Arkadaşlar bugün itibariyle tarafıma yazılı olarak verilen yanıt aşağıdaki gibidir. Artık duruma göre yeni bir platformda maçların izleneceği anlaşılmaktadır. Bu rekabet ortamında Turksat' ın kaybettiği kanallar kendisine müşteri kaybı olarak dönecektir.Verilen yanıt aşağıdadır.
"" E-postanızda belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili NBA TV kanalı için anlaşmamız son bulmuş olup farklı kanallar için çalışmalar devam etmektedir.
Saygılarımızla,
TÜRKSAT A.Ş.""
kabloluyu kapattırdım bugün.açma sapan kanallara para verdiğimiz yeter nbatv de yok artık bağlasalar durmazdım zatendsmart almayı düşünüyorum hangi pakette olacağı belli mi nbatv nin bilen var mı?
league pass da izlersek yorumcu da yabancı mı oluyor acaba bir bilgisi olan var mı ? yoksa her ülkeye özel kendi dilinde yayın gibi bir imkan var mı ?
arkadaşlar arkadaşıma digiturk'ten mesaj gelmiş nba yayınları başlayacaktır diye.
Mail olarak gelen bilgiye göre 1.1.2012 den itibaren Kablolu Tv hizmeti 9 TL den ücretlendirilecek . Teledünya üyeliği alırsak Discovery Channel izleyebileceğiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme