Şimdi Ara

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
18
Favori
36.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamda bu kökü dışarda lobi nasıl oluyorda içeride operasyon yapabiliyor, aklıma bir tek adres geliyor FG . FG yanlısı bürokratlar eliyle yapılabilir ancak böylesi bir hareket. Eğer böyleyse yazık gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canis Majoris

Bu kapitalizm pençesinden kurtulmadan Türkiyeye rahat yok.Farz edelim ki iki tarafta birbirini yedi bitirdi ne değişecek? Yerine X partisi gelecek,aynı hataları onlar da yapacak,yine dışa bağımlı,paraya bağımlı yaşayacağız.Ekonomik sistemimizi komple değiştirmemiz gerekiyor.Geç kalınırsa bu ülkenin Yunanistandan farkı olmayacak.Dürüst,namuslu insanlara ihtiyacımız var.Paranın,olduğu yerde insan da değişiyor malesef.

+1

Sistem değişmeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Tamamda bu kökü dışarda lobi nasıl oluyorda içeride operasyon yapabiliyor, aklıma bir tek adres geliyor FG . FG yanlısı bürokratlar eliyle yapılabilir ancak böylesi bir hareket. Eğer böyleyse yazık gerçekten..

Bende aynen sizin gibi düşünüyorum.Emniyetin cemaatin elinde olduğu bir gerçekse bunun başka açıklaması yok.Odatv'de haber duruyor pek dikkat etmedim ben sabah saatlerinde bu operasyonlar olurken Samanyolu TV'de Fitnecilerin Oyunları diye bir film yayınlanıyormuş.Artık tesadüf mü yoksa gönderme mi bilemedim..

Bu arada bugün ülkede çok farklı olaylar dönüyor.Sabah bu operasyonlar öğleden sonra gelen helikopter kazaları(3 ayrı kaza) ve bu saatlerde TBMM önünde kendini yakmak isteyen bir vatandaş.Pis kokular var ama kaynağı net olarak çıkar yakında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lucky -- 17 Aralık 2013; 17:11:15 >

• http://ekonomi.milliyet.com.tr/caglayan-iran-a-altin-satisi-devam-edecek/ekonomi/ekonomidetay/07.02.2013/1665839/default.htm

Altın olayı tamam, yukardaki haber durumu özetliyor. Yalnız işin içinde yolsuzluk sosuda var, bakalım ne çıkacak. Yolsuzluk iddiası doğruysa gerekn yapılsın fakat şuy da bir gerçek ki :

Yolsuzluk yapmaktan daha büyük ahlaksızlık, o yolsuzluğu bilip ileride kullanmak üzere saklamaktır.
  •  İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

ABD bu ülkenin dış politikasını ve iç politikasını yönetiyorken, dışardan nasıl operasyon yapılıyor diye sormak gülünç. Çıkar hesaplaşmaları bu noktaya kadar geldi. Helikopter kazaları da çok ilginç bildiğim kadarı ile 4 şehidimiz var, Allah rahmet eylesin. Diğer ansızın ortaya çıkan eylemler de cabası.

Birileri bu operasyonu gündemden düşürmek istiyor anlaşılan. İş dersaneden nerelere geldi.

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

• Cypon kullanıcısına yanıt
    Güler'in öyle bir açıklamsı yok hocam, Fake haber o. Şu an için hükümet kanadından operasyonla ilgili kimsenin haberi yok
  • quote:

Güler'in öyle bir açıklamsı yok hocam, Fake haber o. Şu an için hükümet kanadından operasyonla ilgili kimsenin haberi yok

Üç dört tane haber sitesine girildi, 10 dakika kaldıktan sonra kaldırıldı. Çiçek de neler oluyor diye soran gazetecilere size ekmek çıkmaz demiş gülerek. İlginç şeyler oluyor bu günlere. Cemaat yanlısı gazeteciler salı gününü bekleyin demişti. Hayırlısı bakalım.
  • Bu haberi görmezden gelen, sanki hiç olmamış gibi davranan kanallar sktürk 360 , cnntürk , habertürk , ahaber , ülke tv ,beyaz tv , trt haber , tgrt haber...Daha adını sayamadığım pek çoğu... velhasılı bu ülkedeki medyanın zavallı .içler acısı halidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diren akp, diren rte
  • buz dağının görünen kısmının zerresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Üç dört tane haber sitesine girildi, 10 dakika kaldıktan sonra kaldırıldı. Çiçek de neler oluyor diye soran gazetecilere size ekmek çıkmaz demiş gülerek. İlginç şeyler oluyor bu günlere. Cemaat yanlısı gazeteciler salı gününü bekleyin demişti. Hayırlısı bakalım.

rok demişti.

