Şimdi Ara

İstanbul - Ankara, kaç litre motorin ile gider gelirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir günlüğüne Ankara'ya gideceğim. Dizel bir araç kiralayacağım, gidiş geliş kaç litre tutar acaba? ona göre kiralayacağım. Bir de hız yapmadığımı düşünürseniz gidiş geliş (ayrı ayrı) kaç saat sürer? Ortala 90 km hız diyelim :) Fikirlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler şimdiden.

• Gelişte Bolu Dağı Tünelini kullanırsanız eğer 4.30 saat sürebilir bu hızla.
    Gidişte bu kadar sürebilir.

Ortalama da 1 - 1.25 depo tüketebilirsiniz.
  • 2 hafta önce dizel Megane aracımla gidip geldim Ankara'ya..Giderken 4 saatte 2 molayla,dönerken 3 saat 45 dakikada tek molayla sürdü..Normal hızlarda seyrettim,90 dan aşağıya düşmeden 140'ı geçmeden..Bir ara babam kullandı aracı o benden baya süratli gitti..Klima hep açıktı,Ankara şehir içinde de gezdim biraz..Toplam 980 km civarı yol yaptık 1 tam depo ile..Daha iyisini yapabilenler de vardır tabi ben çok iddialı değilim,sonuçta 3 yıllık bir ehliyete sahibim :)
  • sağolun beyler. anladığım kadarıyla 1 + çeyrek depoyla git gel yapabilirim. kendi aracımız megane olduğu için ben de megane kiralamayı düşünüyorum, bunun için de ayrıca sağol desiya.
  • Çok fazla vites değiştirmezseniz ve sabit bir hızla giderseniz dediğiniz gibi yakıt tasarrufu kaçınılmaz.
    Lastiklere falanda bakmayı unutma ne kadar inikse normal değerinden o kadar fazla yakıt sarfiyatı.
    Bunları bilirsiniz gerçi ama ben yeni ehliyet alıcam öğreniyorum mecbur döktüreyim biraz değil mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.