Şimdi Ara

İSTANBUL'DA SAĞLAM EXPERTİZ FİRMALARI ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
6
Favori
28.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Buffa

Ekspertiz dediğin zaman fiyat 200-300 tl nin altında olan yerler de arabanı ince bir şekilde incelemezler bu fiyata yapan yerlerde de ekspertizde önce usta aracı alıp 10-15 dakka tur atar sonra aracın boyasına bakarken tüm fitil ve kapı döşemelerini inceler gerekirse söker sonra aracı lifte kaldırır altında ne varsa bakar neresi sökülmüş takılmış kurcalanmış söyler ardından aracı bilgisayara bağlar doğumundan günümüze ne arıza varsa kaldırılmışsa silinmiş kapatılmışsa söyler gerekirse direksiyon kutusunun keçelerine kadar kılcal kamera sokar bakar sıkıntı varmı diye. Millet ekspertiz deyince 60-70 liraya computest be boyaya bakan yerler zannediyor. Ekspertiz uzmanlık işidir bu kadar basit kontrolle araç alacaksan servisede baktırabilirsin. Bu tip sağlam çalışan yerleri paylaşmak için konu açmıştım kimse umursamadıhttp://forum.donanimhaber.com/m_97365212/f_//tm.htm#97384709 . Ankara da olsanız size tavsiye edebileceğim bir yer var. İstanbul içinse kesinlikle oto center dan uzak dur ilanlara inanıp yol parası çok cebimize patladı.

Arabayla tur atmak nedir ben arabami vermem tanimadigim adam tur atip getirsin diye.

Goturup daha getirmeyecegi ne malum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Sen de binersin yanına nolacak :)
  • BAĞCILAR AUTOMALL OTO ÇARŞISINDA OTOBAK EKSPERTİZ FİRMASINI TAVSİYE EDERİM. HEM İŞTEN ÇOK İYİ ANLIYORLAR VE KONTROL ETTİKLERİ NOKTALAR EKSİKSİZ. DETAYLI RAPOR SUNUYORLAR VEDE FİYATI ÇOK UYGUN. BEN 100 LİRAYA FULL EKSPERTİZ YAPTIRDIM. AYRICA MESLEK ÜZERİNE BELGELERİDE MEVCUT , İŞLETMELERİ TEMİZ VE GALERİCİLER SİTESİ İÇERİSİNDE OLMASINA RAĞMEN DÜRÜST , BAĞIMSIZ VE TARAFSIZLAR. İŞİNİ HAKKIYLA YAPIYORLAR. İHTİYACI OLAN ARKADAŞLAR BU NUMARADAN ULAŞABİLİR : 0553 933 50 90 - 0553 334 86 06
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    BEN AUTOMALL BAĞCILARDA OTOBAK FİRMASINDA ARACIMA BAKTIRDIM ÇOK TİTİZ İNCELEME YAPTILAR SENİN ANLATTIĞIN ŞEKİLDE TÜM EKİPMANLARLA. AÇILIŞA ÖZEL ŞU AN ÇOK UYGUN FİYATA YAPTILAR VE DE İŞLETMELERİ GAYET GÜZEL. MÜŞTERİYE YAKLAŞIMLARIDA ÇOK SICAK. TAVSİYE EDERİM.
  • Üsküdar'da çok methedilen Garanti oto expertiz'e gittim. Adamlar 5 para etmez. Yaptıkları iş yarım yamalak. Çürümüş araca ufak tefek kullanım hataları dedi ya. Bu yaş bu km normal dediği araç 2007 modeldi. En full paketi seçmiştim.

Tavsiye etmiyorum bu arkadaşları. Kaportacıya gösterin daha iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floransaaa

Ümraniye çakmak ta master oto ekspertiz mükemmel işini yapıyorlar tavsıye ederim fiyatıda uygun
    http://masterotoekspertiz.com/
    Hocam otorapor mu yoksa master mı ne dersiniz

• 2. el araç alırken seçeceğiniz Ekspertiz firması çok önemlidir.Oto rapor firması aracı çok detaylı incelediklerinden dolayı gittiğinizde %95 memmun kalırsınız.Ama oto rapor fiyatları normalden biraz daha yüksektir.

Daha çok araştırmanızı firma bazlı değil o firmanın gideceğiniz şubesi nasıl diye araştırırsanız daha iyi bir sonuç alırsınız.

Ekspertiz bittikten sonrada aklınıza takılan bütün soruları ustaya sorunuz.Ustanın verdiği cevap yeterli olmaz ise çünkü bazen ekspertiz de ki ustalarda tam net bi açıklama yapamıyorlar.O zaman dışarıda aracı bir ustaya incelemesi için götürün ve sorun olup olmadığını veya sorunun ne kadar büyüklüğünü tam olarak anlayın.

