Şimdi Ara

İstanbul - Aydın ÜniversiteSi %50 BursLu Hukuk Tavsiye Edenler Bilgisi Olanlar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tm2 sıralamam 29 bin ve nereyi yazmam gerektiğini bilemiyorum 25 bin tm1 sıralamam var fakat tm2den bu üniversite olabiliyo ne kadar tavsiye edersiniz normal bi çalışmayla 2 not ortalamasını tutturabilr miyim ne düşünüyosunuz bilen varsa lütfen yardım etsin..

• ARKADAŞIM,BEN ORADA OKUDUM.SAKIN AMA SAKIN TERCİH ETME NE ÖĞRENCİLİKDEN BİŞEY ANLARSIN NEDE EĞİTİM ALABİLİRSİN.DOĞRU DÜRÜST HOCASI BİLE YOK EMİN OL.
  • @mete_yilmaz13

Arkadaşa çok katılıyorum. Bende okudum ve gördüm, yaşadım.. Tavsiye kesinlikle etmiyorum. Kaydımı yaptırdığıma binbir pişmanım. Şimdi çok dikkatli tercih yapmaya çalışıyorum. Ama şunu sana söylüyorum, bazı hocalar var çok iyidir ama bazıları var çok satıcı ve sözünde durmayan cinsleri vardır. Ben en çok hocalardan ve ortamdan dolayı bir kere yandım.
  • BALASS ARKADAŞIM ALLAHTAN KISA DENEYİM YAŞAMIŞ.BEN BİTİRDİM AMA NE İŞ BULABİLİYORUM NEDE OKULDAN YARDIM EDİYORLAR.KARİYER MERKEZİNDEKİLERE GİTTİĞİMDE İŞ BULABİLSEK BİZ GİDİCEZ DİYORLAR YAA.PARANIZ BOLSA İLERİDE İŞ BULMA SIKINTINIZ YOKSA GİDEBİLİRSİNİZ ENAZINDAN HAVAALANINDAN KALKAN UÇAKLARI YAKINDAN İZLERSİNİZ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.