Şimdi Ara

İstanbul Avrupa Yakası Sürücü Kurslarının Kullandığı Alanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul avrupa yakasında sürücü kurslarının kullandığı alanları bilen var mı bahçelievler bağcılar merter yakınlarında yer bilen var mı basaksehirdede olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güngören Eşref bitlis caddesine bak haritadan.
  • Baska bilen var mi

• Up

• Güngörende Eşref Bitlis caddesi yıldız Teknik Üniversitesinin üst tarafı oluyor. Bakırköy'de cumartesi pazarı alanı ve adliyenin önü, Başakşehirde ikitelli sanayi civarı, Bahçelievler'de Kemalhasoglu lisesi ve my city sitesi arasinda kalan yol kullaniliyor.

• Eskiden Fatih Sultan Mehmet Bulvarı(Alibeyköy Baraj Yolu)'nda çoktu.Şimdi tek tük görüyorum.Cep otogarı açıldığı için artık kullanılmıyor herhalde.
  • ernn93 kullanıcısına yanıt
    Başakşehir sanayide tam olarak bir bölge biliyor musunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• kız arkadaşım kağıthane'nin oralarda bi yerde sınava girmişti ama tam olarak yerin adı neresidir bilemiyorum bir yol vardı bomboştu tek tük araç geçiyordu zaten yan taraflarında yol boyunca park bahçe cami vs vardı

ayrıca itü maslak kampüsünün etiler kapısından çıktığınız yolda da sürücü kursları eğitim veriyorlar tam olarak baltalimanı kemik hastanesine inen yoldan bahsediyorum ama burada trafik gündüz saatlerinde yeni öğrenen biri için biraz fazla olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan199815

Başakşehir sanayide tam olarak bir bölge biliyor musunuz

Atatürk olimpiyatinin oralarda bi aralar bos alanlar vardı, çoğu kiside sanayi civarlarinda kullanıyor.

• Cevaplar için teşekkür ederim hepsine bakıcam
    DH HALKI
  • Mahmutbey var bide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.