Şimdi Ara

İstanbul'da orjinal Xbox 360 oyunu satan yer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xbox 360 oyunu satan benim bildiğim Kadıköy'de 2-3 tane mağaza var onun dışında hiç rastlamadım. Kahraman, Dika ve adını bilmediğim bir yer daha var yazıcıoğlu'nda. Bildiğiniz yerleri yazarsanız çok makbule geçer MW2 arıyorum fakat bulamıyorum çok yardımcı olmuş olursunuz

• Up
  • Kadiköy Kahraman elektronik.. .

Zaten yazmışsınDirekt başlığı okuyarak cevap yazdım.. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 21 Haziran 2011; 3:58:06 >
  • Mağazada zor bulursun en iyisi forum dan almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 21 Haziran 2011; 10:26:30 >
  • geçen endem elektronikte yanda kapta orj mw2 gördüm kutusu vs vardı bi arayıp sor orj oyun satıyorlarmı özellikle mw2 ve sniper ghost warrioru gördüm orj gibi gözüküyorlardı
  • satürn taksimde bir sürü yerde var ayrıca büyük avmlere bakarsan satılıyor oralarda
  • Yazicioglunda bir dukkanda bulmustum mw2 yi fakat 90 lira dedi. O kadar verilir mi eski oyuna ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir' de Spot Oyun Satan Dükkan
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankarada Electroworld,Mediamarkt gibi yerlerde satılıyor.İstanbuldakilerde de satılıyordur.Oralarada bakmak lazım.
  • istanbuldada oyun bulamıcaksan anadoludakiler yandı:):)
  • SYD ELEKTRONİK VAR YAZICIOĞLU'NDA.oRADAN BAHRİ ABİ VEYA YÜCEL ABİ İLE KONUŞABİLİRSİN.tEL NO : 0 216 347 07 53
  • isim yapmış avm'lerinin hepsinde satıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.