Bildirim
İstanbul içi eski boş bina
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xemmes
Herkese merhaba İstanbul içinde,çekim yapmak için eski boş bina arıyorum daha önce bu tarz yerlerde çekim yapmış ve önerebilecek biri var mı ?
Hocam yedikule gazhanesi cekim yapmak icin en uygun yer gibi geliyor ama gidip bir turlu bakamadım bir bak istersen -
quote:
Orijinalden alıntı: batucan57
quote:
Herkese merhaba İstanbul içinde,çekim yapmak için eski boş bina arıyorum daha önce bu tarz yerlerde çekim yapmış ve önerebilecek biri var mı ?
Hocam yedikule gazhanesi cekim yapmak icin en uygun yer gibi geliyor ama gidip bir turlu bakamadım bir bak istersen
Izin belgesi + guvenlik riski...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
quote:
Orijinalden alıntı: batucan57
quote:
Hocam yedikule gazhanesi cekim yapmak icin en uygun yer gibi geliyor ama gidip bir turlu bakamadım bir bak istersen
Izin belgesi + guvenlik riski...
İzin alınması gerek herhalde sonuçta belediyeye ait güvenlik olayına gelince tinerci balici filan zannetmiyorum olduğunu
-
İçi boş bina bulamazsın, bulsanda balicisi tinercisi eksik olmaz. Gidebileceğin yer olarak Beykoz Kundura fabrikası var, film seti olarak kullanılıyor. Bi ara sor bize de bilgi ver -
Buldugun her yere girme benden söylemesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Güven*
Buldugun her yere girme benden söylemesi
+1
Pıçaa sokuverirler soora
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X