Şimdi Ara

IST. SATILIK TT V1000A Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm

Istanbuldan satılıktır.Yer Erenköy. İstediğim fiyat 150 YTL.

Gelelim ayrıntılara. Faturası duruyor ama 3 4 ay garantisi kalmıştır en fazla. 1 fanı eksik ama emin olun eksikliğini hissetmiceksiniz. Ben işe yaramıyor diye sökmüştüm. Sora başka yerde kullanmışım o fanı. Vidalarda da eksikler var. Normal olarak vidaların bir kısmını bulamadım. Kutusu da yok elbette. Önde bulunan 2 intake fan yerine glacialtech fanlar takıldı. TT'nin fanlarından daha başarılı fanlar kesinlikle. Aynı sessizlikte ama daha güçlüler. Bunların dışında herşeyi tastamam. Ayrıca ekstradan 2 tane 92 mm fan var kasa içinde. Ben monte ettim onları. Fotoğraflarda göreceksiniz.

Bu 3 eksi dışında kasa tertemiz ama tertemiz. Tek bir çizik yok. Plexyde bile çizik yok. Gelelim fotoğraflara:

Yukarıdaki resimde görünen 2 siyah fanı ben monte ettim. Glacialtech marka. Gayet sessiz ve güzel fanlar. HDD soğutma performansını cidden artırıyorlar.

Kasanın durumu bu. Elden teslim mantıklı olacaktır. Arabam olmadığı için kasayı bir yere getirmem pek münkün değil. Çünkü biraz ağır ve kutusu yok. Yolda başına bir şey gelme riski de var. O sebep ile almak isteyen evimden gelip almalı.

Saydığım 3 eksinin en ufak bir negatif etkisi yok kasanın performansında. Kasa zırh gibi, kocaman ve tertemiz. PM yolu ile ulaşabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.