Şimdi Ara

Istanbul'da trambolin park var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internette biraz araştırdım ama bulamadım veya tam adı ne diye geçer bilmiyorum.Kısaca bu parkur hareketlerini geliştirmek için trambolin merkezi var mı İstanbul'da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bulabildin mi?
  • Şişli bölgesinde var lakin sadece çocuklar için gibi bir durum söz konusu .. Belki büyük antreman salonlarında "olimpiyat amaçlı" olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

bulabildin mi?

malesef ama levent taraflarında parkur hareketlerini geliştirebilecek bi klup kurulmuş,araştırmıştım fakat fiyatları cok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

quote:

bulabildin mi?

malesef ama levent taraflarında parkur hareketlerini geliştirebilecek bi klup kurulmuş,araştırmıştım fakat fiyatları cok pahalı.

ismmini atar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

quote:

bulabildin mi?

Merhaba ,

Tam olarak yer ve isim paylaşır iseniz sevinirim .
  • acro academy var. parkour eğitimi alırsın hem de. bu işler sadece trambolinle öğrenilmez. parkour sadece takla atmak değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremos -- 21 Ağustos 2015; 10:02:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremos

acro academy var. parkour eğitimi alırsın hem de. bu işler sadece trambolinle öğrenilmez. parkour sadece takla atmak değildir.

Evet benim baktığım ile alakalı değil biraz gelişmiş farklı bir spor desek daha gerçekçi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.