Şimdi Ara

ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
6.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Estagfirullah hocam rica ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AvriL<3

    quote:

    Orijinalden alıntı: doganza

    quote:

    Orijinalden alıntı: AvriL<3

    fırını aç birde motorlu eleman tut ekmek isteyenlere götürsün öyle daha çok iş yaparsın.

    Fena fikir degil ama 1 eleman günde en fazla 40-50 kisiye ekmek götürse, ortalama 2 ekmekten, 80-100 ekmek yapar. O da ne elemani ne de motoru kurtarir. Ama mesela yasli veya engelli müsterilerimiz icin, siparisle degil de hergün sabit bir sekilde servis yapabiliriz.

    Belli bir güzergahta sadece yasli ve engelliler icin düzenli bir dagitim planiyla birlikte bu hizmet yerinde olur. Not aldim, tesekkürler.

    hocam ekmek 1 lira olsa 100 ekmekten ayda 3k para yapar motoru da kurtarır motorcuyu da tabi sen bilirsin hayırlısı olur inş.





    3 k olayı iyide adamın masrafı ne olacak 3 k yı cebe atamaz hemen




  • Sabahları sıcak simit olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ataköy. 11-12 tane küsür kısım var. Fırın yok. Herkes bakkaldan soğuk soğuk alıyor. Aç bir tane Ataköy'e. Parayı gör. Ama kiralar yüksek.
  •  ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)


     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)


     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)


     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)


     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)


     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

    Sabahları sıcak simit olabilir.

    Yanina cay da bizden olur efendim. Simit olmazsa olmaz zaten. Günün her saatine göre uygun ve sicak ürünler olacak. Öyle günde tek vardiya calis, soguk soguk daya gitsin afedersiniz yok. Müsteri hizmetin en iyisine layiktir.
  • ben tırnaklı ve lavaş fırını açacam nerde açayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SütMısırı

    Ataköy. 11-12 tane küsür kısım var. Fırın yok. Herkes bakkaldan soğuk soğuk alıyor. Aç bir tane Ataköy'e. Parayı gör. Ama kiralar yüksek.

    Ataköyü ilk defa duydum, firin olmamasi ilginc. Kira önemli degil hocam para kazanan yere verilir de, zengin kesimse pek ekmek yemiyorlar, ekmek öyle sofranin kenarina gelip gidiyor diye biliyorum. Böyle cok katli konutlar siteler falan var mi, cocuklu aileler falan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganza

    quote:

    Orijinalden alıntı: SütMısırı

    Ataköy. 11-12 tane küsür kısım var. Fırın yok. Herkes bakkaldan soğuk soğuk alıyor. Aç bir tane Ataköy'e. Parayı gör. Ama kiralar yüksek.

    Ataköyü ilk defa duydum, firin olmamasi ilginc. Kira önemli degil hocam para kazanan yere verilir de, zengin kesimse pek ekmek yemiyorlar, ekmek öyle sofranin kenarina gelip gidiyor diye biliyorum. Böyle cok katli konutlar siteler falan var mi, cocuklu aileler falan?

    yani çok katlı konutlar var. Biz sitede müstakil evdeyiz ve çocuklu aileler var bayağı. Zaten bir süre sonra bakkallar sizle çalışmak ister. Zengin kesim ama ekmek yememekle ne alakası var? Sabahları yürüyüşe çıkıyorum bakkala uğruyorum (sadece bizim siteye ait bakkal. yani çoğu kişi ordan alıyor ekmeği) 20-25 tane mavi kutularda ekmek geliyor.


    Not: Site bayağı büyük. Müstakil evler 20-25 tane var. Apartman sayısını bilmiyorum.




  •  ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)


     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)


     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)


     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)


     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SütMısırı

    quote:

    Orijinalden alıntı: doganza

    quote:

    Orijinalden alıntı: SütMısırı

    Ataköy. 11-12 tane küsür kısım var. Fırın yok. Herkes bakkaldan soğuk soğuk alıyor. Aç bir tane Ataköy'e. Parayı gör. Ama kiralar yüksek.

    Ataköyü ilk defa duydum, firin olmamasi ilginc. Kira önemli degil hocam para kazanan yere verilir de, zengin kesimse pek ekmek yemiyorlar, ekmek öyle sofranin kenarina gelip gidiyor diye biliyorum. Böyle cok katli konutlar siteler falan var mi, cocuklu aileler falan?

    yani çok katlı konutlar var. Biz sitede müstakil evdeyiz ve çocuklu aileler var bayağı. Zaten bir süre sonra bakkallar sizle çalışmak ister. Zengin kesim ama ekmek yememekle ne alakası var? Sabahları yürüyüşe çıkıyorum bakkala uğruyorum (sadece bizim siteye ait bakkal. yani çoğu kişi ordan alıyor ekmeği) 20-25 tane mavi kutularda ekmek geliyor.


    Not: Site bayağı büyük. Müstakil evler 20-25 tane var. Apartman sayısını bilmiyorum.

