Şimdi Ara

İstanbul Beylikdüzü Fitness Salonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istanbul beylikdüzü'de cumhuriyet mahallesi civarında bildiğiniz uygun fiyatlı fitness salonu var mı ?

• up
  • Beylikdüzü'nde Beylicium'da Akademi Form ve Skyport'ta Skyport Life Club var. Buralara iyi diyorlar. Ben kendim için yazılırsam Akademi Form olur yakınlık açsından. Ama git iki tesisisde gez bence.
  • gittim gezdim ikisinide gayet güzel hatta sky sport hayran olunası ama fiyatları pek uygun değil bana ve yıllık üyelik istiyorlar.
  • up ! sadece vücut çalışmak için bir yer arıyorum öyle kulüp tarzında içinde saunası havuzu hamam vs. olan büyük yerler pahalı oluyor varmı böyle bir yer
  • o tarz yer bilmiyorum pek.
  • elbet vardır ya olmaması imkansız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    (Çorlu) Tavsiye spor salonu...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbirine gitme git aletini al kendin çalış sakın protein tozları falan alıyım deme.
  • ben bizimkentteyim yazın 3 ay boyunca istanbul evlerinin oradaki bir spor salonuna gittim saunası falan vücut geliştirmesi havuzu her şeyi var. fiyatını bilmiyorum bir tanıdığın yerine gittim 3 ay para ödemedim o yüzden. ama öneririm.bizimkentin oradaki köprüden geçip paso dümdüz kaptırıp gideceksin sağında kalıyor
  • Beylikdüzünde genelde yıllık üyelik isteniyor ve fiyatlar pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.