Bildirim
İstanbul - Ankara, kaç litre motorin ile gider gelirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gelişte Bolu Dağı Tünelini kullanırsanız eğer 4.30 saat sürebilir bu hızla.
Gidişte bu kadar sürebilir.
Ortalama da 1 - 1.25 depo tüketebilirsiniz. -
2 hafta önce dizel Megane aracımla gidip geldim Ankara'ya..Giderken 4 saatte 2 molayla,dönerken 3 saat 45 dakikada tek molayla sürdü..Normal hızlarda seyrettim,90 dan aşağıya düşmeden 140'ı geçmeden..Bir ara babam kullandı aracı o benden baya süratli gitti..Klima hep açıktı,Ankara şehir içinde de gezdim biraz..Toplam 980 km civarı yol yaptık 1 tam depo ile..Daha iyisini yapabilenler de vardır tabi ben çok iddialı değilim,sonuçta 3 yıllık bir ehliyete sahibim :) -
sağolun beyler. anladığım kadarıyla 1 + çeyrek depoyla git gel yapabilirim. kendi aracımız megane olduğu için ben de megane kiralamayı düşünüyorum, bunun için de ayrıca sağol desiya. -
Çok fazla vites değiştirmezseniz ve sabit bir hızla giderseniz dediğiniz gibi yakıt tasarrufu kaçınılmaz.
Lastiklere falanda bakmayı unutma ne kadar inikse normal değerinden o kadar fazla yakıt sarfiyatı.
Bunları bilirsiniz gerçi ama ben yeni ehliyet alıcam öğreniyorum mecbur döktüreyim biraz değil mi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X