Şimdi Ara

iştahsız olanlar konuya - COCA COLA'yı bırakıp ŞALGAM'a başladım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kola yemeğe oturunca falan içtiğimde direk şişiriyordu iştahımı kapatıyordu ve acayip zayıfladım yaza girdiğimizden beri kola yüzünden. Çok açım diyorum sofraya oturuyorum 1 bardak kolayı dikince ne iştah kalıyordu ne açlık. Ben de kolayı bırakıp yerini şalgam ile doldurdum.

Şalgam suyu hem çok güzel hem de acılı olanı acayip iştah açıyor. Kilo almak isteyenler içecek olarka şalgamı denesin bence. Acılı olanı özellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BADBOY* -- 26 Temmuz 2012; 20:17:48 >

• En iyisi ayran şalgam acı hemde reflüsü olan için kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitizen

En iyisi ayran şalgam acı hemde reflüsü olan için kötü

Aynen
  • Tadı nasıl? Neye benziyor?
  • Şalgamın reflü ye bir zararı yokmuş, sadece çok yoğun olanları etkilermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Tadı nasıl? Neye benziyor?

Dostum acı sevmiyorsan acısız olanından al Doğanay'ın. Tadı turşu suyuna benziyor biraz içtiysen. Ama tam olarak değil. Çok özel bir tat bence Şalgam. Hakkettiği değeri göremeyen bir içecek.

Yemekte eğer yarım ekmek yiyeceğiniz varsa , kola içerseniz 3-4 yudum ekmekte tıkanırsınız , ama acılı şalgamla yemek yerseniz 1 ekmeği gömersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BADBOY*

quote:

Dostum acı sevmiyorsan acısız olanından al Doğanay'ın. Tadı turşu suyuna benziyor biraz içtiysen. Ama tam olarak değil. Çok özel bir tat bence Şalgam. Hakkettiği değeri göremeyen bir içecek.

Yemekte eğer yarım ekmek yiyeceğiniz varsa , kola içerseniz 3-4 yudum ekmekte tıkanırsınız , ama acılı şalgamla yemek yerseniz 1 ekmeği gömersiniz

Acı pek sevmem. Bi deneyim o zaman. İçilmicek kadar ekşi yada acı falan değil dimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şalgam suyu candır da fena bağımlılık yapıyor yalnız.
  • Şu kola bende de iştah kapasa ya, öyle bir etkisini hiç göremedim... Aksine kilo aldırıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Acı pek sevmem. Bi deneyim o zaman. İçilmicek kadar ekşi yada acı falan değil dimi

Yok dostum 1 defa iç sonra hep isteyeceksin zaten ŞoK markete gidip ordan alabilirsin.

• ben şalgamı rakı veya çiğköfte ile içiyorum.öbür türlü abes kaçıyor
  • doğanay acısız almıştım yarısını bile içemedim
    ne çok seveni varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

ben şalgamı rakı veya çiğköfte ile içiyorum.öbür türlü abes kaçıyor

DÖnerle de çook fena oluyor
  • quote:

Kola yemeğe oturunca falan içtiğimde direk şişiriyordu iştahımı kapatıyordu ve acayip zayıfladım yaza girdiğimizden beri kola yüzünden. Çok açım diyorum sofraya oturuyorum 1 bardak kolayı dikince ne iştah kalıyordu ne açlık. Ben de kolayı bırakıp yerini şalgam ile doldurdum.

Şalgam suyu hem çok güzel hem de acılı olanı acayip iştah açıyor. Kilo almak isteyenler içecek olarka şalgamı denesin bence. Acılı olanı özellikle.

Bu mantıkla şişko olup fast food yerlerinde 3 menü ile kola içenlere ne demeli ?
  • Şalgam 4 kere falan denemişimdir.
    Hepsinde belki geçen sefer tadını iyi almamışımdır diyerek tekrar denedim ama nafile.
    Çok iğrenç geliyor bana tadı.
    Hatta bi kere adanalı bir arkadaşım adananın en iyi şalgam suyu diyerek 5 litrelik şişeyle getirdi.O bile çok kötü geldi içemedim.
    Ha seven sever ona birşey diyemem ama ben hiç hoşlanmıyorum.

Bu arada kola ile ilgi söylediğin şeyler bana taban tabana zıt.
    1.5 lt kola+steak house burger+büyük seçim patates+8 li soğan halkası+6 adet sos.
    Şimdiye kadar hiç tıkanmadım.Hatta ara vermeden devam etsem bunun üstüne bi whopper bile yerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 26 Temmuz 2012; 20:40:36 >
  • kokoreçin yanına şalgamdan başkası yakışmıyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fei

quote:

Kola yemeğe oturunca falan içtiğimde direk şişiriyordu iştahımı kapatıyordu ve acayip zayıfladım yaza girdiğimizden beri kola yüzünden. Çok açım diyorum sofraya oturuyorum 1 bardak kolayı dikince ne iştah kalıyordu ne açlık. Ben de kolayı bırakıp yerini şalgam ile doldurdum.

Bu mantıkla şişko olup fast food yerlerinde 3 menü ile kola içenlere ne demeli ?

Zaten iştahsızlar için diyorum. O 3 menü yiyen adamlar zaten ne bulsa yiyecek türden olanlar. İştahsız olanlar bilir iştahsızlığı , ölesiye açım dersiniz ama yemek kurulur 1 bardak su yada 1 bardak kola dikersini kafaya sıcaktan , sonra ne iştah ne birşey kalır. Şalgamla hem iştahı kapatmıyoruz hem daha çok açıyruz acılıysa

• şalgam candır acılı ev yapımı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

ben şalgamı rakı veya çiğköfte ile içiyorum.öbür türlü abes kaçıyor

DÖnerle de çook fena oluyor

şu yaşıma geldim hiç denemedim, madem güzel deneyelim eyvallah hocam

• Hayatımda iki kere içtim ikisinde de kustum. Her yemek yediğimde kesinlikle ayran ya da yoğurt olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.