Şimdi Ara

ist avrupa yakası temiz içilik sistem montajı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 kapı hoparlör anfi ve ünite ful montaj yapan temiz işçilik ve referans olabileceğiniz bir yer arıyorum. .

saygılar .

• quote:

Orijinalden alıntı: birumit

4 kapı hoparlör anfi ve ünite ful montaj yapan temiz işçilik ve referans olabileceğiniz bir yer arıyorum. .

saygılar .

slm mrb bence

http://www.aktepesound.com/iletisim_formu.asp la görüş pro çalışıyolar ben anadolu yakasındayım yaptırmadım ama duyduklarım iyi oldugunu gösteriyo aksi bişiy duymadım

• evet aktepe yi duydum. benim tevazu sistemine ağır gelir bir havası vardı orasının dükkanı görmüştüm ....
  • quote:

evet aktepe yi duydum. benim tevazu sistemine ağır gelir bir havası vardı orasının dükkanı görmüştüm ....

sizin elinizde tüm sistem hazır mı ? ekleeceginiz bişiy varsada şayet ordan alın elden almak herzaman daha iyi internet te herşiyin sahte si cirit atıyo :D elinizdeki sistem ne marka model :D
  • 7300 bt pieoner ünite
    hertz esk 165 mid
    hertz coak hoparlör
    re audio 20 cm sub
    çin işi a.s.s 4kanal anfi

anfi 2+1 modda mid+sub besleyecek .
    coaksiyeller direkt beslenecek ..
  • quote:

7300 bt pieoner ünite
    hertz esk 165 mid
    hertz coak hoparlör
    re audio 20 cm sub

kardeşim çok iyi gidiyodun tam bravo deyecektim ama a.s.s yi gördüm bi çuval incir gitti kardeşim bak yanlış anlamada direk çöp kapağını aç içine at kurtul eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşşekdir :) ne demek istedim hmn açıklıyım o anfi ile bas a ve mid lere çok yazık etmiş olursun hakkını hiç bi zaman veremiycek :D bnce acele etme hemen iyi bir 4 kanal anfi bak ,hatta ve hatta re audıo bas kaç rms yüksek rms ise kesinlikle bide mono anfi bak gerekirse ikinci el fln

• quote:

Orijinalden alıntı: mamuli

quote:

7300 bt pieoner ünite
    hertz esk 165 mid
    hertz coak hoparlör
    re audio 20 cm sub

kardeşim çok iyi gidiyodun tam bravo deyecektim ama a.s.s yi gördüm bi çuval incir gitti kardeşim bak yanlış anlamada direk çöp kapağını aç içine at kurtul eşeğe altın semerde vursan eşek yine eşşekdir :) ne demek istedim hmn açıklıyım o anfi ile bas a ve mid lere çok yazık etmiş olursun hakkını hiç bi zaman veremiycek :D bnce acele etme hemen iyi bir 4 kanal anfi bak ,hatta ve hatta re audıo bas kaç rms yüksek rms ise kesinlikle bide mono anfi bak gerekirse ikinci el fln

biliyorum bu yorumu duyacağıma ama cahilliğimize bağışla ... ben yinede denemek istiyorum sonuçlar ne olursa olsun ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

7300 bt pieoner ünite
    hertz esk 165 mid
    hertz coak hoparlör
    re audio 20 cm sub

biliyorum bu yorumu duyacağıma ama cahilliğimize bağışla ... ben yinede denemek istiyorum sonuçlar ne olursa olsun ....

kardeş tabiki tercih senin ve burda bilmişlik te taslamıycam pro değilim ama bende bu işten anlıyosam biraz o anfi aldıklarının yarı gücünü anca veirr birak hakkını vs :( teşke imkanın olsada jbl 1004 gibi bir anfi alabilsen seti kurdurmadan önce bas ın kaç rms ? hkkında hyrlısı bu arada :D

