Doğru söylüyorsun da, bilirsin ekmek derdi. Çalışmak lazım. Yoksa dediğim gibi dışarda arkadaş bulmakta
zorlanmam,sorun o değil yani. Sanal arkadaşlıkların - en azından bir bölümü- dediğin gibidir de, o bile büyük
nimet herhalde bana.
Bu arada fake diyenlere teessüf ederim yani. Hayal kırıklığına uğrattınız valla. Ha ama ordan anladım ki,
durum demek ki iyice kötü.Baksana millet üyelik alıp şaka filan yaptım sanıyor.
Neyse buralardayım artık. Bakayım yardım arayan birileri var mı forumda.Belki bi yardımımız dokunur.
Buradan tanıstıgım cok insan oldu. imzamdaki linkte bulsuyoruz hergun. yüzyüze de görüştüm hepsiyle. Hepsi de cok saglam karakterli insanlar. Buradan en az 6-7 tane saglam arkadasım var. Zaten katıldıkca bir yöne kayıyorsun bu forumda. Kendine göre birilerini buluyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: Freddy Krueger
demek oyun oynamak istiyorsun merak etme.bu kadar hayattan umutsuz olursan testere seni bulur bi tarafına dinamiti bağlar o zamanda oyun başlamış olur
Ya hayattan filan umutsuz değilim. Hatta dünyanın en iyimser insanıyım, alçakgönüllük yapmayacağım tek
konu da budur. Ama bazen insan neyin nasıl geçtiğini anlayamıyor olabiliyor demek ki.
Para hırsı için çok yazık etmişim kendime. 4 koskoca sene.
Yine de sıcaklık ve tavsiye için sağol.
quote:
Orjinalden alıntı: TheQharen
Bu arada fake diyenlere teessüf ederim yani. Hayal kırıklığına uğrattınız valla
bu forumda gayet normal demeselerdi anormal olurdu yane
quote:
Orjinalden alıntı: TheQharen
Neyse buralardayım artık. Bakayım yardım arayan birileri var mı forumda.Belki bi yardımımız dokunur.
ama buradada fake olmadıgını ispatlamaya çalışman ilginç
quote:
Orjinalden alıntı: 15li
ama buradada fake olmadıgını ispatlamaya çalışman ilginç
: )
Yok bişey ispatlamaya çalışmadım. E diyelim ki fake'im , o zaman bilin bakalım kimin fake'iyim?
burdan arkadaş bulmak kolay iş, nasıl arkadaş bulcağın sana kalmış fb, bjk, gs topicleri ya da diğer grup topiclere girip kaynaşman gerekiyor ondan sonrası çorp söküğü gibi gelir.. biz fb liler olarak sıcak bir ortam kurduk sende bulabilirsin kendine kafanı sokacak sıcak bi ortam.
şş sıcak ortam mortam noluyoz yanlıs anlayacak mıllet
burdan arkadaş bulmak kolay iş, nasıl arkadaş bulcağın sana kalmış fb, bjk, gs topicleri ya da diğer grup topiclere girip kaynaşman gerekiyor ondan sonrası çorp söküğü gibi gelir.. biz fb liler olarak sıcak bir ortam kurduk sende bulabilirsin kendine kafanı sokacak sıcak bi ortam.
Aslında iş arkadaş da bulmak değil. Yani dışarda görüşelim filan gerek yok. Ama sabah nete girdiğimde
selamlaşacağım birileri olsun hiç olmazsa.
Ben takım filan da tutmam ya, tutalım bakalım artık bi tane. Düşünem bi.
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
şş sıcak ortam mortam noluyoz yanlıs anlayacak mıllet
kimse ynlış anlamaz merak etme, bu sıcak ortamda senin bulaşık yıkayıp bize servis yaptığını açıklamayacam merak etme
ohh ben de kortum bı an camasıe bulasık yıkadıgımı acıklayacgını neyse cuma gunu dertler bıtecek
kimse ynlış anlamaz merak etme, bu sıcak ortamda senin bulaşık yıkayıp bize servis yaptığını açıklamayacam merak etme
walla netten buldugum benimde cok arkadaslarim var uzun msn muhbetleri yaptimiz sonra gercekte tanistiklarimiz genelde baska sehirlerde olduklari icin msn daha bi kolay oluo milet daha neti bilmezken ben insanlarla tanisirdim ters ters yorum yaparlardi bu yorumlari yapan insanlarda simdi netten tanistiklarini anlatio
bknz msnde insan sarrafi olma yontemi
Takıldıkça kafası sana uyan kişilerle arkadaşlık kurarsın zaten...Acele etmene gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
Takıldıkça kafası sana uyan kişilerle arkadaşlık kurarsın zaten...Acele etmene gerek yok.
Dostum, imzandaki film bugüne kadar beyazperdeye düşmüş en iyi yapıttır kanımca.. Her repliğini, her sahnesini, her kostumunü ve hatta 'V'nin Evy'e hazırladığı tereyağlı ekmeğin bile tarifini bilirim.. Tam bir başyapıt!!