Şimdi Ara

İstanbul anadolu yakası ucuz otel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşla 2 kişi kalıcaz da konaklamak için bi gece, ucuz otel bilen var mı acaba, havaalanına falan yakın?

• up
  • havalanına yakın bilmiyorum ama kadıköyde girebilecek düzeyde 50nin aşağısında bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coimbra

havalanına yakın bilmiyorum ama kadıköyde girebilecek düzeyde 50nin aşağısında bulamazsın

teşekkürler kişi başı 50 mi?
  • evet kişi başı 50
  • Otel degil ama Avcilar bolgesinde gunluk 50 Tl ye cift kisilik daireler mevcut sahibinden uzerinden arastirmanda fayda var.
  • ucuz kelimesi ve istanbul, zor... eskiden topkapı ve sultanahmet ucuz ve güzel butik otel demekti. ama artık boş yer bulmak imkansız. yaz kış dolu rezervasyon lazım.

taxim tarafında göreceli oteller var ama madem bu kadar verdin buna razı ol bakışları rahatsız edici... kaliteyi geçtik, temizlik için bile bir alt seviye lazım. taxim ucuzluğunda bu zor..

istanbula gidip gelen birisi olarak ben de zorlanıyorum. couch surfing gibi sitelerden arkadaş kanepesi bulup gecelik idare etmek de biraz zor ihtimal. çünkü dünya ayrı istanbulda insan herşeye hazır olmalı. bu da risk demek...

en güzeli netten bakıp olabildiğince önceden yer ayıttırarak son ana kalmamak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.