Şimdi Ara

İstanbul için Gezi Ve Güzergah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul'u hiç bilmiyorum. Müze tarihi yerler vs. eşimle bir gezi yapmak istiyoruz. Tavsiye edeceğiniz yerler ve bu yerlere hangi otobüs, metrobüs, metro vs.vs. ile gidileceği hakkında yardım edebilecek varmı.
    Not: Bursa'dan yeni kapı ya vapur ile geçeceğim. Ve 2 gün olarak planlıyorum. Silivri'de kardeşim var orada kalacağım.

• 2 haftalık İstanbulluyum ama tavsiye edebileceğim yerler şunlar; Eyüp (orada namaz kılmak mükemmel bir duygu), Sultanahmet, Tophane, Ortaköy (buraya akşam gidin ama üzerinizi sıkı giyinin havalar soğudu, köprüdeki ışık oyunlarını ve boğazı izlemek çok zevkli)... Ulaşım olayına tamamen Fransızım.
  • Valla istanbulu gezmeye değil gün ömür yetmez :)

En mantıklısı madem bilmiyorsunuz sultanahmetten 2 katlı otobüsler var ingiliz usulu onlara binin yaklaşık 30 noktaya götürüyorlar ardından da eminönüede bir boğaz turu yapın tekneler var geziren 2 saat süresince 10 liraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Valla istanbulu gezmeye değil gün ömür yetmez :)

En mantıklısı madem bilmiyorsunuz sultanahmetten 2 katlı otobüsler var ingiliz usulu onlara binin yaklaşık 30 noktaya götürüyorlar ardından da eminönüede bir boğaz turu yapın tekneler var geziren 2 saat süresince 10 liraya.

katılıyorum. özellikle tarihi yarım adayı gezin eminönü , fatih, zamanınız olursa topkapı ,arkeoloji yide gezin. ayrıca istanbulun her yeri güzeldir. anadolu yakasınıda es geçmeyin bence ; adalara , kavağa gidin...
  • ulaşım araçları için akbil gereklimi, parayla binilebiliyormu?
    Önceliğimiz tarihi yerler ve müzelere gezmek. Bunlar için nerden başlayıp hangi güzergahı takip edip hangi otobüslere binmeliyim.
    @BèRuTTì : Sultanahmetten bineceğimiz otobüs gezi otobüsümü yoksa yolcu otobüsümü?
  • Gezi otobüsü onlar genelde turistler için

İstanbul için Gezi Ve Güzergah

Neredeyse önemli heryere götürüyorlar.

Bu arada normal belediye otobüslerine paraylada biniliyor. 1.5 lira sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 7 Ekim 2010; 16:52:10 >
  • Daha başka önerisi olan varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya Nasıl Bir Şehir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gülhane, ortaköy ,rumeli hisarı kanlıca sahili, beyazıt tarafları aıleye uygundur bebek mebek pahalı ve lüks kaçar ama gulhane vs mukemmeldır ozellıkle de tepeden manzarayı 1 görün gülhaneyi şiddetle tavsiye ederim.avm olarak forum istanbul ve cevahir e gidebilirsiniz ozellıkle cevahirden cıkmazsınız zaten asırı buyuk tavsiyelerım bunlar.akbılınız olursa cok ıyı olur yoksa nakıtle arasında 75 kurus vs oynuyor her seferde boyle olsa cok zararınız olur eyup balad ksımıda cok guzeldır.yazdıkca aklıma 1 yerler gelıyo k bakmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.