Şimdi Ara

İSTANBUL'DA ELDEN ALINIK NOKIA 5800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2. el az kullanılmış Nokia 5800 arıyorum. yanında hafıza kartı olması tercih sebebidir. mevcut kampanyalar gibi sınırsız ovi maps dahil olursa iyi olur. full kutulu ve garantili istiyorum. istanbul içi elden alabileceğim bir telefon arıyorum. teklifleri bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senefro -- 15 Ağustos 2010; 12:05:17 >

• S.A 5800 İÇİN DOGRU ADRESTESIN HOCAM . TEK KILCAL ÇİZİK DAHİ BULURSAN BEDAVA VEREBILIRIM TELEFONUMU.TAMAMEN ORJINAL FULL KUTULU FULL AKSESUARLI HAFIZA KARTI ICINDE 8 GB.ADAPAZARINDAYIM AMA TESLİM OLAYI SORUN OLMAZ .. NOKIA CLUB GARANTILI 1 YILDAN FAZLA GARATISI VAR TELEFON YOLUYLA ULASABILIRSINIZ. 0554 314 93 89 7/24
  • teslim olayı nasıl olabilir acaba?
  • ya bırımız gelırız ya ortada bulusuruzz bı sekılde olur yanı o ısın kolay kısmı sız bana telefondan ulasın 0554 314 93 89 konusalım
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Ağustos 2010; 21:37:09 >
  • ilanlarıma bir bak
  • 280 tl ye red satiyorum kutu yok garanti devam ediyor ama kac ay kaldi bilmiyorum temiz telefon cizik cok az.. kilif 1 gb hafiza karti vericem yaninda istanbul ici elden teslim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA ALINIK PS2 NAKİT UYGUN
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahtizm

pm

bekliyorum pm'yi, hala gelmedi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.