Şimdi Ara

İstanbul, Bayrampaşa GM DİSCOVERY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim sizlerden bi ricam oluıcak. Ben biraz pimpirikli bir insanım bu yüzden de telefon almak için baya bi araştırma yapıyorum. Mavi olanı inceledim hoşuma da gitti ancak, diğer renklerinide ve telefonun en azından bir aylık bir kullanımda ne duruma geldiğini görmek istiyorum. Bayrampaşa Forum İstanbul yakınında oturuyorum. Bu civarda olupta elinde siyah veya beyaz discovery olan arkadaşlarla görüşmek istiyorum. Eğer siz değerli arkadaşlarada uyarsa bu konu altında konuşalım. Çaylar benden bu arada arkadaşlar Bugün saat 10da çıkıcam işten yarına kadar bulunursa saat 7 den sonra müsaitim yarın. Şimdiden teşekkürler.



  • Yokmu bi insan evladı gel kardeşim al bak telefonuma diyecek ????
  • eğer marka bağımlılığınız yok ve bazı ufak tefek sorunlarının ya da eksikleri göz ardı edebilirseniz(malzeme kalitesi,kasa sağlamlığı,led bildirim olmaması,gece çekimlerinin vasat olması.....vs gibi nedenler) kesinilkle ama kesinlikle elinize alıp incelenmesi ve hoşunuza gittiyse hiç düşünmeden alınabilecek telefondur.bulunduğun il (kayseri) de telefon ağustos başı gibi bir telefoncu da bir müşteri satın alırken ben de içeri girdim.müşteriden telefonu rica edip ekrana ve kamera kalitesi bakmak istedim.şok oldum.çünkü 599 tl ye hem şahane düzeyde(bir s4 ekranı değil ama) üst düzey ekranı vardı.daha bir kaç önce s3 ümü bir kişiye verdim.renkler s3 e göre çok daha doğal ve canlı idi.ikisi arasında ekran kalitesi tercihim gm discovery olurdu(kesinilikle fan falan değilim ama benim gözüm gm discovery in ekranı daha çok sevdi.).ayrıca gündüz foto kalitesi 599 tl ye satılan bir çok cihazdan kat kat iyi.söylemek istediğim şu türkiye deki en iyi android telefon tabiki değil fakat,her özelliği hem kaliteli ve belli bir ortalama kalitenin üzerinde olsun hemde türkiye şartlarında iyi fiyata(şu an en ucuz giriş seviye android telefonlar 250-300 den başlıyor,bir üstü(samsung galaxy ace1 veya 2 ,veya htc desire c veya one v,veya sony xperia go veya u(bu listeyi daha da genişletebilirsiniz).kendi fiyat segmentinde (450-600) tartımasız en iyi telefon.ayrıca kendisinin 1 veya iki kademe üstü fiyat segmenti diyebileceğimiz telefonlar(s3 mini,s4 mini,htc desire x,sony xperia p,veya sp.....vs) gibi telefonlarla bir çok komuda yarşabilecek bir telefondur.bunlardan iyidir demiyorum ama bunlar 100 üzerinde eniyisi 90 sa bu da en az 85 alır ortalama puanlama da(tüm özellikleri kıyaslanırken).kıasaca sı tavsiyem bana da forumdaki hiç bir arkadaşı şimdilik unutun.mümkünse elinize alın en az 5-10 dakika mümkünse wifi,kamera ve video ,ses ve ekran kalitesine bakın sonra da benzer veya daha yüksek fiyatlı(samsung galaxy s3 mini)diğer elinize alın yan yana aynı telefonu kıyaslayın.eğer bir fark görebiliyorsanız hemen alın.size söyleyebileceğim bu ben bariz farklar olduğunu gördüm.ve şimdi kendim içim (daha önce de bir arkadaş için) aldım.bozulmadığı sürece en az 1-2 yıl kullanmayı düşünüyor.inşallah yardımcı olabilmişimdir.hayırlı sabahlar.




  • usa2006 U kullanıcısına yanıt
    Mesajın için teşekkür ederim hocam, ama ben renk açısından sadece sıkıntım. Beyaz yada siyah elimde nasıl durur düşüncesi var bende. Zaten şimdi alıcam desem ay başı gelmeden alamam malum para yok Bakalım ay başına neler olacak belkide bulur elime alır ve beğendim rengini satın almış olurum. Tekrar teşekkür ederim ilgin alakan için.
  • ne garip insanlar var allahim sen aklima mukayet ol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Hocam sana ne oluyo ki sen kendi işine bak ben kendi işime. Üzerine vazife olmayan işlere karışma istersen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adorer

    ne garip insanlar var allahim sen aklima mukayet ol

  • 600 liralık bütçeniz varsa iyi telefon. Ama derseniz ben s3 performansı beklerim kamerası s3 gibi olsun derseniz, sağlam olsun derseniz pek önermem. Özellikle gece çekimleri hiç iyi değil. Tabi 600 liraya bundan iyisini bulmakta mümkün değil.
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun verdiğiniz bilgiler için. Ancak ben cihaz hakkında bilgiye sahibim sadece renk takıntım vardı. Zaten zam gelmiş cihaza benim maaş yatana kadar alamadık ucuz fiyattan. Artık bakalım beklicem iyice geri düşerse alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.