Şimdi Ara

İstanbul go-kart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Tamam Starcity nin oradaymış.

Starcity 'de ki başka dostum. Arkadaşın dediği Skoda bayisinin tam karşısı. E5in diğer tarafı Topkapı yönü yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonNn_ S kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MAXSTAR

Tamam Starcity nin oradaymış.

abi kusura bakma net gitti yanlış link atmışım. benim dediğim yer aşağıdaki

https://tr.foursquare.com/v/londra-camping-gpe5-go-kart/4ea17dff77c8d0ce5d86c808
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

Bağcılar gokart tavsiye etmem hele kızla hiç gidilmez hep keko apaçi tipler orda araçları berbat sadece pistleri güzel zaten bağcılar kadar dandik bi semt yok

Metrobüs dursğı yenibosnada hemen benzinliğin orda var çok güzel

Gopta tünel ksrting var

dostum kusura bakmada senin verdiğin yerde komik olmuş bağcılar için dandik demişsin doğruda tavsiye ettiğin yeni bosna bağcılar dsn daha dandik bir semt :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Bağcılar gokart tavsiye etmem hele kızla hiç gidilmez hep keko apaçi tipler orda araçları berbat sadece pistleri güzel zaten bağcılar kadar dandik bi semt yok

Gopta tünel ksrting var

Aynen abi nasil bir yer orasi yahu. Turkcenin yabanci dil sayildigi bir yer resmen.

vallahi şu semtlere gidince kendimi turist sanıyorum.

bağcılar,aksaray,güngören,kartal,fatih,eminönü

dahada vardır aklıma gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Gopta tünel ksrting var

dostum kusura bakmada senin verdiğin yerde komik olmuş bağcılar için dandik demişsin doğruda tavsiye ettiğin yeni bosna bağcılar dsn daha dandik bir semt :)

dostum vallahi arkadaşımla bağcılar karting gittim. ( komşum bağcılar belediye başkan yrd. ) yüzünede söledim böyle dandik bir semtte nasıl çalışıyorsun diye.

birkere oraya tranvay ile gitsen 10 dk yürüyorsun. tam önüne geldin dandik bir merdivenlerden en aşağıya iniyon karşına çok büyük kaliteli bir pist geliyor ama

arabalar dökülüyor neyse arabalar dökülsün eyvallah ama o tipler ne öyle apaçisi barzosu krosu kekosu hepsimi orda olur arkadaş. bende hemen arkadaşımı alıp

kale center otoparktaki go karta gittim 10 numarada araçları var.

yani dicem şu ki sakın ama sakın bir bayanla oraya gitmeyin allah muhafaza psikolojisi bozulur insanın

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Gopta tünel ksrting var

Yenibosna Bağcılardan profil olarak daha iyi. Ama bi Zafer Mahallesi var ki akıllara zarar. Bağcılar'da park, yürüyüş yolları vs. Daha çok imkan var. Ama orada da bi Kirazlı var ki yine akıllara zarar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

Gopta tünel ksrting var

Aynen abi nasil bir yer orasi yahu. Turkcenin yabanci dil sayildigi bir yer resmen.

vallahi şu semtlere gidince kendimi turist sanıyorum.

bağcılar,aksaray,güngören,kartal,fatih,eminönü

dahada vardır aklıma gelmiyor.

kartal o kadar değil kartal ın bazı bölümleri asıl sultangazi ve ümraniye desen daha doğru olur kartal çok iyi kalıyor bunların yanında

• metallica17 kullanıcısına yanıt
    Nerdekini diyosunuz.

• Bu sayfayı hortlatalım :D Hem de bilgiler güncellensin :)
    Maslak civarına yakın, yoldan beri bir go kart pisti tavsiye edebilir misiniz?

Güzel bir pist olarak en yakın Kilyos'ta buldum biraz bakınınca. Ama belki internette pek gözükmeyen bildiğiniz bir yer vardır.
  • Dragos sahilde guzel bir tesis var, tavsiye ederim. Bir vakfa ait duzenli tertipli bir go kart pisti.

Hayirli gunler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.