Bildirim
İSTANBUL-AĞVA ARASI OTOBÜSLE KAÇ SAAT?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hadi yaaaa arkadaşlar..... -
İstanbul'un neresinden arkadaşım? Köprü trafiğini yiyeceksen 4-5 saat bile sürer... Anadolu Yakasından trafiksiz gidecem diyorsan 1 - 1.5 saatte varırsınız...
Otobüs için:www.iett.gov.tr
İETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğühttp://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=Saatler&hatcode=139A -
ben gazi osmanpaşadayım...avrupa yakasında.o kadar uzun sürdüğünü düşünmedim kardeş,saol ama tarife çk işime yarıcak... -
Konu eski ama yinede kişilerin bilgisi olsun diye yazıyorum ;
139A Şile - Ağva otobüsleri Üsküdar / Şemsipaşa mevkiin den hareket eder.(Üsküdar meydandan hareme giden yolun üstünde satış gişeleri var.Otobüs kalkış yerleri de şemsipaşa camii önü) Avrupa yakası veya herhangi bi yerden servis imkanı yoktur.Özel halk otobüsü standartında olduğundan normal iett kuralları geçerli.Üsküdar-Ağva arası bilet ücreti 10 tl. Şile için yanlış hatırlamıyorsam 7 tl.
Ağvaya iki yol vardır.Biri tekke yolu , diğeri sahil yolu. 2 yol da ortalama otobüsle 3.30-4 saat sürmektedir.İstanbul çekmeköy den çıkması bile 1saat 10 dk falan sürüyor.İstanbul içinde biraz dolanıyor ordan vakit kaybı var.Express hatlar direk altunzadeden şile otobana bağlar.Bu hat ta 2.30 dk sürer.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X