Arkadaslar merhaba anadolu yakasında ozellıkle atasehır bolgesınde 1+0 1+1 esyalı ve faturalar dahıl kıralık evler var elektrık su dogalgaz ınternet gıbı bu evler 1000 lıradan baslayıp baya bı gıdıyolar.1400 1500 e kadar olanları ozellıkle dıkkatımı cektı annemle yasıyoruz ve ıstanbula yerlesıcez.Açıkcası ev tut depozıto ver arada emlakcı varsa ona bayıl sonra elektrıgı suyu dogalgazı ustune al gelırken getırmedıgımız esyaları topla derken ana masraftan kacınmaktan zıyade 5 6 ay en azından bu tıp ev tutmak mantıklı olurmu ? Ancak daha once bu evlerde kalan oldumu kalınca gıbımı ornek dogalgazı ıstedıgın kadar yakabılme elektrık suyu ıstedıgın kadar kullanabılme ımkanı varmı bunları merak edıyorum detaylı bılgıde alamadım pek
Merhaba dediğin fiyata bulabilmen çok zor.. Anadolu yakasında yeditepe üniversitesinin oralarda 1+0 aylık 2000 1+1 aylık 2500 e her şey dahil elektrik su doğalgaz internet vs apart oteller var...
HOLYMANIAC
kullanıcısına yanıt
O zaman sıtelerdekı ılanlar yalan aylık 2500 e 1+1 den ve bahsedılen unıversıtenın ordakı kayısdagı inönu mahallesı taraflarından cok daha ıyı bolgelerde 2+1 tutabılırım 2 kısı oldugumuz ıcın acıkcası ılk basta bole bıyer dusunmustum ama sızın rakamları duyunca bana zaten gelecek su faturası aylık 50 yı gecmez elektırık 100 ü gecmez o zaman o tıp ev tutmak mantıksız oluyomus.Dedım cunku 1400 1500 se gayet uygun zaten uzun vadelı yerler degıl buralar ama 6 ay ıdare ettırır bıze sonra gecerız bı eve dıyodumda bahsedılen rakamlarsa deymezmıs
Ümraniye , Çekmeköy taraflarından da 1.000 - 1600 civarı eşyalı dair bulabilirsiniz ama +doğalgaz elektrik vs olur Birde şöyle bir durum söz konusu eşyalı tutacağınız evde sizden 2-3 kira bedeli depozito ve 1 yıl oturma garantisi istenir 1 yıldan önce çıkarsanız depozitonuz yanar...İyi araştırmanızı var ise tanıdık vasıtası ile devreye girip tutmanızı öneririm sorun yaşamamak için...
Kayışdağı tarafında bahsettiğim otel konseptinde temizlik vs hizmeti de mevcut...
HOLYMANIAC
kullanıcısına yanıt
Aynen cok dıkkat etmek gerekıyo ya hepsıyle ıyı gorusmek gerekıyo sozlesme yaparken ıyı okumak gerekıyo burası ıstanbul cunku