Şimdi Ara

İstanbul Kadıköy de dershane önerisi butik de olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar bu hafta kayıt yaptırmam lazım

• bi yardım edin arkadaşlar upp
  • uuuuup
  • uuuuuup bi yardım edin ya
  • up...
  • Ben kadıköyde feme gitmiştim , ama pek de tavsiye etmiyorum , şakirt ortam çok sıkıcı abi , finali de pek beğenmiyorum , fen bilimleri var bak onu öneriyim ? Bi de sınav dershanesi var , arkadaşım oraya gitti de güzel yer kazanmıştı . Başka da bilmem , aslında aralarına hiç de bir fark olduğunu düşünmüyorum ya , neyse .
  • saolasın hocam benim de aklımda fen bilimleri var ama ailem butik dershane konusunda ısrarcı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kültür butik
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Butik dersaneleri daha çok parası fazla, fakat evladı pek de parlak olmayan veliler tercih ediyor. Vereceğiniz fazla para ile dershanenin üstüne teke tek özel ders alırsanız daha faydalı olur diye düşünüyorum.

biliyorum hocam da kadıköy halitağa fen bilimleri kapıyı 5 milyardan açıyo özel dersiyle çok daha fazla tutar ama butik dershaneler 8-9 milyar hem dersler 4-8 kişi hem de istediğim zaman özel ders alabileceğim sadece tek eksiği var rekabet ortamı pek fazla yok ben onu da fbm nin denemelerine girerek gidermeyi düşünüyorum
  • Biraz hort olucak ama banada bir dershane önerisi lazım, bir tane butik dershane buldum 7 kisi kaydolacağız diye 8-500 e inebilirlermis büyük ihtimal 8e de inerler ama fiyat pahalı değilmi genel olarak pahalı dediler ve baktıgım zaman evet biraz fiyatlar yüksek okulum kadıköyde olduğundan bana yakın bir yere gitmeyi düşünüyordum sizin önerileriniz önerdiğiniz bir yer varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonthor

Biraz hort olucak ama banada bir dershane önerisi lazım, bir tane butik dershane buldum 7 kisi kaydolacağız diye 8-500 e inebilirlermis büyük ihtimal 8e de inerler ama fiyat pahalı değilmi genel olarak pahalı dediler ve baktıgım zaman evet biraz fiyatlar yüksek okulum kadıköyde olduğundan bana yakın bir yere gitmeyi düşünüyordum sizin önerileriniz önerdiğiniz bir yer varmı.
    8.500 iyi bir fiyat bence butik dershane için. Sınıflar kaç kişi, hoca kalitesi nasıl ve sundukları bir şey var mı (mesela haftalık birkaç tane özel ders hakkı, soru çözüm ve etüt muhabbetleri)? Bunları iyice ölç, biç gitmeden önce.
  • Hocaları iyi ders aldım denemek için, haftasonu Cumartesi ve pazar 6-6 12 saat hafta ici 3 saat dersimiz olucak, deneme olarak birey in denemelerine giricez hangi yayın evinin kitaplarını vericeklerini konusmadık gecen yıl birey vermişler ders sayısı kac olması yeterli olur suan söylenilen yeterlimi etütlerde olucakmıs sınıf 7 kişi olucak hepsi benim tanıdığım kisiler yani dersle ilgisi olan insanlar olucak birbirimize yardımcı oluruz diye böyle düşündük.

ben pahalı buldum biraz dershanenin fiyatını ama butikler genel olarak bu fiyatlarda sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonthor

Hocaları iyi ders aldım denemek için, haftasonu Cumartesi ve pazar 6-6 12 saat hafta ici 3 saat dersimiz olucak, deneme olarak birey in denemelerine giricez hangi yayın evinin kitaplarını vericeklerini konusmadık gecen yıl birey vermişler ders sayısı kac olması yeterli olur suan söylenilen yeterlimi etütlerde olucakmıs sınıf 7 kişi olucak hepsi benim tanıdığım kisiler yani dersle ilgisi olan insanlar olucak birbirimize yardımcı oluruz diye böyle düşündük.

ben pahalı buldum biraz dershanenin fiyatını ama butikler genel olarak bu fiyatlarda sanırım.
    Genel olarak 12 lere uygulanan program haftasonu 6-6 oluyor, bence yeterli olur hatta sene içinde de ara sıra "bugün dersaneye gitmesem mi acaba?" dediğin de olabilir Haftaiçi 3 saat ile haftalık 15 saat. Ekim - Mayıs'tan alsan 120 saat, en az. Sene içinde ek ders olur mu diye de konuş (sayısalcıysan coğrafya ve tarihi sor mesela kesinlikle). Genellikle 12. sınıflar için de yazdan hızlandırma programı ile başlanır, onun hakkında da bilgi edinmeyi unutma. Ders saati yeterli gibi duruyor bence. Yine de çevre dersanelerden de bol bol bilgi al, karşılaştır. Butik dersanelerin mevcudu az olduğu için hoca ilgisi ve etütlerde daha kolay soru sorabilme imkanı yüksek, bu yönden iyi. Bireyin denemelerini pek bilmiyorum ama yayınları güzel. Eis föyleri ve birey soru bankaları ile gidecekler muhtemelen.

Ve en önemli kısım arkadaşlarınla sınıfa rehavet değil rekabet ortamı oluşturmanız lazım. Çünkü samimi olduğun adamlarla gidiyorsun, kaynayabilir Seviyeniz hemen hemen yakınsa daha iyi olur.

Fiyatı piyasa fiyatında. Bazı butiklerden ucuz. Veli pazarlığı ile 8'e kadar indirebilirsiniz belki Velilerinize de hocaların donanımı hakkında bilgi aldırttırın derim. Dersane seçimini mutlaka iyi yap, sene içinde pişman olma. İnce eleyip sık dokumalısın. Genellikle dersanelerin birçoğu adam akıllı gerçekleştirmeyeceği vaatler verebiliyor, onlara dikkat et. (özellikle daha büyük dersanelerde olur bu.) Ve dediğim gibi hoca kalitesi çok önemli. Sen yine de oraya gitmiş birilerini bulmaya çalış ya da birkaç hocana sor soruştur.

• Dediklerini dikkate alacağım yardımın için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.