Şimdi Ara

İstanbul'da Gerçekten Outlet vs olan yerler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlığı görünce hemen heyecanlanmayın bu bir soru.
    Türkiye'deki herkesin zaman zaman yolu İstanbul'a düşüyor. Burada düzenlenmiş bir konu olsa gelen kişi kendisine uygun olan yere gidip uyguna Kıyafet ve bunun gibi şeyler alabilir. Bildiğiniz cidden çok uygun yerler varsa burada paylaşırsanız alıntı yaparak ilk mesaja eklerim herkes faydalanabilir. Uzaklık önemli değil uzak olsa da bildiğiniz yerler varsa lütfen cevap yazın.
    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 2 Mart 2016; 0:17:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • güzel fikir ama istanbulla sınırlı kalmamalı
  • Yok mu mesaj atan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novada'nın içinde ki outletler gerçekten outlet oluyo.

    İzmir ve Aydın için.
  • elinizin altında interner var yazın tek tek çıkıyor avmler sonra gidin dolaşın
    bana göre ucuz sana göre pahalı
    saçma sapan konuları açmayın
    millet 2 hafta önce lacoste sanal çadırda 3 bin liralık fatura koyuyordu onlara göre fırsattı bana göre pahalıydı bilmem anlatabildim mi
  • atv'yi takip et, parayı bastırıp haberini yaptırıyorlar, % bilmem şu kadar indirimde diye. Hep atv veriyor bu haberleri :D
  • malaustası M kullanıcısına yanıt
    Ciddi misin internetten bakıp AVM AVM gezmek eminim kimsenin aklına gelmemiştir.
    Benim sorduğum mesela Defaktonun bir deposu vardı tshirtler 5 tl gibi fiyatları vardı veya Bursa da yeşim tekstil vardi nike sweet 35tl gibi. Kisaca bu fiyatlar herkes için ucuz ve uygun.

    Arkadaşlar bildiginiz yerler varsa paylasirsaniz şu konu dışı mesajı boyle eleştirenler bile faydalanacaktir eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç gitmedim ama geçerken görmüştüm.Ümraniye/Dudullu'da Defactonun outlet mağazası var
    Hacı şükrü'den başlayan metro hattının (Hat no bilmiyorum) sanayi durağında Adidas,puma,hummel outlet mağazaları var.
    Sultangazi ve Maltepe'de bulunan Viaport outlet avm ler var.
    İstanbul için..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tsikalgo Okoronkwo

    Hiç gitmedim ama geçerken görmüştüm.Ümraniye/Dudullu'da Defactonun outlet mağazası var
    Hacı şükrü'den başlayan metro hattının (Hat no bilmiyorum) sanayi durağında Adidas,puma,hummel outlet mağazaları var.
    Sultangazi ve Maltepe'de bulunan Viaport outlet avm ler var.
    İstanbul için..

    Hacıosman olmasın hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Auckland

    quote:

    Orijinalden alıntı: Tsikalgo Okoronkwo

    Hiç gitmedim ama geçerken görmüştüm.Ümraniye/Dudullu'da Defactonun outlet mağazası var
    Hacı şükrü'den başlayan metro hattının (Hat no bilmiyorum) sanayi durağında Adidas,puma,hummel outlet mağazaları var.
    Sultangazi ve Maltepe'de bulunan Viaport outlet avm ler var.
    İstanbul için..

    Hacıosman olmasın hocam

    Öyle diyosan öyledir hocam




  • Arkadslar internet satisi cikinca fiziksel outlet magazada uygun birsey bulmak cok zorlasti. Morhipo vb sitelerde zaten stogu hizlica eritiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursada vakti zamanında gerçekten kapatan ve 2 gün içinde ödemesi gereken yüksek mevla borcu bulunan bir esnaftan 35 liraya 2 converse , 2 levis pantolon almıştım. Bölgeye göre gelen fırsatlar ciddi anlamda çok iyidir. Bence konu ismini bölgelere özel diye değiştirirseniz bende sizlere ç.kalede gördüğüm fırsatları paylaşırım herkes memleketindeki indirimleri aktarır gerekirse birşeyler alınıp kargo karsılığı gönderilir.

    Örnek vereyim ç.kale bigada bu kış alışveriş festivali oldu. Şehirdeki tüm mağazalarda belirli saatler arası tüm ürünler yarı fiyatına satışa sunuldu. Şehirde en önemli firmalardan birisi doğtaş mesela.. doğtaştan koltuk takımı aldık 1300 lirayamı ne gelmişti. Bedavaya ürünler dağıttılar kışa denk geldiği için tüm sokaklara eski usül soba falan kurdular. ticaret odası ve belediye anlaşıp böyle bir etkinlik yaptı. Çevre illerden bile oldukça gelen olmuştu. Mesela indirim saatlerinde sitesinde dahi 5000 lira olan motorsikleti 2500e alan vardı. Hiç olmazsa birbirimize aktarırız belki gerçekten ucuza gelecek ürün bulunur faydalanmak mümkünleşir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.