Bildirim
İstanbul Avrupa Yakası Sürücü Kurslarının Kullandığı Alanlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güngören Eşref bitlis caddesine bak haritadan. -
Baska bilen var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Güngörende Eşref Bitlis caddesi yıldız Teknik Üniversitesinin üst tarafı oluyor. Bakırköy'de cumartesi pazarı alanı ve adliyenin önü, Başakşehirde ikitelli sanayi civarı, Bahçelievler'de Kemalhasoglu lisesi ve my city sitesi arasinda kalan yol kullaniliyor.
Eskiden Fatih Sultan Mehmet Bulvarı(Alibeyköy Baraj Yolu)'nda çoktu.Şimdi tek tük görüyorum.Cep otogarı açıldığı için artık kullanılmıyor herhalde. -
Başakşehir sanayide tam olarak bir bölge biliyor musunuz -
https://maps.google.com/maps?q=Fiat-erkay+Otomotiv,+%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrkiye&hl=tr&ie=UTF8&ll=41.054664,28.822825&spn=0.014805,0.033023&sll=37.0625,-95.677068&sspn=62.484575,135.263672&oq=fiat+erkay&hq=Fiat-erkay+Otomotiv,&hnear=%C4%B0stanbul,+T%C3%BCrkiye&t=m&z=16
Bu haritada gördüğünüz Ordu caddesi yazan alan sürücü kursları tarafından kullanılıyor sıklıkla. Başakşehir tarafında en rahat burası var bence.
-
kız arkadaşım kağıthane'nin oralarda bi yerde sınava girmişti ama tam olarak yerin adı neresidir bilemiyorum bir yol vardı bomboştu tek tük araç geçiyordu zaten yan taraflarında yol boyunca park bahçe cami vs vardı
ayrıca itü maslak kampüsünün etiler kapısından çıktığınız yolda da sürücü kursları eğitim veriyorlar tam olarak baltalimanı kemik hastanesine inen yoldan bahsediyorum ama burada trafik gündüz saatlerinde yeni öğrenen biri için biraz fazla olabiliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: furkan199815
Başakşehir sanayide tam olarak bir bölge biliyor musunuz
Atatürk olimpiyatinin oralarda bi aralar bos alanlar vardı, çoğu kiside sanayi civarlarinda kullanıyor.
Cevaplar için teşekkür ederim hepsine bakıcam
DH HALKI -
Mahmutbey var bide
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X