    Valla not aliyorum o zaman, cok tesekkür ederim bilgi icin. Bir bakkal 400-500 ekmek satiyorsa firin neden olmasin.




  • Atistirmaliklar nasil arkadaslar, günün her saati taze sekilde bulunacak.

     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)


     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)


     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)


     ISTANBUL´DA EKMEK FIRINI ACMAK (Acikan gelsin, SS´li)




  • doganza kullanıcısına yanıt
    1 lira
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vıraklamayan Kurbağa

    1 lira

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurakYZ

    Bence elit kesime yönetmeniz iyi olur çünkü Hijyenik olduğunda masraf baya olacak onun için zengin kesim olmalı....

    Ataşehir, Çekmeköy, Maltepe

    Suadiye'de açsın
    Cidden iyi olur Suadiye'de açarsanız hocam Migrosdan değilde sizden alırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlpDEV

    quote:

    Orijinalden alıntı: BurakYZ

    Bence elit kesime yönetmeniz iyi olur çünkü Hijyenik olduğunda masraf baya olacak onun için zengin kesim olmalı....

    Ataşehir, Çekmeköy, Maltepe

    Suadiye'de açsın
    Cidden iyi olur Suadiye'de açarsanız hocam Migrosdan değilde sizden alırım

    Suadiye de Caddebosten taraflarindan zengin kesim pekekmek yemiyor diyorlar. Sizi bulmusken sorayim, asli nedir bu isin? Ekmek yemiyorsaniz ne yiyorsunuz hocam? Nüfus yogunlugu falan nasil oralarda cok ekmek satar miyiz sizce?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganza

    quote:

    Orijinalden alıntı: AlpDEV

    quote:

    Orijinalden alıntı: BurakYZ

    Bence elit kesime yönetmeniz iyi olur çünkü Hijyenik olduğunda masraf baya olacak onun için zengin kesim olmalı....

    Ataşehir, Çekmeköy, Maltepe

    Suadiye'de açsın
    Cidden iyi olur Suadiye'de açarsanız hocam Migrosdan değilde sizden alırım

    Suadiye de Caddebosten taraflarindan zengin kesim pekekmek yemiyor diyorlar. Sizi bulmusken sorayim, asli nedir bu isin? Ekmek yemiyorsaniz ne yiyorsunuz hocam? Nüfus yogunlugu falan nasil oralarda cok ekmek satar miyiz sizce?

    Yiyoruz gayette pasta ile beslenecek halimiz yok ya
    En azından biz yiyoruz ama düz ekmek değil genelde tam buğday filan çok yemiyoruz orası ayrı konu ama Suadiyenin iç taraflarını biraz araştırın bir kafe açmak karlı olabilir sadece ekmek satmaya gerek yok mesela caddeden inip komşu fırına kendimi attığım çok oluyor (sadece ekmek almıyorum kıymalı patatesli börekleri muazzam ) böyle yani iş yaparsınız elbet bu kesimde gidipte Maltepeye bu tarz bir yer açmak risklidir Adatepe olabilir orada güzel bir semt

    Edit:Beyaz Fırın tarzı bir yer çok da iyi olur
    Fakat bu risk işidir biraz tutturursanız çevirirsiniz buranın insanı fiyata çok bakmaz güzel vakit geçirmek çok önemli
    Örneğin beyaz fırındaki (en azından Suadiye şubesindeki) garsonlar çook kötü böyle müşteriyi takmamalar adam daha sipariş almaya eriniyor
    Gerçi o kadar abartmayada gerek yok Suadiye komşu fırının işini baltalasanız size yeter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedpla -- 23 Mart 2014; 20:31:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlpDEV

    quote:

    Orijinalden alıntı: doganza

    quote:

    Orijinalden alıntı: AlpDEV

    quote:

    Orijinalden alıntı: BurakYZ

    Bence elit kesime yönetmeniz iyi olur çünkü Hijyenik olduğunda masraf baya olacak onun için zengin kesim olmalı....

    Ataşehir, Çekmeköy, Maltepe

    Suadiye'de açsın
    Cidden iyi olur Suadiye'de açarsanız hocam Migrosdan değilde sizden alırım

    Suadiye de Caddebosten taraflarindan zengin kesim pekekmek yemiyor diyorlar. Sizi bulmusken sorayim, asli nedir bu isin? Ekmek yemiyorsaniz ne yiyorsunuz hocam? Nüfus yogunlugu falan nasil oralarda cok ekmek satar miyiz sizce?

