Şimdi Ara

istanbul-gelibolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, bu yıl kondisyon kasıp gelecek yıla tur yapmayı düşünüyordum. ancak geçtiğimiz hafta sonu beşiktaş'tan belgrad'a gidip geldim, 70km'ye yakın yol yapmış oldum ve hacıosman yokuşu haricinde tıkanmadım da. (orada da sonuna kadar sürmeyi başardım) galiba haftada 2 halı saha yapıyor oluşum da etkili oldu bunda, yoksa 2 yıldır bisiklet sürmüyordum.

şimdi gözümü kararttım, ağustos gibi gelibolu'ya kadar bisiklet sürmek istiyorum. neden gelibolu derseniz, özel bir nedeni yok, farklı yer tavsiyelerine de açığım. mudanya'ya ido ile geçip, oradan çanakkale de olabilir aslında.
    altımdaki bisiklet rockrider 8.3 mtb lastiği var üzerinde, yol lastığı yok ama pek yormadı beni.
    aşağı yukarı 280 kilometreymiş. kendime gereksiz bir güvenim var, 2 günde rahatlıkla alabilecekmişim gibi geliyor.

şimdiden planlamamı yapacağım da tavsiyeleriniz neler? çantaya çok da fazla bir şey almak istemiyorum, 1-2 parça tişort, 1 şort alırım belki. yüz havlusu bir de.

yolu bitirebilir miyim?
    çantaya neler almalıyım?
    yol lastiği takmamın çok etkisi olur mu (nedense pek gönüllü değilim ama bilgili arkadaşların tavsiyelerine de açığım)?

bir de istanbul'da önerebileceğiniz güzergahlar nereler?

ek: 87 kiloyum, 4 kilo kadar aldım son 2 ayda, onları da vereceğim, rahat ederim o vakit. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 9 Nisan 2015; 19:18:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.