• biri son yaşanan olayları bana basitçe anlatabilir mi ? Herhalde güzel şeyler oluyor
  • Adamın biri zamanında uyardı bunları ama takan kim, adamı birde hapse attılar uyardı diye yada gerçekleri yazdı diye, eee şimdi çık bakalım işin içinden, hapis sırası kime gelecek göreceğiz.
    http://www.radikal.com.tr/turkiye/avci_devlet_icinde_cemaat_orgutu_var-1014649
    quote:

20/08/2010 12:19|
    Avcı: Devlet içinde cemaat örgütü var!
    Susurluk olaylarında devletin içindeki çeteleri açıklayan Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, 14 yıl sonra yazdığı kitapla gündemi değiştirdi. İçişleri Bakanlığı, Eskişehir Emniyet Müdürü Hanefi Avcı hakkında inceleme başlattı. Bakanlık, Avcı'nın iddialarına ilişkin iki mülkiye, bir polis başmüfettişini görevlendirdi. Hanefi Avcı "Soruşturma açılabilir, bekliyordum" dedi. Hanefi Avcı, kitapta yazdıklarının çoğunun birebir yaşadığını ve belgelere dayandığını söyledi. Avcı, "Hesap veremeyeceğim bir şey yok. Belge olmadan söylediğim bir şey de yok. Hepsi belgeli, yaşanmış olaylar. Kitabın yayımlanmasından sonra başıma değişik şeylerin gelebileceğini de tahmin edebiliyorum" diye konuştu.
    Avcı, “Haliç’te yaşayan Simonlar; Dün Devlet Bugün Cemaat” adlı kitabında, Ergenekon ve Balyoz davalarını, polis teşkilatının içindeki Gülen cemaatinin nasıl örgütlendiğini, CHP eski lideri Deniz Baykal’ın istifasına yol açan kasedi, generalleri istifaya zorlayan telefon konuşması kayıtlarını ve Türkiye ’yi derinden sarsan daha pek çok olayı sorguluyor. Avcı'nın kitabından bazı bölümler şöyle:

Danıştay saldırısı
    "Ergenekon davasında ortaya konan iki konu çok kesin ve net olarak yanlış ve mantıksızdır: PKK , Dev-Sol, Hizbullah gibi örgütleri Ergenekon’un yönettiği iddiası yanlıştır. Böyle bir şeyin gerçek olamayacağını aklı ve mantığı olan herkese ben iki kere iki dört eder kesinliğinde ispatlayabilirim. Danıştay 2. Dairesi’ne yapılan saldırı, Hrant Dink’in öldürülmesi, Malatya’daki Zirve Yayınevi katliamı gibi olayların görünen bugünkü faillerinden başka Ergenekon veya benzeri gruplar tarafından yapılmış olacağına mevcut deliller ve olayların oluş biçimine bakarak kimse beni ve makul birini ikna edemez. Bu iddialar zorlamadır.

Ergenekon davası
    Ergenekon örgütünün varlığı konusunda yazılı belge, doküman, örgütsel faaliyet sayılabilecek bazı ilişkiler varsa da eylemleri konusunda hiçbir ciddi emare yoktur. Geçmişte Türkiye’de meydana gelen pek çok olayın (Malatya’daki Zirve Yayınevi Katliamı, Rahip Santoro Cinayeti) Ergenekon örgütü tarafından gerçekleştirildiği iddia edilerek epey bir süredir uydurma tanık vs. aranmaya başlandığı net olarak görülüyor. Amacın olayları aydınlatmak değil, Ergenekon’la irtibatlandırmak olduğu açıkça ortadadır.

