Şimdi Ara

İstanbul/Fatih'te öğrenci olmak.Yardım Lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sen ortalama bir aileden olsan orda okusan nerde kalırdın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim fatih ilçesi rezil bir yer öğrenci için düşünce empoze etmeye çalışmayan tek bir yer yok. Ama temiz olarak çıkarım kendime güveniyorum diyorsan Sultanahmet tarafları, vefa tarafı iyidir Fatih'te. Çapa da iyidir. Karagümrük, balat, kocamustafapaşa falan iyi değil pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler İstanbul hukuk gelicek büyük ihtimal. Fatihte değil mi iuhf? Çevresi mekanı nasıldır ıstanbullu bilhassa Fatihte oturan arkadaşların öneri ve tavsiyelerini bekliyorum. Ha bide ensar yurdu varmış bilen var mı?

Orijinalden alıntı: Kararsız İstanbullu

bir tane bile güzel yurt göremedim hepsi mi kötü olur arkadaş
    eyüpte vardı güzel yurtlar konforist falan ama oda uzak ne yapıcam bilmiyorum

kızsan ve maddi durumun iyiyse fındıkzade tarafında kampüsaray yurdu var ev konforunda ve ulubatlı netro yanında kyk yurdu var topkapıda.Erkeksen yine dediğim ulunatlıya yakın bir yurt var özel ama orta sınıf

• Kalmalık yerleri cidden bilemiyorum hiç araştırmamıştım, ama bölümün fakültesi lalelideki galiba veya 5-10dk ilerisindeki beyazıttadır, kalmak için tramvaya yakın yerleri araştırsan iyi olur hem gidiş geliş için hemde boş zamanlarında ulaşım imkanı çok her yere gidebilirsin kolayca, boş zamanın için gezmelik çok fazla yer var kütüphaneler yakın çevrende çok fazla turist olur yani günde en az 2-3 kişi sana İngilizce bir yer sorar çok yaşadım bunu. Bu arada cemaat yurdu da bol bulunur fatihte

Orijinalden alıntı: Uçan Urfalı

quote:

Orijinalden alıntı: Kararsız İstanbullu

bir tane bile güzel yurt göremedim hepsi mi kötü olur arkadaş
    eyüpte vardı güzel yurtlar konforist falan ama oda uzak ne yapıcam bilmiyorum

kızsan ve maddi durumun iyiyse fındıkzade tarafında kampüsaray yurdu var ev konforunda ve ulubatlı netro yanında kyk yurdu var topkapıda.Erkeksen yine dediğim ulunatlıya yakın bir yurt var özel ama orta sınıf

Erkeğim ücret konusunda esneğim okula uzak olmasın ve konforlu olsun yeter eğer önerin varsa çok iyi olur bulamadım ben bir tek konforisti buldum oda eyüpte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.