Şimdi Ara

İstanbul'daki elektrik Kesintileri hk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

önümüzdeki 4-5 gün de dahil olmak üzere İstanbul'da çeşitli semtlerde bakım çalışması nedeniyle sabah 9'dan akşam 5'e kadar falan elektrik kesintileri olacak (dünden başladı bile sanırım). Ben bu sabah kalktığımda saat 7'de elektrik kesikti, yani sitede gözüken öyle olmasına rağmen 9'da başlamamış, kim bilir kaçta gelecek. Bu sıcakta, dolaptaki yiyeceklerin bozulmadan bu kadar uzun süre kalması mümkün değil. Madem planlı bir çalışma yapılacak, bu bir arıza değil. Kesintilerin 3-4 saat ile sınırlandırılıp, arada 1-2 saat buzdolaplarına çalışma fırsatı verilmeli diye düşünüyorum. Arkadaşlar aşağıda bedaş'ın telefon ve faks numarası ve mail adresi var. Yüklenelim ve bu talebimizi iletelim.

Tel: 0212 311 36 00 (20 hat)
    Faks: 0212 361 86 86
    E-posta: bedas@bedas.gov.tr

• Mersinde Pazar ile Pazartesiyi bağlayan geceden itibaren 5 kere elektrik kesildi. Asansörde kalanlar oldu, çalışan yerlerde ışık yoktu. İstanbul ile alakası yokta niye bu kadar elektrik gidiyor ben anlayamıyorum.
  • İstanbulda yasamıyorum ama bahsettgn türden uzun süreli elektrik kesintilerini genel itibariyle planlı olarak TEİAS yapar..bizim burada böyle..ben de elektrik dagitm Sirketindeyim ama bu tip bir kesintimiz olmuyor..ama elektrik kesintimiz olmuyor mü dersen sık sık maalesef oluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye kesiyorlar elektriği ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

niye kesiyorlar elektriği ?

Bakım çalışması yapıyorlar, yani arıza değil planlı çalışma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.