Şimdi Ara

İstanbul da suya 1 aralıktan itibaren %20 zam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
6.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amadeus99

De get. İstanbul belediye başkanı için son derece ucuz.

Üstüne kendi aracı diyorum.
    Saçmalamanında limiti olur ya.

Kendinizi bu kadar komik duruma düşürmeyin artık.

Alıntıları Göster
    Tamam ucuz peki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k1mbu

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yaw he he dıj güşler faiz lobisi gılışdar fetöcüler yaptı hülooooo yaw he he

• quote:

Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

chpli değilim. onu belirteyim.
    yalan çok , say say bitmez. üstüne dalga geçmeleri.
    imamoğlu vaadlerle kazanmadı. millet akpden bıktığı için kazandı.

Alıntıları Göster
    Onca zam gelsin elektrik petrol İmamoğlu suya zam yaptı bidi bidi.

Geçen sene x kilowat elektriğe 75 öderken aynı kilowata bu sene 144 ödüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Onca zam gelsin elektrik petrol İmamoğlu suya zam yaptı bidi bidi.

Geçen sene x kilowat elektriğe 75 öderken aynı kilowata bu sene 144 ödüyorum.

Alıntıları Göster
    Savunma yapmanıza gerek yok. Oy verdiğiniz imamoğlu artık gerçek yüzünü gösteriyor kabul edin.

• k1mbu kullanıcısına yanıt
    Madem parası olmayanı düşünüyorsun git reisine söyle harcamasın halkın parasını olmayanın parasını.

• quote:

Madem parası olmayanı düşünüyorsun git reisine söyle harcamasın halkın parasını olmayanın parasını.
    Reis bana para kazandırıyor bende vergisini veriyorum ve adam bununla geçiniyor. Allah bereket versin

• quote:

Orijinalden alıntı: k1mbu

Reis bana para kazandırıyor bende vergisini veriyorum ve adam bununla geçiniyor. Allah bereket versin

Alıntıları Göster
    devletten güzel cukkalıyorum diyorsun da Allah onun bereketini verecek mi merak konusu, 80 milyonun hakkını yemenin sonu hepiniz için acı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

devletten güzel cukkalıyorum diyorsun da Allah onun bereketini verecek mi merak konusu, 80 milyonun hakkını yemenin sonu hepiniz için acı olabilir

Alıntıları Göster
    Ben iş yeri açıyorum istihdam sağlıyorum ailelere ekmek parası kazandırıyorum ve onlar kazanırken, bende onlar sayesinde kazanıyorum. Devlete olan vergimide veriyorum. Başka bir durum varmı?

• Redeemertr kullanıcısına yanıt
    İyide bu dediklerinin hangisi yapılan zammı meşru yada normal yaptı . Farklıysa farkı nerde ?

• Hem devlet hemde belediye zam yapinca suyu artik kendimiz uretcez 2 hidrojen 1 oksijen yola devam

• by_chiko kullanıcısına yanıt
    Zararına mi işletecek. Yapabileceği indirimi yaptı artık bu fiyata sistem dönmüyor ne yapsın? Söyleyin siz gidin belediyeye şöyle şöyle yapın bu sistemi zam yapmadan devam ettirin deyin.

Egerki uygulanabilir bir öneri ise zam yapan diğer firmalara da gidin anlatin.

Doğalgaz 3kere zamlandi ona laf ettiniz mi ? Elektrik 3kez zamnlandi laf ettiniz mi? Bu firmaların zam yapmasının gerekçesini sordunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 11 Kasım 2019; 21:13:21 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Kardeş ben yaptığım işten dolayı 100 kişiye ekmek kazandırıyorum sen napıyorsun ?

He işte varan 1.Aylardır hükümetin yaptığı zamlara ses çıkardınmı Vergi zamlarına sesini çıkardınmı cevap hayır.Biri devleti yönetiyor biri Belediye yönetiyor.Biri 17 yıldır iktidarda biri 6 aydır 17 yıldıelr yapılan yanlışları sorguladınmı da imamoğluna suç buluyosun.Ne yaparsanız yapın asla ama asla Akp ye oyumuzu vermiyecez nokta!

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

He işte varan 1.Aylardır hükümetin yaptığı zamlara ses çıkardınmı Vergi zamlarına sesini çıkardınmı cevap hayır.Biri devleti yönetiyor biri Belediye yönetiyor.Biri 17 yıldır iktidarda biri 6 aydır 17 yıldıelr yapılan yanlışları sorguladınmı da imamoğluna suç buluyosun.Ne yaparsanız yapın asla ama asla Akp ye oyumuzu vermiyecez nokta!
    Ver demedim ki, oyun senin ve özgürlüğündür. Ben iktidar yanlış ta yapsa, yanlış derim.

Ben sadece burada bazı kesim yetenlerin birşey görmeden, araştırmadan sadece gördükleri ile hareket etmelerine karşı bu durumu paylaştım. Ve gördüysen çoğu muhalif konuya dahil olmadı.

Çünkü konu imamoğlu.

En azından cehaletinizin farkında olmanız çok güzel. Madem bilmiyorsunuz, aydınlatalım; Meral Akşener'in kullandığı aracın parası benim ödediğim vergilerle ödenmiyor, İyi Parti'nin kendi parası. Tayyip'in tüm sarayları, arabaları, uçakları ise doğrudan benim vergilerimle ödeniyor. Meral Akşener'in parti parasıyla ne aldığı, partiye aidat ödeyen ya da bağış yapan partilileri ilgilendirir. Tayyip'in askeriyeye ait stratejik savunma sanayii kuruluşunu 50 milyona Katar'lılara satarak kendine 40 milyonluk Mercedesler alması ise tüm Türk vatandaşlarını ilgilendirir.
    Tayyip başkanlığındaki AKP yönetimi ve oy verenleri sayesinde 300.000TL'lik arabalar artık Türkiye'de alınabilecek orta-ucuz araçlar sınıfında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.