Şimdi Ara

İstanbul'a tüm giriş-çıkışlar yarım saat sonra kapatılıyor: Hava, kara ve denizden...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul'da 2 bin polisle büyük operasyon başlatıldığı, operasyon kapsamında İstanbul'un hava, kara ve denizden giriş çıkışlara kapatıldığı bildirildi.
    İstanbul'da 15 Mart günü gerçekleştirilen 'Kurtkapanı-1' operasyonunun bir benzeri için İstanbul Emniyeti düğmeye bastı. 'Kurtkapanı-2' operasyonu için İstanbul'un hava, kara ve denizden tüm giriş- çıkışlarının kapatılacağı ve operasyona İstanbul Emniyeti'nin tüm birimlerinden 2 bin polis katılacağı bildiriliyor.

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 15 Mart günü Anadolu yakasında 1000 polisin katılımıyla helikopter destekli 'Kurtkapanı-1' uygulaması gerçekleştirilmişti. İstanbul'un hava, kara ve denizden tüm giriş-çıkışları 14 noktadan tutulmuştu. İstanbul polisi bu operasyonun ikinci ayağı olan 'Kurtkapanı-2' için harekete geçti.

    Bugün saat 12:00-15:00 arasında Avrupa yakasında helikopter ve polis botları destekli 'Kurtkapanı-2' uygulaması yapılacak. Oparesyonda daha önce olduğu gibi İstanbul'un hava, kara ve denizden tüm giriş- çıkışlar tutuldu. Tüm ilçelerde uygulama noktaları oluşturuldu. Operasyona istanbul Emniyeti'nin tüm birimlerinden 2 bin polis katılıyor.
    http://www.abcgazetesi.com/istanbulda-operasyon-bugun-sehre-tum-giris-cikislar-tutulacak-47805h.htm







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.