Şimdi Ara

[IST]Satılık Sapphire R9 280X Toxic Ekran Kartı - 680 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [IST]Satılık Sapphire R9 280X Toxic Ekran Kartı - 680 TL
    Kart forumdan "mzah" nickli arkadaşa satıldı. Kendisine hayırlı olsun.

Kart 20 aralık 2013 tarihinde Vatan bilgisayardan alındı. 19 ay garantisi mevcut halen, tertemiz sorunsuz full kutu içeriği ile satılık. sapphire R9 290 tri-x'e terfi ettiğim için satılıktır. Overclock yapılmadı karta hiç zaten fabrika çıkışı fazlasıyla overclocklu geliyor. İstanbul içi Beşiktaş civarı elden teslim edebilirim onun dışında istediğiniz yere kargolayabilirim. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Fiyat sondur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Nisan 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat güncellendi, satışa devam. Fiyatın düşüklüğü akla soru işareti getirmesin, şu an sıfırı 1050 lira civarında ama ben dolar düşük iken vatan bilgisayardan 880 liraya aldığım için fiyat bu şekilde.
  • Pm
  • PM
  • Satış devam ediyor. Güven konusunda şunu belirtmek isterim sitenin referans sistemini kullanmadığım için hiç satışım yok gibi gözüküyor ama 2006'dan beri üyeyim site üzerinden önceden de ekran kartı sattım hiç bir sorun olmadı. Satış sonrası telefon vb. bana ulaşabileceğiniz bilgileri vericem zten. Sanalpazar ile almak isteyen arkadaşlar olmuş, o siteye aşina değilim ne yazık ki o yüzden tercih etmiyorum. İsteyen olursa gittigidiyor üzerinden %10 komisyon size ait olmak üzere satış açabilirim, gg üzerinden 200 üzeri satış yaptım sorunsuz. Fiyat son olarak nakit 650 TL, gittigidiyor üzerinden 720 şeklindedir direkt- nakit satmak önceliğimdir. İşbankası/Yapıkredi hesaplarıma ödeme alabilirim.
  • Takip
  • Prelektro kullanıcısına yanıt
    Size alma konusunda PM atıp teklifte bulunuyorum, lakin siz mesajı 12 saat önce okuyup bir cevap verme tenezzülünde bulunmuyorsunuz.

Bu arada ürünün vatan faturası ile birlikte ürüne ait bir kaç resim eklermisiniz nickinizin yazılı olduğu bir kağıtları beraber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 9 Nisan 2014; 21:15:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.