Yeni aracınızı kafanızda soru işareti olmadan güvenle alın
  • Dostum bende expertiz yaptırdım automall içinde otobakekspertiz çok iyi sonuçlar aldık araba satıp alıyorum faydalanmak istersen

www.otobakekspertiz.com
  • Bende bahçelievler eft oto ile iki araç aldım memnun kaldım.İşlerini iyi yapıyorlar.Her seferinde indirim de yaptırdırdım.
  • bmw, mercedes, audi, volvo için özel servise gidin. ustaya bu aracı alırsam bana ne kadar masraf çıkarır derseniz. ona göre kontrol eder.

gidip boya-değişen sorarsanız sadece kaportaya bakar. mekaniği de üstün körü geçerler. aracı aldıktan 2 ay sonra su eksiltmeden dolayı 3-4 bin lira masraf çıkınca bu sefer aracı satan kişiye suç bulunuyor.
  • Türkiyede bu işi adam akıllı yapan yok , alıyorlar ellerine aliexpressten 30 dolara bir boya ölçüm cihazı , hemen dükkan açıyorlar. Ne motoru inceliyorlar , ne triger kayışlarına nede şanzımana bakıyorlar. Boya makinesinisağa sola tutup araç güzel deyip milleti yönlendiriyorlar. Bu adamlar para kazandırmayın gidin sizde alın bir boya makinesi onunla aracı inceleyin. Boyadan geçerse , sonra bir motor ustasına götürüp lifte kaldırtıp incelettirin. 30 liraya motor ustası size hataları söyler.Sonrada rot ayarcısına gidip 20 liraya rot ayarına ve şasi rijitliğine baktırın. 50 liraya en iyi expertizciden daha iyi araçla bilgi sahibi olursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta 2.El Oto Expertiz
    Adres: Mecidiye Mahallesi, Fatih Blv. 343/B, 34930 Sultanbeyli/İstanbul
    05356490090 Ramazan usta tavsiye ederim link biraktim kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecs1903 -- 24 Ekim 2018; 11:45:57 >

• GÜVEN İSTEYEN MÜŞTERİLERİN ADRESİ👉 DYNOBULLS EKPERTİZ 👍 SİZLERİ DE BEKLERİZ 🙂
    ADRESİMİZ : ORTA MAHALLE MARİFET SOKAK NO: 6/40 BURAK BORA PLAZA KARTAL/ İSTANBUL
    KARTAL AÇIK OTO PAZARININ ÇIKIŞ KAPISININ ÖNÜNDEYİZ
    İRTİBAT TEL : 0533 624 87 53
    İSTANBUL / KARTAL
    FULL EKSPERTİZ HAFTA İÇİ 150 TL’DİR.
  • İstanbul oto ekspertiz firması olarak Şimdi şunu belirtmek isterim ve bu firmanın tanıtımını yapmak isterim sebebi
    beni pert araç almaktan kurtardılar, araçta 70 bin tl hasar çıktı ve bana bunu belirtmediler satıcı.

Expertika Oto Ekspertiz | Güngören, Oto Exper | TSE BELGELİ ANALİZ‎
    www.expertikaoto.com/
    tel : 0532 423 90 42
    2.el oto ekspertiz güvenilir, tarafsız, tecrübeli araç ekspertiz Markasıyız. İkinci el araç alırken dikkat edin siz kaybetmeyin.
    Güngören oto ekspertiz
  • arkadaşlar benden size dost tavsiyesi, umran ekpertizden kesinlikle uzak durun. özellikle galericilerle anlaşmalı. dün almayı dülündüğüm bir aracı, ümran ekspertizin içerisinde bıraktım çıktım gittim. eyer bir galerici sizi umran a götürüyorsa emin olun ki tuzağa düşmek üzeresiniz. ben meslek lisesi motor bölümü mezunu bir insanım, az buçuk neyin ne olduğunu anlayan bir insanım. öyle olduğu halde beni dalavereye getirmeye çalıştılar. eyer araçtan hiç anlamıyorsanız vay halinize.Galericilerin ordaki ekspertizlerin çoğunluğunun galericilerle anlşmalı olduğunu söylüyorlar fakat hepsinin günahını almamak lazım. ama ben umran ekspertize birebir şahit oldum ve antalyaya eli boş geri dönmek zorunda kaldım. Ben yandım siz yanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Üsküdar'da çok methedilen Garanti oto expertiz'e gittim. Adamlar 5 para etmez. Yaptıkları iş yarım yamalak. Çürümüş araca ufak tefek kullanım hataları dedi ya. Bu yaş bu km normal dediği araç 2007 modeldi. En full paketi seçmiştim.

Tavsiye etmiyorum bu arkadaşları. Kaportacıya gösterin daha iyi...
    Maslak garanti oto ekspertiz firmasıda beş para etmez ve birde sanayi mahallesi ipekler oto ekspertiz leş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ranni34 -- 26 Ekim 2019; 16:59:55 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.