Bildirim
İstanbul'da orjinal Xbox 360 oyunu satan yer
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up -
Kadiköy Kahraman elektronik.. .
Zaten yazmışsınDirekt başlığı okuyarak cevap yazdım.. .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 21 Haziran 2011; 3:58:06 > -
Mağazada zor bulursun en iyisi forum dan almak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 21 Haziran 2011; 10:26:30 > -
geçen endem elektronikte yanda kapta orj mw2 gördüm kutusu vs vardı bi arayıp sor orj oyun satıyorlarmı özellikle mw2 ve sniper ghost warrioru gördüm orj gibi gözüküyorlardı -
satürn taksimde bir sürü yerde var ayrıca büyük avmlere bakarsan satılıyor oralarda -
Yazicioglunda bir dukkanda bulmustum mw2 yi fakat 90 lira dedi. O kadar verilir mi eski oyuna ya -
Ankarada Electroworld,Mediamarkt gibi yerlerde satılıyor.İstanbuldakilerde de satılıyordur.Oralarada bakmak lazım. -
istanbuldada oyun bulamıcaksan anadoludakiler yandı:):) -
-
SYD ELEKTRONİK VAR YAZICIOĞLU'NDA.oRADAN BAHRİ ABİ VEYA YÜCEL ABİ İLE KONUŞABİLİRSİN.tEL NO : 0 216 347 07 53 -
isim yapmış avm'lerinin hepsinde satıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X