Şimdi Ara

İstanbul'da kiralık garaj önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dört arkadaş kafamızda böyle bi fikir var. Kiralık garaj arıyoruz. Arkadaşın arabasıyla ilgilenebileceği kafamız estiğinde buluşma noktası olarak kullanabileceğimiz bi mekan yaratmayı planlıyoruz. Fakat kiralık böyle biyer bulamadık. Sizin önerileriniz biliğiniz yer varsa lütfen yazabilir misiniz ?

(İlk defa konu açıyorum yanlışım olduysa kusuruma bakmayın. Şimdiden teşekkürler)
     İstanbul'da kiralık garaj önerileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip güzel bir düşünce kalabalık şehir hayatından 15 20 km uzak olsa daha iyi olur diye düşünüyorum hem kira olarak ucuz olur, böyle bir şeye bende katılabilirim
  • Zamanında bende planlamıştım böyle bir şey ama kirası çok bunların. Terkedilmiş fabrika vs içinde hangar bulup bu hale getirebilirsiniz. Sahibi çıkana kadar kullanırsınız
  • Oturduğunuz yere yakın bir oto sanayi varsa oralardan bi dükkan kiralayın, içini istediğiniz gibi yaparsınız.
  • Aynen bizde o düşüncedeyiz toplanma mekanı olarak düzenleyip kafa dağıtıcağımız biyer haline getirmek istiyoruz :) gerçekleştirebilirsek buyrun misafirimiz olun :)

• trktlh kullanıcısına yanıt
    Aracı olan arkadaş ileriye dönük düşündüğü için 600 750 liraya kadar bize uygun kiradan yana sıkıntımız yok fakat mekan bulamıyoruz :)

• Brian O Conner kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim arkadaşlarımla bunu bi konuşalım ama biz insanlardan biraz daha uzaklaşma düşüncesindeyiz kafa dinleyebilceğimiz mekan arıyoruz :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trdontouchme

Aynen bizde o düşüncedeyiz toplanma mekanı olarak düzenleyip kafa dağıtıcağımız biyer haline getirmek istiyoruz :) gerçekleştirebilirsek buyrun misafirimiz olun :)

Hocam iş ciddiye binerse bizde 3 araç var bence civic var bir doblo bir sorento var 3 de motor var bunlar her türlü katılabilir hemde kira paylaşılır ve düşmüş olur. Ayrıca arkadaşlardan ikisi hyundai de çalışıyor yani kaputtan anlayan insanlar
  • Eyvallah hocam.. inşallah gerçekleştiricez bu sene kısmetse :) arkadaşta 206 var bi dobloda benim ailede var oldu 5 araç 3 motor :D bizim arkadaşlardan ikisi autoclubte çalışıyo az çok onlarda anlıyo arabadan valla düşününce baya güzel bi ortam olur gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Trdontouchme

Eyvallah hocam.. inşallah gerçekleştiricez bu sene kısmetse :) arkadaşta 206 var bi dobloda benim ailede var oldu 5 araç 3 motor :D bizim arkadaşlardan ikisi autoclubte çalışıyo az çok onlarda anlıyo arabadan valla düşününce baya güzel bi ortam olur gibi :)

Yer olarak sanayi de ucuza depo tutulabilir bizim sanayide dükkan var ama içinde müşterisi var 4 araç girebiliyor
  • Bi haftasonu arkadaşları toplayıp bi gezmek lazım o zaman sanayinin sessiz gürültüden uzak yerlerinde bulabilirsek neden olmasın ilanlara falan bakıyoruz araştırıyoruz ama aradığımız gibi yok malesef
  • Foto super gorunuyor. Cok keyifli olurdu gercekten boyle bir ortam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.