Şimdi Ara

İSTANBUL BOĞAZDA YAT PARTİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhan850

    quote:

    Orijinalden alıntı: thekeys

    ben tek gelmek istiyorum... 100 okey, makul.. tamammı ?

    maleesef dostum tek bilet satışlarımız yok. ancak bir kız arkadaşınız ya da partneriniz ile kabul edebiliyoruz aksi takdirde malumunuzdur ki katılan kişilerde oluşabilecek dengesizliğin insanların eğlencesini olumsuz yönde etkileme ihtimali var. yine de ilginiz için teşekkür ederim. belki bir arkadaşınız ile gelebilirseniz?

    dostum aslında 4 erkek gelmeyi düşünüyoruz.. 400 kağıt fena para değil ha, ne dersin biz adam başı 100 lirayla çoğu iyi mekana girebiliriz bunu sende biliyorsun... dama mama da gerek olmaz..




  • etkinlik sayfasında katılacak kişilere bakarsanız zaten genelde dengeli bir oranımız var artı olarak gelecek erkek arkadaşlar kız arkadaşları ile geldikleri takdirde bilet satışlarını yapıyoruz dediğim gibi 4 erkek 3 yada 2 kız bile olsanız en azından bir dengemiz olur fakat sadece erkek için tek bilet satışı yapamıyoruz maleesef
  • 4 Kız Gelmek İstiyoruz Ancak Partner Yok Olurmu Acaba ? :S

    ----------------


    Bu Soruya Her yerde Evet Derler... Ondan Sonra Kadın Erkek Eşittir Yok Arkadaş.. 250 Gr.. Etle Kasap Havalarına uyuz oluyorum :D
  • damsız giriş varsa 2-3 arkadaş gelebiliriz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @desertrain@

    4 Kız Gelmek İstiyoruz Ancak Partner Yok Olurmu Acaba ? :S

    ----------------


    Bu Soruya Her yerde Evet Derler... Ondan Sonra Kadın Erkek Eşittir Yok Arkadaş.. 250 Gr.. Etle Kasap Havalarına uyuz oluyorum :D

    katılıyorum sana dostum emin ol bende cumartesileri erkek erkege dışarı çıkamamaktan ve çıkıpta erkek erkege bir mekanın kapısında 2.sınıf insan muamelesi görmekten nefret ediyorum ama gel gör ki işin mekan sahibi ve organizasyon sahibi tarafında durum pekte öyle olmuyor. müşteri koltuğunda sallamak, 250 gr et demek çok kolay ama organizatör koltugundayken partiye gelecek herkesin memnun kalması gibi bir hedefin ve uğraşın varsa her konuda titiz davranmak zorunda kalıyorsun.

    bu sadece kız erkek oranını kurmak ile ilgili değil. ben facebook etkinlik sayfasında ikramlar ile ilgili "arasıcak kanepe meyve" diye yazarak geçiştirebilirdim ama bunları yat sahibiyle teker teker konuşarak ikramlarda neler istediğimi belirttim ve hepsiyle ayrı olarak ilgilendim. sonuç olarak etkinlik sayfasına ne yaptıysak nasıl yaptıysak birebir yazdım ki insanlar 100 tl veriyor ama neye veriyor ne için veriyor akıllarda soru işareti kalmasın diye. aksi bir durumda sorulan soruları da burada olduğu gibi cevaplıyoruz zaten.

    partiye gelecek insanlardan sadece birtanesinin bile "şöyle olması hoşumuza gitmedi,pek eğlenemedik" gibi bir cümle sarfetmesi bu kadar emeğimizi ve uğraşlarımızı hepsini boşa çıkarır. en azından kendi nezdimde. beni tatmin etmez ve açıkçası buruk ayrılırım o gece.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.