Şimdi Ara

İstanbul Anadolu Yakası Konut Projeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüm forum ahalisine selamlar,

    Artık kira vermekten bıktığımdan dolayı en geç 2015 Haziran ayına kadar taşınabileceğim bir ev almaya karar verdim. Fiyat aralığım 200000-300000 arasında olacak. 75 m^2, 2+1 bir ev benim için uygundur diye düşünüyorum. Kadıköy'den başlayıp Sancaktepe'ye kadar olan evleri düşünebilirim.
    Bildiğiniz uygun projeler var mıdır? Veya merkeze uzak bir siteden almak yerine merkeze yakın (merkezden kastım Kadıköy merkez) fakat nispeten daha eski evlere mi bakmamı tavsiye edersiniz? Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.

    Saygılarımla,



  • TuncayCavus T kullanıcısına yanıt
    sizin fiyat aralığınıza göre sancaktepe rings, sancaktepe evora bunlar bitmiş projeler..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ring İstanbul'da 1+1 evler 335.695 Tl'den başlıyor ne yazık ki. Gönül ister alalım oturalım hemen ama elde olan sınırlı olunca bize daha fazla araştırmak düşüyor.
    Evora Park'ta ise 2+1 ev kalmamış olarak görünüyor şu an için. Sahibinden.com'da 2+1 dairelere 350k artı fiyat çekmişler.

    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Güzel projelermiş aslında ama artık çok geç sanırsam.
  • Bu tür projelerde m2 6K.


    Yatırım amaçlı düşünmemek lazım...
  • Sancaktepe evora cevresi temiz ama ulasim zorlu.

    Merkexi bir yer istiyorsaniz atasehir asik veysel veya ataturrk mahallesi taraflarina bakabilrisiniz butcenize gore,
    Diger taraflari daha iyi tabi ama butcenizi asar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sancaktepe 216 konutlarına bak
  • belirttiğiniz bütçe aralığında artık istanbul'da ev sahibi olmak maalesef pek kolay değil. Özellike konut projeleri için söylüyorum. ancak diğer arkadaşların da belirttiği gibi Sancaktepe civarında söz konusu ücret aralığında konut projeleri bulunuyor.

    Bunun dışında Ataşehir Konut Projeleri yakınından bile geçilemeyecek kadar el yakıyor.

    Benim size tavsiyen İçerenköy bölgesinde araştırmalar yapmanız. İçerenköy bana göre hem ulaşım açısından, hem de mahallenin gelişmişliği açısından gayet güzel bir alternatif.




  • Tuzla da yeni yapılan Still istanbul diamond var inceleyebilirsin ama fiyatları biraz yüksek gelebilir.
  • maltepe,kartalda ortalama evler alabilirsiniz o paraya.
  • Nidapark Küçükyalı Projesi Maltepe Küçükyalı’da bulunmaktadır. Emlak Konut GYO projeleri içinde yer alan yaklaşık olarak 68 bin 800 metre kare büyüklüğünde bir araziye Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından projeye alınmış olan Nidapark Küçükyalı projesi 3 etaptan oluşmaktadır.
    Etaplarda yer alanlar Nidapark Küçükyalı Burgaz, Nidapark Küçükyalı Kınalı ve Nidapark Küçükyalı Sedef isimleri verilmiştir. Projenin tamamında yer alan konut sayısı 1159 olarak projelendirilmiştir. Konut dışında ofis ve ticari mağazalarda yer almaktadır. 82 tane ticari mağaza ve 769 adet ofis bulunmaktadır. 1+1 evlerden başlayarak 4+1 dairelere kadar seçim olanağınız yer almaktadır. Konut talep toplama süreci 3 Şubat 2017 itibari ile başlayacaktır.

    Nidapark Küçükyalı Projesinin Yakın Olduğu Alanlar

    Nidapark Küçükyalı projesi birçok mağazaya, hastaneye ve okula yakınlığı konusunda oldukça iyi bir alanda yer almaktadır. Yakın olan okullar arasında Marmara Üniversitesi Cevizli Sağlık Birimleri Fakültesi, Gedik Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi yer almaktadır.
    Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Koşuyolu Kalp Damar Hastanesi, Dragos Şifa Hastanesi, Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi, Kartal Acil Yardım ve Trafik Hastanesi, Özel Kartal Rahmanlar Göz Hastanesi, Kartal Ağız ve Diş Merkezi, Özel Vera Hastanesi, Özel Umut Hastanesi, Özel Atalar Hastanesine oldukça yakın mesafede yer almaktadır.
    Alışveriş merkezine oldukça yakın mesafede yer almaktadır. Maltepe Cevizli Park Alışveriş Merkezi oldukça yakın yerde bulunmaktadır. Nidapark Küçükyalı içerisinde kendine ait bir Alışveriş merkezi bulunmaktadır.

