Şimdi Ara

ist taksim istiklal cd Defacto tshirt 4.99 tl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istiklal cad. üzerindeki defacto mağazası 4.kat firsat reyonunda defosuz tshirtler 4.99 tl. V yaka bisiklet yaka polo yaka baskilı baskısız çeşit çeşit her beden mevcut. 4.99 da Gömlekler de var. Dün gezerken rastladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demirören avmde mi ? 4. Katta defacto o var. İstanbulu bilmiyosan konu açma.

• bence sıcak. kaç çeşit ortalama?
  • outlet işte güzel tişörtler var
  • Kullan at

• player2974 kullanıcısına yanıt
    sanırım ya sen bilmiyosun istanbulu yada hiç istiklale gitmedin. istiklal caddesinde ayrı olarak kendi mağazası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjiMAL

sanırım ya sen bilmiyosun istanbulu yada hiç istiklale gitmedin. istiklal caddesinde ayrı olarak kendi mağazası var.

Ağzına sağlık. Bu üsluptaki birine cevap bile vermeye gerek duymadım. Sen tercüman oldun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uygun fiyata bulunabilcek de facto ürünleri şirinevlerde en üst katta outlet reyonu var eğer kapanmadıysa güngören kale center mağazasında outlet mağazası var
  • Bugün dudullu depo mağazasına gittik 13 tane tişört ve gömlek aldık 100 TL tuttu. Resmen hangar

• Kotonda çalışan tanıdığım bir mağaza müdürü 30 tl ye aldığın t shirtlerin bize gelişi 1 tl dediğinde inanmastim. Hatta almamam için uyarmisti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.