Şimdi Ara

İstanbul Erkek Lisesi (İEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

İstanbul Erkek Lisesi (İEL)

(En Son Oy Tarihi: 1.02.2020)
Giriş
  • Gençler 2014 yılında bu okulu kazanmış olmama rağmen yurtta kalmayı istemediğimden gitmedim Anadolu'nun küçük bir kentindeki Fen Lisesi'nde okudum.

Bu sene Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazandım . Şimdi ki hedefim USMLE Sınavı'nı kazanıp Amerika'da Tıp'ta uzmanlığa devam etmek . Sizce İEL' ye gitmeyerek hayatımda büyük bir fırsatı kaçırdım mı yoksa hala önümde yapılabilecek şeyler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kurun bu seviyelerde olduğu bir dönemde oldukça yetersiz bence en az aylık 8000 9000 tl lik bir masraf oluştururdu bu durum bana diye düşünüyorum ki ailemden bu meblaları karşılayabilecek yeterlilikte değil . Aslında üzülmeme çok gerek yok mu ?sizce de sonuçta bir doktorun mezun olduğu lisenin ne gibi bir önemi olabilir ki?
  • Destekleriniz için teşekkürler gençler aslında bu okula gidememe sebebim biraz akraba temelliydi o dönem en uzak akrabasına kadar arayıp bulunduğum ildeki lisedeki okumam gerektiğini bana direttiler bununla yetinmeyip babamı da etkilediler halbuki anne tarafı akrabaların çoğu İstanbul'daydı . Anneannemlerin ev müsaitti kalmak için lakin yol 2,5 saati buluyordu ben yine de göze
    almıştım ancak babam sadece yurtta kalırsam göndereceğini söylemişti . Sonuç olarak burdayım ama düşünüyorum da eğer şimdi elimde böyle bir fırsat olsaydı büyük bir ihtimalle kaçırmazdım
  • sadece universite sinavi degil vizyon adina birseyler katardi ama kendi basina elde edemeyecegin seyler mi bilmiyorum. ben de teogda birkac puanla kacirmistim ama kazansam da gitmeye ugrasmazdim herhalde. o yasta cok ileriyi dusunemiyorsun.
    Daha Fazla Göster
  • "Seçenekler yoktur. Düz bir çizgiden başka hiçbir şey. Yanılsama arkasından gelir, "Neden ben?" ve "Ya şöyle olsaydı" diye sorduğunda .Eğer bazı şeyleri farklı yapsaydın o

sen olmazdın. Geriye dönüp bakan farklı bir kişi olurdu. Bir takım sorular soran.

Sözü aklıma geldi

Orijinalden alıntı: Guest87628

Okuduğum liseyi ve kazandığım üniversiteyi nasıl belli ederim konusu vol28928279278
    Gidemediğim liseyi desek daha doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

ben de anadoluda bir fen lisesinde okudum okulum uni sinavi haric bana pek bir sey katmadi. ilkokulda ozelde okurken ingilizce matematik falan ogrenmistim en azindan.
    Siz de mi tıpçısınız hocam
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.