Şimdi Ara

İstanbul'da metrobüse yüzde 79 zam !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dakika: İBB’den metrobüs durakları arasında ulaşıma tam yüzde 79 zam!
    Son dakika haberi... CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun başkan olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin ulaşıma aldığı yüzde 35 oranındaki zammın metrobüs durakları arasında farklı uygulandığı ortaya çıktı. Daha önce 1-3 durak arası sabit 1.95 TL olan ücret tarifesi yeni zamla birlikte birinci durakta 2,5 TL, ikinci durakta 3 TL, üçüncü durakta 3.5 TL olarak uygulanmaya başlandı. Böylece 1-3 durak arasında zam oranı yüzde 79 olarak ölçüldü.

Ekonomi
    12:40 | 20 Şubat 2020
    İstanbul'da geçtiğimiz günlerde toplu ulaşıma yüzde 35 zam kararı alındı. 10 Şubat Pazartesi günü itibariyle uygulamaya konulan yeni tarifede; tam elektronik bilet 3,50 lira, öğrenci bileti 1,75 lira, tam Mavi Kart 275 lira, öğrenci Mavi Kartı ise 50 lira olarak belirlendi. Ulaşım zammı şehrin birçok noktasında öğrenciler ve vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Öte yandan İBB'nin metrobüs durakları arasında farklı şekilde düzenlediği zam oyunu bir hafta sonra ortaya çıktı. 10 Şubat'ta alınan zam kararı öncesinde metrobüs 1-3 durak arasında sabit fiyat tarifesi 1,95 lira olarak uygulanıyordu. 4-9 durak ise 3 TL olarak uygulanmıştı.

takvim.com.tr
    Son dakika: İBB’den metrobüs durakları arasında ulaşıma tam yüzde 79 zam!
    https://www.takvim.com.tr/ekonomi/2020/02/20/son-dakika-ibbden-metrobus-duraklari-arasinda-ulasima-tam-yuzde-79-zam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zammı savunanlar var. O zaman belediyenin chp ye geçmesinin ne anlamı kaldı? Yeterki chp yönetsin %35 zamma razıyız öyle mi?

Maliyet arttıysa önlemi alacaksın. Otobüsler tıklım tıklım. Gereksiz hatları iptal et. Yolcusu olmayan durakları kaldır. Hafta içi iş saati dışındaki saatleri düzenle.

Sabah işe nefes alamadan giden adama %35 zam yaparsan o adam bir daha oy vermez.
    Hiç bir partinin fanatiği olmamak lazım . Daha önceden imamogluna oy vermiş biri olarak ulaşıma yapılan zammı çok fazla buluyorum . Seçimden önce şöyle yapacam böyle yapacam diyip sonra zammı yapıştırması hoş değil yani bu kadar çok zam yapılması hoş değil . Çoğumuz emekçi insanların bir gidiş geliş neredeyse 10 TL ye patlıyor bu çok fazla. Ve yine anladım ki bu siyasetçilerin hepsi aynı . Bu işin partisi falan yok hepsi kendi cebine bakıyor .
  • su veren itfaiye.
    müstehak.

bu millet protesto yapmayı öğrenemediği sürece, sokağa çıkanı terörist ilan ettiği sürece az bile yapılan zamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca İmamoğlu doları 6,12 yabdı.Altını da uçurdu.
  • zam gelmeyen bir şey mi. var. buna da gelsin.

bu zamma da sevdalılar ses çıkarsın. biz izleyelim biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 20 Şubat 2020; 19:50:44 >
  • Memurlar.Net
    Ulaşıma % 35 zam sonrasında, İmamoğlu'nun yetkisi kaldırıldı
    https://www.memurlar.net/haber/886908/ulasima-35-zam-sonrasinda-imamoglu-nun-yetkisi-kaldirildi.html

• akaryakıt zamlarına da böyle tepki verdiniz mi merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 20 Şubat 2020; 18:58:2 >
  • Hiç bir partinin fanatiği olmamak lazım . Daha önceden imamogluna oy vermiş biri olarak ulaşıma yapılan zammı çok fazla buluyorum . Seçimden önce şöyle yapacam böyle yapacam diyip sonra zammı yapıştırması hoş değil yani bu kadar çok zam yapılması hoş değil . Çoğumuz emekçi insanların bir gidiş geliş neredeyse 10 TL ye patlıyor bu çok fazla. Ve yine anladım ki bu siyasetçilerin hepsi aynı . Bu işin partisi falan yok hepsi kendi cebine bakıyor .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumdaki cehapeli kardeşlerim;

Aranızda para toplayın ve başganı devamlı tatile gönderin,adam canı sıkıldıkça herşeye zam yapıyor

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zammı savunanlar var. O zaman belediyenin chp ye geçmesinin ne anlamı kaldı? Yeterki chp yönetsin %35 zamma razıyız öyle mi?

Maliyet arttıysa önlemi alacaksın. Otobüsler tıklım tıklım. Gereksiz hatları iptal et. Yolcusu olmayan durakları kaldır. Hafta içi iş saati dışındaki saatleri düzenle.

Sabah işe nefes alamadan giden adama %35 zam yaparsan o adam bir daha oy vermez.

• Hersey çok güzel oldu.

Tatile gidemedi ya çok çalıştı. Olur böyle şeyler, tatil gidince indirim yapar.

• Maaşlara da geliyor ama oranı tek haneli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunca zaman kime oy verdiler peki ?

Tamam zam olması iyi değil savunulacak tarsfı yok ama Erdoğan alsaydı Nisan ayında olacak zam 6 ay sonra ancak oldu..Bunun kaç kişi farkında ? Önce bunu bir görün hele.

Efem nererden bileceksin Akp nin zam yapacağını diye bu mesaja cevap verecek olan olursa buyursunlar buraya güzel bir kapak yapayım .

• Elk.de kullanıcısına yanıt
    Siz de tayyipi tatile yollayın ki doğalgazdan elektriğe dolara ve altına zam gelmesin.

Salam ve sosis ile...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50 liraya aylık öğrenci akbili alıyorum arkadaş bana dokunan birşey yok... şimdi neden sesimi çıkarayım bana biri söylesin ?
  • neroavalon kullanıcısına yanıt
    Siz de buna tepki vermiyorsunuz, bir farkınız yok hatta hiçbir farkınız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turrkka

Siz de buna tepki vermiyorsunuz, bir farkınız yok hatta hiçbir farkınız yok.
    nerden biliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

50 liraya aylık öğrenci akbili alıyorum arkadaş bana dokunan birşey yok... şimdi neden sesimi çıkarayım bana biri söylesin ?
    Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsunuz yani . İlginç bir düşünce yapısı. Sıra sana gelince de ses çıkarma o zaman.

• Şurada diğer zamlarda kuzu gibi sessiz duranlar maşallah aslan kesiliyor. Oysaki o zamlar olmasa bu zamlarda yapılmak zorunda olmayacaktı. Herşey zamlanırken, maliyetler artarken nasıl sabit kalabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.