Garip polisler
    Polis teşkilatı eskiden birbirini korur, kollar, birbiri aleyhine şahitlik yapmazdı. Her olayda delil ararız ama polisin karıştığı bir olayda daha ciddi, daha inandırıcı deliller bulmadan o polisi şüpheli yapmayız. Bu, zorlu görevlerde beraber çalışmanın verdiği dayanışma ve yakınlaşma duygularıdır. Oysa şimdi işler değişti. Bir grup polis kritik noktaları ele geçirmiş, diğerlerine suç isnadını da aşan resmen iftira atmaktan geri durmuyor. İşlenmiş bir suçu aydınlatmak gibi bir amaçları yok, tahkikat sırasında dinleme ve izleme yaparken temiz ve dürüst olduklarını bildikleri, birlikte çalıştıkları kişilere iftira ediyorlar. Şunu artık bilmeliyiz ki karşımızda arkadaşlarımız, meslektaşlarımız yok, bir ideolojiye, bir gruba bağlanmış, o grubun disiplinine tâbi olmuş örgüt mensupları var. Artık bunu kabullenmeliyiz.

İllegal ilişki
    Olay bir örgütün, cemaatin devlet içerisindeki elemanları vasıtasıyla yürüttüğü örgütsel bir faaliyettir, karşımızdaki kişiler polis, hâkim ve savcı değil, örgütün / cemaatin elemanlarıdır. Devletin hukukunu değil, cemaatin talimatlarını yerine getirmektedirler. İstanbul, Ankara , Erzurum ve İzmir’deki bazı özel yetkili savcılar ile bu iller dışındaki bazı polis birimleri arasında illegal bir ilişkinin varlığı açıkça gözükmektedir. Özel yetkili savcılar tarafından bu iller dışında gözaltına alınan ya da aranan kişiler hakkında karar çıkarmadan önce kimlik, iş ve ev adresleri gibi bilgilere ihtiyaç vardır. Normalde bu bilgiler o illerin savcıları veya çok uygun olmasa da Emniyet Müdürlükleri üzerinden resmi yazışma yoluyla temin edilmesi gerekirken, bugüne kadar hiçbir yazışma yapılmamıştır. O halde bu bilgiler nasıl temin edilmiştir?

İhbar ediyorum
    Kozmik odalarda birkaç gün süren aramalar yapıldı. Burada hangi şüphe ve delil vardı, hangi iddialar üzerine buralar arandı? Şimdi ben açıkça adres veriyorum, hukuksuz dinleme ve izlemeler var, bunları dilekçemde belirttim. İstihbarat Dairesi’nde cemaatin özel cihazları, elde ettikleri her türlü kanunsuz dinleme materyalleri mevcuttur, buralar neden aranmaz? Kozmik odanın aranmasında kimliği belli olmayan bir ihbarcı vardı, burada da ben açıkça ihbar ediyorum. Bulunacak yerleri de söylüyorum. İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi neden denetlenemez? İstihbarat Daire Başkanlığı’nda arama yapılsa, demirbaşa kayıtlı olmayan cemaatin kendine ait özel dinleme ve izleme aletleri bulunacağından hiç tereddüdüm yoktur.

Ne yapılmalı kılavuzu
    Özel yetkili mahkemelerin tüm hâkim ve savcıları emsali hâkim ve savcılarla değiştirilmelidir, bu sağlanmadan cemaate muhalif olan hiç kimsenin özgürlüğü ve hayatı güvencede olamaz.

Cemaatler
    Adalet Bakanlığı’nda cemaat taraftarı olduğu herkesçe bilinen Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı ve başta il savcılarını ve diğer savcı ve hâkimleri hiçbir hukuki şüpheye dayanmadan dinlettiren cemaat yanlısı müfettişler bu görevlerden uzaklaştırılmalıdır.

Dinlemeler
    Tüm özel yetkili mahkeme hâkimlerinin verdiği önleme (istihbari) dinleme kararları, bu konudaki TİB kayıtları ve İstihbarat merkezlerinde (polis-jandarma ve MİT) yasal olarak bu konuda tutmak zorunda oldukları tutanaklar birbirini teyit edecek şekilde kontrole tâbi tutulduktan sonra haksız ve şantaj amaçlı dinlemelerin tespit edilmesi gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 17 Aralık 2013; 18:50:05 >

• yandaşlar tir tir titremeye başladı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filler tepişmeye başladı, çimenler dikkat!..

• quote:

17 Aralık 2013 18:31
    'Karakola çocuklarını sormaya gitmişler...'
    Sabah yapılan ve gündeme bomba gibi düşen operasyonlar TBMM'de etkisini gösterdi.
    324 milletvekili olan AKP'den bugün TBMM'de sadece 2 milletvekili vardı. Yani Meclis'teki AKP sıraları bugün boş kaldı.

