< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
Kanada'da 5 yıl üniversite okudum. Sizin gibi kendi ülkemi ve insanımı aşağılamadım. İş icabı da 20 civarında ülke gezdim. Yurt dışı görmeyenler sanırsın ki rüyalar aleminde yaşıyorlar. Bir an önce git ve bir daha dönme. |
|
bla bla metroda yaşayan evsiz türkiyede en ender gördüğüm şey ,kanadayı görmesem kanada dünyada evsiz sayısıyla ün yapmış bir ülke her köşe başında bir evsiz var ülkenin %6 sı homeless biraz komik ironik geldi yazdığın. dışarda 40 derece sıcak var insanların kokması terlemesi normal . sırf laf sokmak için konu açmış beğenmiyorsan hiç gelme. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ağustos 2023; 16:32:39 > |
|
|
|
Hocam metroda metrokent-kirazlı metrosu 8 dk da bir gelirken 15 20 dk da bir gelir gelmez olmaya basladi, yuruyen merdivenler surekli bozuk :D otobusleri koronada tasarruf yapiyoruz diye 3 te 4 te 1ine indirdiler ve hala ayni sekilde. Bizim burada eskiden 15dk da bir gecen otobus suan 40dk ile 1.5 saat arasi geliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
|
İstanbul en son 80'li yıllarda güzel bir yer idi. Sonrasında Anadolu'dan aldığı göçlerle zıvanadan çıktı. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen göçlerle de üstüne tüy dikildi. |
|
Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
|
|
37 yaşındasın 42 senedir Kanada da yaşıyorsun hmmmm anlıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|