Şimdi Ara

İstanbul'da taşınılacak semt önerisi? (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dostlar, kısa sürede bir ev taşıma olayı olacak, sizlerden fikir almak istiyorum. Lanet olası beykent'in fen edebiyat fakültesini avalona taşıması üzerine okul için beylikdüzüne gitmem gerekecek fakat nereye taşınmam konusunda karar veremdim.

aklımdaki yerler; haliyle beylikdüzü ama çekincem ulaşım, taksime ne bileyim beşiktaşa hatta kadıköye rahat ulaşır mıyım kestiremiyorum hiç gitmedim bile oralara istanbula geldiğimden beri.

saadetdere durağında metrobüse yakın evler, siteli falan yerler var, tercih edilir mi bilmiyorum haliyle esenyurt tarafı.

bahçelievler; evler kötü ve pahalı pek içimden gelmiyor nedense.

geriye kalan yerler olarak evi kafaya takmayıp, şişli, zeytinburnu gibi yerler mi seçsem acaba diye düşündüm ama bilemedim. mesela beylikdüzü tarafında kral gibi evler var, ben de vücut geliştirme yaptığım için açıkcası evde çok vakit geçiren bir insanım günüm belki yarısı mutfakta geçiyor falan yani eve biraz önem veriyorum, hani beylikdüzünden merkeze 1 saatte falan gitmek bana koymaz ama metrobüsler nasıl kalabalık mı hayvan istifi gibi mi gidiliyor onu bilmiyorum işte. bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler şimdiden.

• hocam zeytinburnunda oturuyorum.ulaşım olarak en rahat yerlerden birisi galiba istanbulda.
  • Atasehir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bağcılar
    esenler
    esenyurt

sen birini
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

hocam zeytinburnunda oturuyorum.ulaşım olarak en rahat yerlerden birisi galiba istanbulda.

orayı da feci gömmüşler hocam bilemedim ya.
  • Esenlere gel cok renkli bir yer acayip eglenirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 29 Ağustos 2016; 9:18:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Esenlere gel cok renkli bir yer acayip eglenirsin

teyzem orda yaşıyordu, almayayım hocam sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    ankara batıkent nasıl bir yer
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

hocam zeytinburnunda oturuyorum.ulaşım olarak en rahat yerlerden birisi galiba istanbulda.

orayı da feci gömmüşler hocam bilemedim ya.

ulaşım açısı dışında bir + sı yok.avm fln bol yakınında.artık tercihleriniz ne yöndeyse bilemiyorum onu.
  • Beylikdüzü rahattır hocam metrobüs ve metro ile istediğin her yere çok rahat ulaşırsın

• beylikdüzü taksim otobüsü var çift kat ekspres beşiktaşa metrobüs-metro gidcen ama eskisine göre ulaşım rahat zaten avcılarda aktarma yapıp oturursun. beylikdüzü ve esenyurtun cumhuriyet mahalleleri güzeldir barış mah. de iyi yani e5e metrobüse yakın olan siteler iyi ama fiyatları pahalıdır biz 5 yıl önce kelepir almıştık şimdi %150 den fazla arttı fiyatlar

edit: saadetdere haramidere yakuplu gürpınarın çoğu mahallesi ve esenyurt merkez ve merkeze yakın mahallelerin tümünden uzak dur bence. eskiden tatilyanın olduğu yer şimdiki marmarapark tarafı da esenyurt sayılıyo oralar iyi bi de beykentin anadolu cd. tarafları sakin de olsa pek güzel yerler değil önermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratso -- 29 Ağustos 2016; 10:09:24 >
  • Tarlabaşı hocam

• Hacıhüsrev

• bağcılar
  • Beylikdüzünde tut güzel ve nezih bir yer metrobüsle de zincirlikuyuya gidip ordan 5 dakikada beşiktaşa inersin en fazla 1 saat sürer beylikdüzü iyidir

• B.düzü en ideali
  • Kadıköy hocam marmaray kullanırsın hergün katlanır bisiklet al bide şeklin olur oldukça da nezih bir yerdir

• Ortaköy

• Tarlabaşı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin icin en mantiklisi beylikduzunden tutman olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.