Şimdi Ara

İstanbul dışı devlet üniversitesi mi istanbul da özel üniversite mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • puanlar geldi tercihler için kafa patlatıyorum istediğim bölüm ekonomi ve finans istanbul dışı devlet olarak celal bayar ve adnan mendereste tutuyor birde antalya da yeni açılan bir üniversiteye de yazıcam daha puanları belli değil.İstanbulda ise %50 burslu Doğuş,aydın gibi üniversitelere girebilirim.Sizlere sorularım şunlar 1) sizce bu saydığım devletlere mi gitmeliyim yoksa özellere mi ? 2) maliyetler hemen hemen aynı paraya denk geliyor ama özele gidersem senelik çok daha fazla para harcıyacağımı düşünüyorum haklımıyım ? birde nedense özele gidersem istediğim gibi bir üniversite hayatı yaşayamayacağımı düşünüyorum bursum kesilmemesi için habire çalışmak oraya para saçmak ya da oranın ortamı bana ters gelir gibi geliyor.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Ben de çok kararsızım. Ama ailemi bırakmak istemiyorum bu yüzden istanbulda özel yazacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Peki özellere baktın mı ben netten hangisini araştırsam yerden yere vuruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: srkn08

Peki özellere baktın mı ben netten hangisini araştırsam yerden yere vuruyorlar

Odtüyü bile yerden yere vuranlar var ciddiye almamak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya özel üniversitede taban puan a yaklaşırsak alırlarmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir başlık. arkadaşlar yardım 40k geldi. dokuz eylül inşaat mı okan inşaat,bilgisayar,mimarlık mı? yada doğuş,kültür,ışık,arel, gelişim mi? yardım bunlarda mimarlıkta inşaatta tutuyor. fikirlerinizi bekliyorum
  • beykent mezunu olarak söyleyebilirim ki iyi birokul pişman olmazsınız.siz bilirsiniz yinede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nişantaşı'na gitmeyin de nereye giderseniz gidin. Okuyup başka okula geçen tanıdık söyledi gidenler karı kız/erkek peşindeymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer hastalık sebebiyle eğitimine araverip tekrar geri dönme durumunda burs kesilmiyor
  • tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.