Şimdi Ara

İstanbul'da Deri Eldiven Bulabileceğim Yerler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar. İstanbul'da deri eldiven satan neresi var acaba biliyor musunuz? Fiyatları tam olarak nedir? Aşırıya kaçmasın istiyorum.

Not: Hakiki deri olması önemli değil, kaba olmasın, ince olsun yeter. Paket servis işi yapacağımdan çabuk çıkarıp, giyebilmem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 29 Ocak 2012; 13:07:58 >

• 20-80 lira bandında değişir.
    Gerçekten düzgün birşey arıyorsanız size önerim Zara-Damat gibi markalara bakmanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsbÇaydanlık

20-80 lira bandında değişir.
    Gerçekten düzgün birşey arıyorsanız size önerim Zara-Damat gibi markalara bakmanız.

Mağazaya gitmek gerekecek sanırım. İnternette fiyatlarını bulamadım. Teşekkür ederim, listeye aldım. Bir arkadaş SARAR'a da bakmamı söylemişti. Almışken kaliteli bir şey alalım, uzun süre kullanayım diyorum.
  • Yukarı. Zara - Damat gibi markaların fiyatlarını bulamıyorum internette.
  • aksarayda ordu caddesini dolaş kesin rast gelirsin ama akşam bak..zenciler ve bazı ruslar satıyor..fiyatları daha ucuz..
  • laleli piyasası
  • quote:

Orijinalden alıntı: visoela

aksarayda ordu caddesini dolaş kesin rast gelirsin ama akşam bak..zenciler ve bazı ruslar satıyor..fiyatları daha ucuz..

Sakata gelmeyelim hocam akşam akşam. Arkadaş kabul ederse beraber giderim, sağol.

@vector x-31

Hocam tam olarak ne tarafta? Açık konuşsan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lalelide bizim dükkanın önünde satıyolar ben parasını soruyum..sana burdan söylerim..kabul edersen beraber gideriz veya tarif ederim gelirsin bizim oraya..
  • Bu sitenin satım yeri istanbulda site açmışlar burdan bak istersen adresi yazıyor gidip ordan alırsın.
    tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Bu sitenin satım yeri istanbulda site açmışlar burdan bak istersen adresi yazıyor gidip ordan alırsın.
    tıkla

Arkadaşım ben puan topluyorum, tıklar mısınız deseniz inan kimsenin eline yapışmaz, tıklarız. Neden 40 takla atıyorsun?

Arkadaşlar bu arada ucuz deri eldiven arıyorum. Paket servis işine girdim, deri eldiven olacak ve çabuk giyip çıkarabilmem gerek, müşteri genelde homurdanıyor kapıda para üstü diye.

• Yukarı.
  • 1 yıldır aradığın için sana plaket göndereceklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

1 yıldır aradığın için sana plaket göndereceklermiş.

Bekliyorum.

Bir ara aramayı bıraktım ama işe gireceğim için tekrar lazım oldu.
  • Boyner mağazalarına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Boyner mağazalarına bak

Hocam ne kadardır acaba ortalama? YKM, Boyner falan biraz tuzlu oluyor bildiğim.
  • Yukarı.
  • Yukarı.
  • desada var 100 tl falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outerspace

desada var 100 tl falan

Naptın sen, en fazla 30 40 liraya suni deri falan düşünüyorum. Başlığı değiştirsem iyi olacak. Dinazor derisi mi o 100 liraya oha.
  • Yukarı. Eğer ucuz buloamazsam yazlık parmaksız eldiven ve boyunluk polar alacağım. Hem de bere olarak kullanılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.