Şimdi Ara

İstanbul berbat bir şehirdir ( ss li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tmm gezilecek yerleri denizi bogazı guzel sosyallesme iş imkanı çok ama :

20 milyon insan yaşiyo aga her telden cins insan var.
    Barzo, apaçi, yobaz, kaynıyo :

İstanbul berbat bir şehirdir  ( ss li )

Yolda rahat yürunmuyo tinerci, balici, ayyaş kayniyo heryer. Can guvenliği yok :

Çok pahalı akir gibi 50 mtrekare evlere 1000 tl kira istiyolar para göz ahlaksızlar. Herkesin gözünü para bürümüş istanbulda. Hırsızı dolandırıcısı en çok burda :

Hayvan gibi trafik var 15 dakkada gidilecek yer 2 saat sürüyo :

Nasıl yaşiyolar bu berbat şehirde hadi iş icin mecbur olanları anliyoruz ama aga 20 milyon insan da mecbur degil sanki istanbula giden herkes zengin olacakmis gibi istanbulum tasi topragi altin algisi yarattilar.

Agari ucreyliler istanbulda kit kanaat gecineceklerine kucuk bi sehirde yasasinlar daha rahat ederler surunmenin anlamı ne ?

Paran yoksa istanbul cehennem gibi yer zengin zaten isini halledip gider istanbuldan tatile kacar parayida cuvalla kaldirir. Olan fakire garibana olur.

İstanbul berbat pislik bir şehirdir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pesimistlik böyle bişey heralde
  • Şehir güzelde çok kalabalık be.
  • "20 milyon insan var. Sokakta ciklet bile satsam kazanırım" mantığı ile giden çoktur diye tahmin ediyorum.
    İstanbul'a en azından orta ölçekli bir yatırımcı olarak gitmedikten sonra, orada yaşamanın bir anlamı yok hakikaten.
    Veya bir iş teklifi gelir, en az ₺3000 önerirler. O zaman da gidilir.
    Ama onun haricinde İstanbul'da yaşamak cidden berbat.
    Ben Anadolu'da küçük bir şehirde yaşıyorum. Hayatımdan memnunum çok şükür.
    Bence Anadolu'daki şehirlere şans tanımalıyız.
  • İnsanlar ne yapsınlar İstanbul dışında başka şehirde iş fırsatı yok doğru dürüst. Bizde iş için geldik bu gidişle de kurtulamayacağız gibi. İstanbul zengine güzel. Bizim gibi orta direk ve altı isen ancak çile oluyor başka bir işe yaramıyor.
  • Aklı başında olan çoğu kişi zaten memnun değil İstanbul'daki hayattan özellikle çok çok fazla bir kazancı yoksa.
    Bende mis gibi Antalya dururken İstanbul'a gelmek zorunda kaldım, iş imkanları her yerde olmayabiliyor ne yazık ki.
  • Yaptığım iş nedeniyle başka şehirde çalışma imkanım maalesef yok mecburiyetten katlanıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Semtine gore degisir. Bende Ankaradayim ama bi Bahceli Emek Cankaya tarafi var bir de Kecioreni Çinçini var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ginflon -- 30 Mayıs 2017; 13:29:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'yı boşuna aramıyorum,memleketime bi taşınayım, daha istanbulun havasını cigerime çekersem.... adım çirkin çocuk değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende istanbulda dogma büyüme sonuna kadar memnunum o tinercile kekolar belli basli semtteler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.