Bildirim
İstanbul'da kiralık garaj önerileri

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Takip güzel bir düşünce kalabalık şehir hayatından 15 20 km uzak olsa daha iyi olur diye düşünüyorum hem kira olarak ucuz olur, böyle bir şeye bende katılabilirim -
Zamanında bende planlamıştım böyle bir şey ama kirası çok bunların. Terkedilmiş fabrika vs içinde hangar bulup bu hale getirebilirsiniz. Sahibi çıkana kadar kullanırsınız -
Oturduğunuz yere yakın bir oto sanayi varsa oralardan bi dükkan kiralayın, içini istediğiniz gibi yaparsınız. -
Aynen bizde o düşüncedeyiz toplanma mekanı olarak düzenleyip kafa dağıtıcağımız biyer haline getirmek istiyoruz :) gerçekleştirebilirsek buyrun misafirimiz olun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı olan arkadaş ileriye dönük düşündüğü için 600 750 liraya kadar bize uygun kiradan yana sıkıntımız yok fakat mekan bulamıyoruz :)
Öneriniz için teşekkür ederim arkadaşlarımla bunu bi konuşalım ama biz insanlardan biraz daha uzaklaşma düşüncesindeyiz kafa dinleyebilceğimiz mekan arıyoruz :D
quote:
Orijinalden alıntı: Trdontouchme
Aynen bizde o düşüncedeyiz toplanma mekanı olarak düzenleyip kafa dağıtıcağımız biyer haline getirmek istiyoruz :) gerçekleştirebilirsek buyrun misafirimiz olun :)
Hocam iş ciddiye binerse bizde 3 araç var bence civic var bir doblo bir sorento var 3 de motor var bunlar her türlü katılabilir hemde kira paylaşılır ve düşmüş olur. Ayrıca arkadaşlardan ikisi hyundai de çalışıyor yani kaputtan anlayan insanlar -
Eyvallah hocam.. inşallah gerçekleştiricez bu sene kısmetse :) arkadaşta 206 var bi dobloda benim ailede var oldu 5 araç 3 motor :D bizim arkadaşlardan ikisi autoclubte çalışıyo az çok onlarda anlıyo arabadan valla düşününce baya güzel bi ortam olur gibi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Trdontouchme
Eyvallah hocam.. inşallah gerçekleştiricez bu sene kısmetse :) arkadaşta 206 var bi dobloda benim ailede var oldu 5 araç 3 motor :D bizim arkadaşlardan ikisi autoclubte çalışıyo az çok onlarda anlıyo arabadan valla düşününce baya güzel bi ortam olur gibi :)
Yer olarak sanayi de ucuza depo tutulabilirbizim sanayide dükkan var ama içinde müşterisi var 4 araç girebiliyor
-
Bi haftasonu arkadaşları toplayıp bi gezmek lazım o zaman sanayinin sessiz gürültüden uzak yerlerinde bulabilirsek neden olmasın ilanlara falan bakıyoruz araştırıyoruz ama aradığımız gibi yok malesef
-
Foto super gorunuyor. Cok keyifli olurdu gercekten boyle bir ortam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X