Şimdi Ara

İstanbul’da ulaşıma yüzde 35 zam kararı alındı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
1
Favori
30.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    İşte şu nefretin ve düşmanlığın yarısını akp içinde yazabilsen keşke. Ama yok senin gibiler devamlı iftara atar, yalan söyler ama kendisinden olunca sus pus olur.

    Seni forumdan tanıdığım kadarıyla ve şu yazdığın mesaja bakarak işin gücün chp olmuş. Ailenden, abilerinden böyle nefretle ve düşmanlıkla yetişmişsin tabi. Haklısın sonuçta.

    Samimiysen aynı mesajın kat kat fazlasını rte ve akp içinde yazmanı bekliyorum.

    Sizin hayalleriniz de chp olsun, ülke manda haline gelsin de laf atayım var ama chp iktidar olunca bu dedikleriniz olmayınca ne yapacaksınız? Bir çoğunuz o gün koyu chpli olacak gerçi. Siz gücün peşindesiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Zam kararı belediye meclisi oy çoğunluğu ile alındı. 2 senede hükümet tarafından yapılan/desteklenen doğalgaz elektrik şöför maaşı akaryakıt zamlarını düşünürsek bunun olması normal. Bu bir etki/tepkinin sonucu tek taraflı bakmak çok aptalca olur. İmamoğlu iyi güzel diye hiç zam yapmayacak güllük gülistanlık muhteşem mi yönetecek sanıyorsunuz? Önceden kalan borçlar, belediyedeki hâlâ muhalif yola taş koyan hükümet partili memurlar.. En çok kızdığım nokta da şu 2 senede akatyakıt, dolar doğalgaz, elektrik, tcdd zammı vs fiyatlar tam 2 katına fırladı buna hiç sesini çıkartmayan aktrollerin burada gelip "otobüsler zamlandı yeeaağ" demesi ve kendi çaplarınca "kayak tatili" muhabbeti yapmaları çok ikiyüzlü bir olay. Allah kimseyi kendi desteklediği adamın yaptığı herşeye evet diyip yanlışlarını görmezden gelip karşı olduğu adamın peşine gece gündüz haberciler takipçi tacizciler taktırıp 1 karınca ezdiğinde dünyaları yıkacak kadar alçak yapmasın.
    Sallama. Ukome kararı ile alındı zam. Ukome kararları belediye meclisinde alınmaz! Ukome'nin başında belediye başkanlığı yoneticileride çoğunluğu belediyeli bürokratlardan oluşur.

    Zammı savunmak için kılıktan kılığa girmenin alemi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Imamoğlu'na oy verecek biri olarak beni etkilemedi. Ben zaten kendisine güvenmiyorum.
    AKP'liler bizi kendisiyle karıştırmasın, İmamoğlu'nu seçeriz beğenmezsek değiştiririz. Ama siyasal islamı, kof milliyetçiliği bu ülkeden sileceğiz. Demokratik bir ülke olacak, imamoğlunu beğenmeyen rakibi başka bir demokrata oy verecek.

    Öyle eline kuran al bayrak al, ha milletim ha dindaşım bitecek. Önce İmamoğlu gelsin yanlış siyaset izlerse değiştireceğiz. CHP içi koyunlar var, doğru her görüşte hemen hemen var ama net olan hiçbiri siyasal islam kadar sömüremez.
  • Akp lilerin toplumsal hassasiyetleri tuttu. 20 yıldır görmedigimiz tepkiler bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan sanki benzine %3000 zam geldi bu nasıl bir fiyatlandırma bide hala savunanlar var adam seçim vaatlerini yiyor işte ekmeğe suya ulaşıma kısaca istanbulluya zam üstüne zam yapıyor bizde diyoruz ki hani ucuzlatacaktın ekrem bey? yoksa yeşim meltem şişli gibilerinin maaşlarını çıkarmak için mi bütün bunlar?
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    Sen de aynı şeyi yapmıyor musun kafkas? Sana pek çok kalemdeki fiyatları, zamları sordum cevap vermemek için direndin sonra görmezden geldin. Ee tabi zam bahane!
  • subaortik S kullanıcısına yanıt
    İBB'de kim kaç iştirakte kaç görev alırsa alsın en yüksek olan yerin tek maaşını alıyor. bu bir.

    BU kadar zam yanlış. Ancak sen bunları söylerken Hatay'da yanarak ölen adamdan sorumlusun, çünkü 90 kuruşu %3000 yazıyorsun üç senedir anasını ağlatttılar piyasanın, süt ürünlerine olan vergilerden tut elektrik doğal gaz... O yetim kalan çocuklara borçlusun. Gözüne uykuna girmesin !
  • subaortik S kullanıcısına yanıt
    Yıllardır siz zamları savundunuz, yetmedi seçim vaatlerini yiyenlere tekrar tekrar oy verdiniz, onlara bilmem kimlerin maaşlarını çıkarmak için mi diye sormadınız hatta bu eylemlerinize kendi partiniz açısından hala devam ediyorsunuz.

    Bu sefer değişen ne?