    Yiyoruz gayette pasta ile beslenecek halimiz yok ya
    En azından biz yiyoruz ama düz ekmek değil genelde tam buğday filan çok yemiyoruz orası ayrı konu ama Suadiyenin iç taraflarını biraz araştırın bir kafe açmak karlı olabilir sadece ekmek satmaya gerek yok mesela caddeden inip komşu fırına kendimi attığım çok oluyor (sadece ekmek almıyorum kıymalı patatesli börekleri muazzam ) böyle yani iş yaparsınız elbet bu kesimde gidipte Maltepeye bu tarz bir yer açmak risklidir Adatepe olabilir orada güzel bir semt

    Edit:Beyaz Fırın tarzı bir yer çok da iyi olur
    Fakat bu risk işidir biraz tutturursanız çevirirsiniz buranın insanı fiyata çok bakmaz güzel vakit geçirmek çok önemli
    Örneğin beyaz fırındaki (en azından Suadiye şubesindeki) garsonlar çook kötü böyle müşteriyi takmamalar adam daha sipariş almaya eriniyor
    Gerçi o kadar abartmayada gerek yok Suadiye komşu fırının işini baltalasanız size yeter

    Bu komsu firinin konseptini gördüm biraz. Fena degil aslinda ama bizimkisi daha bir firin gibi olacak. Ama ürün kalitesi ve sunumu acisindan kendime oldukca güveniyorum. Hatta bu konuda taklit dahi edilebiliriz. Bir de olay aslinda sizinde belirttiginiz gibi müsteriye muamele ile degerlendiriliyor. Tamam kalitesiz bir ürünü ne kadar nazikce sunsaniz da satamazsiniz ama kötü sunum da kalitenizi gölgeleyebilir. Yani iyi ürün, temizlik ve müsteriye saygi. Bunlar birbirinden ayrilamaz.

    Herseyden önce esnaf olmak gerekiyor. Ben müsterime saygisizlik yapan adami bir dakika yanimda tutmam. Eger insanlar baska alternatifler olmasina ragmen beni tercih ediyorlarsa, dükkanima girer girmez benden alacakli görürüm onlari. Her türlü izzet ve ikrami bir borc bilirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AvriL<3

    fırını aç birde motorlu eleman tut ekmek isteyenlere götürsün öyle daha çok iş yaparsın.

    + birde ip camera koycan fırına mis
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganza

    quote:

    Orijinalden alıntı: AlpDEV

    quote:

    Orijinalden alıntı: doganza

    quote:

    Orijinalden alıntı: AlpDEV

    quote:

    Orijinalden alıntı: BurakYZ

    Bence elit kesime yönetmeniz iyi olur çünkü Hijyenik olduğunda masraf baya olacak onun için zengin kesim olmalı....

    Ataşehir, Çekmeköy, Maltepe

    Suadiye'de açsın
    Cidden iyi olur Suadiye'de açarsanız hocam Migrosdan değilde sizden alırım

    Suadiye de Caddebosten taraflarindan zengin kesim pekekmek yemiyor diyorlar. Sizi bulmusken sorayim, asli nedir bu isin? Ekmek yemiyorsaniz ne yiyorsunuz hocam? Nüfus yogunlugu falan nasil oralarda cok ekmek satar miyiz sizce?

    Yiyoruz gayette pasta ile beslenecek halimiz yok ya
    En azından biz yiyoruz ama düz ekmek değil genelde tam buğday filan çok yemiyoruz orası ayrı konu ama Suadiyenin iç taraflarını biraz araştırın bir kafe açmak karlı olabilir sadece ekmek satmaya gerek yok mesela caddeden inip komşu fırına kendimi attığım çok oluyor (sadece ekmek almıyorum kıymalı patatesli börekleri muazzam ) böyle yani iş yaparsınız elbet bu kesimde gidipte Maltepeye bu tarz bir yer açmak risklidir Adatepe olabilir orada güzel bir semt

    Edit:Beyaz Fırın tarzı bir yer çok da iyi olur
    Fakat bu risk işidir biraz tutturursanız çevirirsiniz buranın insanı fiyata çok bakmaz güzel vakit geçirmek çok önemli
    Örneğin beyaz fırındaki (en azından Suadiye şubesindeki) garsonlar çook kötü böyle müşteriyi takmamalar adam daha sipariş almaya eriniyor
    Gerçi o kadar abartmayada gerek yok Suadiye komşu fırının işini baltalasanız size yeter

    Bu komsu firinin konseptini gördüm biraz. Fena degil aslinda ama bizimkisi daha bir firin gibi olacak. Ama ürün kalitesi ve sunumu acisindan kendime oldukca güveniyorum. Hatta bu konuda taklit dahi edilebiliriz. Bir de olay aslinda sizinde belirttiginiz gibi müsteriye muamele ile degerlendiriliyor. Tamam kalitesiz bir ürünü ne kadar nazikce sunsaniz da satamazsiniz ama kötü sunum da kalitenizi gölgeleyebilir. Yani iyi ürün, temizlik ve müsteriye saygi. Bunlar birbirinden ayrilamaz.

    Herseyden önce esnaf olmak gerekiyor. Ben müsterime saygisizlik yapan adami bir dakika yanimda tutmam. Eger insanlar baska alternatifler olmasina ragmen beni tercih ediyorlarsa, dükkanima girer girmez benden alacakli görürüm onlari. Her türlü izzet ve ikrami bir borc bilirim.



    Adatepe'yi araştırmaya başlayın o zaman




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.