İstanbul'da mali şube ekiplerince bugün sabah saatlerinde "kamu ihalelerinde fesat ve rüşvet" iddiasıyla yapılan operasyonda Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu gözaltına alındı.

MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu TBMM Genel Kurul'unda çektiği bir fotoğrafı Twitter sayfasından paylaşarak, "Genel kurul başladı, akp sıraları böyle boş.. Muhtemelen karakola çocuklarını sormaya gitmişler..." yazdı.

Türkoğlu'nun paylaştığı fotoğrafta bugün yaşanan operasyon sonrasında AKP'li milletvekillerinin koltuklarının boş olduğu ve sadece 2 milletvekilinin Genel Kurul'a katıldığı görüldü.

İşte o fotoğraf:

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

http://www.gercekgundem.com/siyaset/12000/karakola-cocuklarini-sormaya-gitmisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 17 Aralık 2013; 19:13:32 >

• 12 yıldır devleti yöneteceksin, cemaat ile beraber. Cemaatin her yere nüfuz etmesine izin vereceksin...

Sonra cemaat ile papaz olacaksın, İsrail lobisi dediğimiz fakat aslında "en baba, en gaddar küresel sermaye sahiplerinin şirin yüzü" oluşum ülkenin cemaat eli ile 1 günde anasını belleyebilecek güce sahip olacak.

Ve senin hiç bir gücün yok. Askerin vardı bir zamanlar, içeri attın.

İşte böyle anasını bellerler adamın, hizaya çekerler. Kukla gibi oynatırlar. Etme bulma dünyası...

Al cemaati, vur diğerine... Çağ dışı, ilkel kabile beyinlerin canı cehenneme. Halbuki o kadar namuslu erdemli insan var ki her şeyden ve her türlü ideolojinin tacirliğinden önce "insanlığı" ortaya koyan, boruları bile ötmez. Nerede kuyruğunda ip sallandığı ve kukla gibi oynatılabileceği "lise yıllarından" belli çakma insan/din taciri varsa milletvekili.

Yazık ülkeme, yazık bu vatan için canını verenlere... Yazık bu ülkenin namuslu ve bunları haketmeyen aklı başında insanlarına.

• Muammer güler emri ben verdim demiş; dosyada senin de adın var lan. ne kafalar yaşanıyor öyle. keyifli.
  • quote:

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ilıcak; “Keşke Başbakan ‘tuzak’ ya da ‘milli irade’ diyeceğine dosyanın içeriğinden söz etseydi” derken, şunları kaydetti:

“Dosyanın içeriği ciddi iddialarla doldurulmuşsa ‘bu yargı-polis cuntasının tertibi’ demek faydasız. Keşke Başbakan dosyaya sahip çıksaydı. Keşke ‘bakanım bile olsa üzerine gidilmesini engellemeyiz’ deyip yolsuzlukların takipçisi olduğunu gösterseydi. Yolsuzluk dosyaları ciddi bulgular içeriyorsa tahkikatın selameti açısından 3 bakan istifa etmeli, edebilirler. Erdoğan yargının önünü açmalı.”

http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/nazli-ilicak-uc-bakan-da-istifa-etsin-haberi-84345

Olurmu öyle şey yahu, başbakan çıkıp bakanlarımı yedirtmem der ama yargıya yardımcı olmaz, çok güzel yazmış bu hanım ama zamanında da böyleydi onu yedirtmem bunu kestirmem diye diye yargıya çok müdahaleler yapmıştır yargı bağımsız değildir, artık bu haberlere bile insanlar inanmıyor, herkes ya hiç birşey olmaz diyor , o hale geldik işte, güven kalmamış yargıya hükümete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 17 Aralık 2013; 19:31:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Muammer güler emri ben verdim demiş; dosyada senin de adın var lan. ne kafalar yaşanıyor öyle. keyifli.

Bir kaç mesaj yukarı çıkarsanız bu konuyla ilgili cevabı bulabilirsiniz.Çelik haricinde pek açıklama yapan yok :) Benim bildiğim kadarıyla Muammer Güler'in bilgisi olmadan böyle bir operasyon yapılıyor.Komplo bu kadar da belli olmaz.Ha yine söylüyorum yolsuzluk yapan varsa cezalandırılsın..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.