Şimdi Ara

istanbul'da univeriste'de ac kalmamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim ana sorunum yemek.
    yemek yonunden yillarca sikinti yasadim. evdekilerin yemekle araasi pek yoktu. 3-4 yildir kendim yapiyorum ama cok zaman kaybi oluyor. universitede bol bol yerim diye dusunuyordum ama bahcesehir'i burslu kazandim. artik devlet universitelerinden yemek yeme sansim kalmadi.

kyk basvurusunda 38. siradayim. beni korkutan sey verilen yemeklerin yetmemesi. boyle olunca disaridan yemek zorundayim. bu da pahaliya patliyor.
    ev kiralasam kendi yemegimi yapabilirim ama 2 kisi icin bu imkansiz. bu arada aylik gelirim 1000 lira. neyse yurtlarda da kendi yemegimizi yapamiyoruz.

en dandik bir tavuk doner 5 lira. artik marti mi yedirirler bilemem. yemege neden takildim cunku artik kaliteli yemek yemek istiyorum. annesi yemek yapmayanlar ve ailesi tarafindan az harclik verilen (yazin hic verilmeyen) gencler beni anlarlar. surekli evdeki recel, zeytin, domates, salca gibi yemek olmayan urunleri yedikce bir sure sonra vucudunuz isyan ediyor. ayrica kalitesiz yememe ragmen iyi bir vucudum var. spor yapiyorum. boyle giderse sporu birakmak zorunda kalcagim. makarna yiyerek de eldeki vucudu da kaybedecegiz anlasilan.
    bir hamburgen 10 liradan basliyor. et doner, lahmacun, cantik bunlar ogrenci icin pahali seyler.

sigara yok, alkol yok, sosyal hayat minimum seviyede olacak, sevgili yok, cay icmek yok, pes-internet kafe tarzi bir aktivite bile yapmayacagim. ilk yil elbise almayi dusunmuyorum.

hesaplarima gore 200 lira kalacak. ilk aylar depozito, kitap cart curt derken oda olmayacak.

sizden istegim bu konuda tecrubesi olanlar nasil ac kalinmayacagi konusunda bana yardim etsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.