Şimdi Ara

İstanbul'da elinde AoC olan yer var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir yerde, stoğunda AoC olan mağaza var mı acaba Istanbul'da? İnternet mağazalarında ve civarımdaki yerlerde kalmamış. Sendit.com'un bile stoklarında kalmamış.
    Beni yönlendirebilirseniz çok sevinirim. Saygılar.

• ümraniye mediamarkt e baktın mı..oyun çıktıktan 2 gün sonra gittim bir sürü Aoc vardı....
  • Ümraniye bana uzak olmadığı için bakmadım (ben Merter'de oturuyorum) ancak bilgi için çok teşekkür ederim.
  • mavishop yeni bi magza açtı airport diye bi yerde bi oraya bak istersen...internet sitesinden telefonlarına bakabilirsin
  • Yakınındaki bi D&R a gidip diger mazalarını kontrol ettir.BEnim bulundugum yerde vardı dun 2 normal box 1 CE box 2 side gitmis bugun CE box kalmıs parasal sorunum yok ozel biseyler istiyorum dersen 160ytl el yapımı kutu icnde deriden harita ve oyun icnde yararlı bikac itemler alabilirsin.Almayı dusunursen gelebilirsen yada getittiririm dersen kartal migros icndeki D&R da mevcut...
  • Yeşilköy Bimeks'e de sor istersen. Ben ordan almıştım. Hem senin eve de yakın bir yer.
  • Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben bugün Profilo Darty'den aldım oyunu 69,5 YTL'ye. Orada hala 2-3 tane oyun var. Ayrıcan Darty'nin internet sitesinin stoğunda da 5 adet, Bakırköy Carausel şubesinde de 3 adet varmış, bilgilerinize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.