilirsiniz Pizzacı dediğiniz tam olarak neresi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Soğuğu seven adam

Ooo 300.000 TL taban değerli evi var ooo

Kimden bahsediyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurosim

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bende sahrayıceditteyim nerdeyse 16 sene olmuş. Babam 2004 te mc donaldsın sokağında ev aldığında ev fiyatı 70 bin liraydı. Bugün atatürk caddesinde pizzacının karşısında yeni yapılan bina( site bile değil) 850 bin dolardan satılıyor. Ve en üstten iki dairesi satılmış bile. optimuma doğru giderken yapılan iki site var onlardada fiyatlar aşağı yukarı aynı. Acıbadem metrobüs durağının orda yapılan villalar 6 milyon dolardan başlıyor. Bundan 10-20 sene önce burdan ev almak yine zordu ama bu kadar da uçmamıştı. Şimdi herşey çok zor,hayat çok pahalı,alım gücü düşük ve ev fiyatları uçuk.

Optimum'un tam arkası gece kondu mahallesi. Benzinliğin arkasındaki tarladan sonrası ise değerli, kız yurdunun oralar değerli. Optimum'un karşısına da otel ve teknosa geldiği için otelin arka tarafları da çok değerlendi.

Optimumun tam arkası dediğiniz YENİ SAHRA mahallesi oluyor, benzinliğin arkasındaki tarladan sonrası ise değerli dediğiniz nereler ? kız yurdu nerede ? Otel dediğiniz yer HİLTON OTELİ ve aynı sıradada TEKNOSA'nın genel müdürlüğü var yalnız bunları niye bize anlatıyorsunuz anlamadım siz tam olarak nerede oturuyorsunuz ? PM'de atabilirsiniz geçen gün pazarın kurulduğu sokakta bulunan bir dairenin kiralık ücretini sordum adam bana tam 1.750 TL dedi bende seviniyorum 1.000 TL diyecek diye

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.