Şimdi Ara

İstanbul içi en iyi iPhone 3GS fiyatı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir kontratsız iPhone almak istiyorum. Şu ara yapılan kampanlardan haberdar olan, yada siz sayın d.h üyeleri, aldığınız fiyatları yazarsanız çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 4 Mart 2010; 14:29:38 >

• 1499 TL 12 taksit Metrolarda 4 marttan itibaren satışa sunulacaktır stoklar 80 adetle sınırlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siirlerefendisi -- 3 Mart 2010; 13:59:18 >
  • Teşekkür ederim giriş kartı gerekiyormu?
  • Geçici giriş kartları veriyorlar world maksimum access bonus advantage kartlara 12 taksit geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siirlerefendisi

Geçici giriş kartları veriyorlar world maksimum access bonus advantage kartlara 12 taksit geçerlidir.

Bu 1. tercih daha uygun bir fiyat olmazsa. Bonus kart'ım var, üstelik vergi mükellefiyim olmazsa vergi levham ile gider alırım giriş kartımı. Tekrar teşekkür ederiyorum.
  • Bu fiyat 16gb için değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure
    Bu fiyat 16gb için değil mi?

Evet 16 GB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell'den 1.490'a aldım ben.
  • İki gün önce Tcell'den 1450 TL'ye aldım.
  • Eğer turkcell extralarda bu fiyatsa metrodan almanın tek esprisi 12 taksit olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

İki gün önce Tcell'den 1450 TL'ye aldım.

Hangi turkcell'den aldınız?
  • Electrowoldden Tcell 3GS 16GB Genpa garantili 1499 aldım Worde 10 taksit
    Kampanyadan 150 tl EW hediye çeki verdiler 1349 a geldi bana.
    Ayrıca 23 tlye Cep telefonu kaskosuda alabiliyorsun yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolCat2019 -- 6 Mart 2010; 14:20:46 >
  • Arkadaşlar;
    İstinyepark Genpa'da 1,490TL'ye tüm kredi kartlarına 9 taksitle veriyorlar. Ayrıca (5 Marta kadar )da Worldcard'a 12tk, bonus karta da +3 taksit imkanı var.
    Benden söylemesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: besteasyboy

Arkadaşlar;
    İstinyepark Genpa'da 1,490TL'ye tüm kredi kartlarına 9 taksitle veriyorlar. Ayrıca (5 Marta kadar )da Worldcard'a 12tk, bonus karta da +3 taksit imkanı var.
    Benden söylemesi...

Bu güzel, önceliğe alalım. Teşekkür ederim.
  • Kontratlı 32gb yok mu ya kimse onun fiyatıyla ilgili bir şey söylememiş.
  • Az önce Muğla turkcell bayisinden birinden 1500 tl telefon(word x12 taksit yarın son günmüş) + 4 gb net aylık 29(31 mart son gün) + öğrenci paketi 15 tl aylık (her yöne 2 saat). Alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 4 Mart 2010; 22:58:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedlam

Az önce Muğla turkcell bayisinden birinden 1500 tl telefon(word x12 taksit yarın son günmüş) + 4 gb net aylık 29(31 mart son gün) + öğrenci paketi 15 tl aylık (her yöne 2 saat). Alındı.

Güle güle kullan
  • Pardon bir tanıdığa aldık bende eylül ayında alınmış (süper mini paket) 3gs 16 gb var.
  • Amerikadan getiren varmi?simlock sorunu varmi? Kaca maloluyor.
  • Amerikadan şimdi gelse acaba son sürümlerle ilgili Jailbreak işlemi sorunu varmı
    yani son üretilenlere JB yapılabiliyor mu
    Teşekkürler......
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.