    Nidapark Küçükyalı Konut Fiyatları

    Emlak Konut GYO tarafından uygulanmakta olan Güçlü Türkiye için Birlik Vakti kampanyası içerisinde yer alan Maltepe Konut projeleri içerinde yer alan Nidapark Küçükyalı’da da 20 yıl ödemeli %0.79 vade farkı ile %5 peşinat ile herkesi ev sahibi yapmak istenmektedir. 10 yıllık ödeme planlarında %0.45 oranında vade farkı uygulanma şansı yer almaktadır. 5 yıllık ödeme planlarında ise, yüzde sıfır faiz ile konut alma şansınız bulunmaktadır.
    Doğa ile şehri bir araya getirerek sizlere doğa içerisinde yaşama imkanı sunmaktayız. Sitemiz aracılığı ile bizlere ulaşarak istediğiniz tüm soruların yanıtlarını alabilirsiniz. Projede yer alan konutlar son teknoloji ile yapılacak olup sizlerin hayatlarını kolaylaştırma amacı gütmektedir. Birçok ödeme seçeneği sayesinde herkes ev sahibi olma şansına sahip olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsahajans -- 26 Nisan 2017; 21:5:38 >




  • DAP Teras Kule

    İstanbul Kartal’da Topselvi Caddesi’nde DAP Yapı tarafından yaklaşık olarak 16 metrekare üzerinde yapılması planlanmaktadır. DAP Teras Kule konut projesinde 30 katlı ve 2 Blok halinde yer alıyor. Büyüklük olarak 40 ila 200 metrekare arasında değişen daireler yer almaktadır. 1+0 ile 3+1 arası daireler seçimi bulunmaktadır. Toplamda 360 rezidans daire bulunmaktadır.

    Proje oluşturulduktan sonra teslimlerin 2020 yılında yapılması planlanmaktadır. Kısa süre içerisinde bitirilecek olan konut projesi teknolojinin son gelişmelerinden yararlanılarak yapılmıştır. İnsanların daha kolay bir hayat sürmeleri için yapılan konutlar sayesinde herkes ev sahibi olacaktır. DAP teras kule konutları doğayla iç içe bir hayatı sizlere sunmaktadır.

    DAP Teras Kule Her Yere Yakın

    DAP teras kule projesi içerisinde planlanan hastanelere ve okullara yakın olmasıdır. Bu sayede daha kolay bir şekilde istediğiniz her yere ulaşabilirsiniz. Marmara Üniversitesi Cevizlik Sağlık Birimleri Fakültesi, Maltepe Üniversitesi, Gedik Üniversitesi okullarına yakındır.
    Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi, Koşuyolu Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi, Dragos Şifa Hastanesi, Kartal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kartal Acil Yardım ve Trafik Hastanesi, Özel Atalar Hastanesi Özel Umut Hastanesi, Özel Vera Hatanesi, Özel Kartal Rahman Göz Hastanesi’ne oldukça yakındır.
    Alışveriş merkezlerine de oldukça yakındır. Maltepe Cevizli Parl, Real Yakacık, Pendik Neomarin, Pendik Pendoria, Pendik Marina, M1 Kartal alışveriş merkezlerine oldukça yakındır.

    DAP Teras Kule Fiyatları

    1 Şubat ile 2 Mart 2017 tarihleri içerisinde GYODER tarafından başlatılan 20 yıl ödemeli vadeli kampanya içerisinde olan projeden %5 peşinle aylık ödemelerinde 0.75- 0.85 vadelendirme farkı ile 240 ay boyunca taksit ile ev sahibi olmanız artık mümkündür. Birde DAP yapı içerisinde 60 ay vadeli sıfır faizli yatırım yapma olanağınız yer almaktadır. Ön talep toplama dönemi içinde bulunan projede metrekare fiyatları 10 bin liradan başlamaktadır. Teras Kule’de brüt fiyat olarak 40 metrekarelik 1+0 daireler 400 bin TL’den başlamaktadır. Doğa içerisinde ev sahibi olmanız artık Teras Kule Projesi ile mümkün olacak. Daha detaylı bilgi için sitemizde yer alan iletişim adreslerinden ulaşabilir ve istediğiniz her soruya cevap bulabilirsiniz.




  • Merhabalar;
    Anadolu Yakasının en güncel projelerinihttp://www.projedefirsat.com/anadolu-yakasi-konut-projeleri.html buradan takip ediyorum. Sürekli en güncel projeler ekleniyor. Ayrıca form doldurduktan kısa bir süre sonra firmalar dönüş yapıyorlar. Anadolu yakasından favorim And Pastel (http://www.projedefirsat.com/and-pastel.html ) projesidir. Fiyatı biraz yüksektir ama çok iyi projedir. Bu arada proje Kartal'dadır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutfb89

    Merhabalar;
    Anadolu Yakasının en güncel projelerinihttp://www.projedefirsat.com/anadolu-yakasi-konut-projeleri.html buradan takip ediyorum. Sürekli en güncel projeler ekleniyor. Ayrıca form doldurduktan kısa bir süre sonra firmalar dönüş yapıyorlar. Anadolu yakasından favorim And Pastel (http://www.projedefirsat.com/and-pastel.html ) projesidir. Fiyatı biraz yüksektir ama çok iyi projedir. Bu arada proje Kartal'dadır.

    Bende o poroe ile ilgiliyim...Fiyat arastırması yaptınızmı.....55 K birikim var...Üstünü kredi düşünüyorum...Aylık gelir 2150 TL..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.