    Biraz samimi olun.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Aga sizi biZi mi var ya. Giren bize girdi. Hemde sağlı sollu fena. Şuraya bak ya. Hayat ne kadar zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    avatarındaki şahısın yaptıklarını yapmak istediklerini onunla birlikte iyi patlattık diyenlerin ypg terör örgütü değil diyenlerin nelerden sorumlu olduğunu buraya yazmaya kalksam altından kalkamazsın boş yapma seçimden önce ucuzluk naraları atıp pahalılıktan dem vuracaksın bedava ekmek süt vercem diyeceksin zamlar gelince de biz eleştirdik diye suçlumu olucaz yani? o zaman da yalan söylüyor demiştik şimdi de söylüyoruz çok güzel yalan söylüyor sizin başkanınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaortik -- 8 Şubat 2020; 2:8:37 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    bu mantıkla o zaman siz koyun diyordunuz şimdi de siz koyun oldunuz? yok çomar oldunuz? yok yok makarnacı oldunuz? yok ya samancı? patates soğancı?

    samimiyetten bahsederken bunu başkanına da bi sorsana dün istanbullunun hayatını ucuzlatıcam diyip daha 1 sene olmadan zamları nasıl oldu da patlattı? bankamatikçi diyip 38 binlik eleman nasıl çalıştırdı? samimiyet dimi ama?
  • subaortik S kullanıcısına yanıt
    hain olmaktan iyidir yok ülke düşmanı, yok yunanlı, yok yok terörist. Şimdi siz bunlar mı oldunuz bu mantıkla? siz böyle diyordunuz her eleştirene.

    yıllardır senin başkanın bir dolu vaat veriyor, bunları tutmuyor ama siz gene ölümüne destekleyip oy veriyorsunuz? Bak aynı şeylerin kat kat fazlasını yazman gerekirken yazabiliyor musun? O yüzden siz konuşacak son kişilersiniz.

    bankamatikçilerin atılmasından rahatsız oldun galiba.

    İmamoğlu böyle yaparsa, halk memnun olmazsa bir daha seçilmez. Siz bunlardan fazlasını yapanları tekrar tekrar seçerken fazla konuşmayın bence. Çünkü laf ettiğiniz şeyler sizin için desteklenecek şeyler olduğunu gösterdiniz yıllardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 8 Şubat 2020; 2:29:32 >
  • onurguner kullanıcısına yanıt
    Ülkenin durumu bu. Böyle olacağı yıllardır söyleniyor ama halk bu şekilde olsun diye tekrar aynı yönetimi başa getirdi.
  • subaortik S kullanıcısına yanıt
    Avatarımdaki şahıs sizin gibi sülük şovenistlerin aksine nihai barışı, kansız çözümü savunan biridir. G.tü sıkışınca dış politikaya daha doğrusu sınırıdşı harekata sarılanlar bellidir. Az kaldı sizin döneminiz.

    Sen hataydaki o babadan sorumlusun, sen rahat uyuma. 90 kuruşu, dert ediyorsan faturalardan 50 lira oynar oldu, doğal gazda 100 lira oynar oldu. Bunu git o yetimlere anlat. Varsa diğer dünya, nasıl bakacaksın suratlarına ?

    Bedava süt de veriliyor ayrıca. Senin gibi biatçı değiliz biz. Yanlışları doğrularını geçince, sınır şeylerde yanlış yapınca başka aday bulur onu değerlendiririz. Hadi çobanına dön.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Yazamaz, Erdoğan eşini istese giydirir götürür bu tipler. Biatçı. Yanlışa yanlış dense dahil bir kere sözünü yemiş adamı, her gün hafta onlarca kez yiyen adamdan aşağıda tutuyor. Tırsıyor Imamoğlu'ndan. İlk seçimde başkan olacak, biliyorlar ve it gibi tırsıyorlar. Beğenmezsek değiştiririz, İmamoğlunu. Bunlar değiştiremez ama.
  • Oldu mu şimdi... %35 çok yüksek bir oran. Bedava kullanımları kısıtlamalıu ve farklı açıkları kapatmalılar. Ayrıca biz neredeyse tüm toplu taşıma araçlarında görsel reklamlara maruz kalıyoruz, bunların gelirleri yetmiyor mu??? Para verip bir de üzerine reklam görmek zorunda kalıyoruz.
  • Adamların işi vaat. EE ne oldu bir suru talan yiyis vardı kapattıydınızda bir suru paranız geri geldiydiii. Butun vaatlere inanmamak lazımmıs. Olan garibaba olacak yine. Ekrem abi bu sefer karayiplere gider kesin zamdan gelen paralarla.Bence herkes bisiklet kullanmalı. İmza toplayalım bisiklet yolları yapsın en azından gidecek yolumuz olur.
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    Aradaki fark o zaten. İmamoğlunu seçenler bunlar gibi kişilere bağlı değil, beğenmezse değiştirir ama bunlar tekrar tekrar seçiyor. Arada göstermelik eleştirenler var ama 1 eleştirip 100 körü körüne savununca o eleştirinin anlamı olmuyor.

    Baksana İmamoğlu seçilince verilen sözlerden dönmeler, zamlar eleştirilir hatta epey laf edilir oldu. Belki yakında kişilere bakmamayı öğrenip kendi siyasetçileri için de aynı şeyleri diyebilirler, pek sanmıyorum tabi.
  • Seçimden önce israfı önleyip ulaşımı ucuzlaştıracağım dedi. Şimdi maliyetten dolayı zam gerekli diyor.

    Aklıma şu soru geliyor. Sayın başkan siz belediyedeki israfı kestiniz mi yoksa akış yönünü mü değiştirdiniz?

    Kim gelirse gelsin fark etmiyor. Giren vatandaşa giriyor. Kimseye körü körüne inanmayın, savunmayın. Gün gelir bir kazık da o atar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Her şey çok güzel olacak!"
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.