• sub çift bobin 175 rms ister. aslında bu anfiyi almayacaktım fakat benim ciddi anlamda yer sorunum var ve sub da o yüzden 20 cm tercih ettim . re 20 cm audio baya piyasada referans ı var. boyutlarına göre iyi deniyor. neyse ben anfi xetec veya soundmagus almaya gitmiştim bu arada jbl 1004 çok büyük bir anfi istemedim sonrasında nasıl olduysa satıcı beni ikna etti. ass şu anda piyasayı sarmış durumda. italatçı firmaydı. baya benle sohbet etti. belkide beni kandırmı bilmiyorum ama ikna oldum . neticede risk aldım anfinin satışı nette yok kendisinin kapak ürünü 4 kanal ufak digital bir ürün . 4ohm de 4*90 rms köprüde 4 ohm 2*230 rm veriyor ki dediğin gibi hakkenden verirse bu güçü bana yetecek . neyse yaşayıp görecez.
  • quote:

sub çift bobin 175 rms ister. aslında bu anfiyi almayacaktım fakat benim ciddi anlamda yer sorunum var ve sub da o yüzden 20 cm tercih ettim . re 20 cm audio baya piyasada referans ı var. boyutlarına göre iyi deniyor. neyse ben anfi xetec veya soundmagus almaya gitmiştim bu arada jbl 1004 çok büyük bir anfi istemedim sonrasında nasıl olduysa satıcı beni ikna etti. ass şu anda piyasayı sarmış durumda. italatçı firmaydı. baya benle sohbet etti. belkide beni kandırmı bilmiyorum ama ikna oldum . neticede risk aldım anfinin satışı nette yok kendisinin kapak ürünü 4 kanal ufak digital bir ürün . 4ohm de 4*90 rms köprüde 4 ohm 2*230 rm veriyor ki dediğin gibi hakkenden verirse bu güçü bana yetecek . neyse yaşayıp görecez.

öncelikle şurdan başlıyım dls rocford hertz g zero .dd, kicker audıobahn gibi markalar dışında tam degerleri asla vermez bu anfiler 4x90 ,2x230 rms vs hikaye bunlar :D bunun dışında adı yeter re audıo alman çok iyi özelliklede 20 cm den bahsediyosak açık konuşmak gerekirse bas ı da streo anfiden beslemeyi düşünmek istemenden dolayı ben xetec ve soundmagus u da önermezdim çünkü verim=iyi marka olmalı demek ,ama almışsın bi dene bakalım tatmin olcan mı vs vs :D

• quote:

7300 bt pieoner ünite
    hertz esk 165 mid
    hertz coak hoparlör
    re audio 20 cm sub

bu ilk sisteminse sorun olmaz memnun kalırsın ama 2-3 tane sağlam sistemi olan bir araca bindikten ve işi biraz daha öğrendikten sonra yavaş yavaş anlamaya başlarsın

• Avrupa yakası mı bilmiyorum ama özen hifi var bi sora bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clio 1.2 16 v -- 8 Temmuz 2013; 15:33:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olaya öyle bakarsak bu işin sonu yok biliyorum . iyininde iyisi illaki vardır. benim tercihim küçük şeylerle abartıya kaçmadan ortayı inletmeden araban keyif almak ...
  • quote:

quote:

sub çift bobin 175 rms ister. aslında bu anfiyi almayacaktım fakat benim ciddi anlamda yer sorunum var ve sub da o yüzden 20 cm tercih ettim . re 20 cm audio baya piyasada referans ı var. boyutlarına göre iyi deniyor. neyse ben anfi xetec veya soundmagus almaya gitmiştim bu arada jbl 1004 çok büyük bir anfi istemedim sonrasında nasıl olduysa satıcı beni ikna etti. ass şu anda piyasayı sarmış durumda. italatçı firmaydı. baya benle sohbet etti. belkide beni kandırmı bilmiyorum ama ikna oldum . neticede risk aldım anfinin satışı nette yok kendisinin kapak ürünü 4 kanal ufak digital bir ürün . 4ohm de 4*90 rms köprüde 4 ohm 2*230 rm veriyor ki dediğin gibi hakkenden verirse bu güçü bana yetecek . neyse yaşayıp görecez.

öncelikle şurdan başlıyım dls rocford hertz g zero .dd, kicker audıobahn gibi markalar dışında tam degerleri asla vermez bu anfiler 4x90 ,2x230 rms vs hikaye bunlar :D bunun dışında adı yeter re audıo alman çok iyi özelliklede 20 cm den bahsediyosak açık konuşmak gerekirse bas ı da streo anfiden beslemeyi düşünmek istemenden dolayı ben xetec ve soundmagus u da önermezdim çünkü verim=iyi marka olmalı demek ,ama almışsın bi dene bakalım tatmin olcan mı vs vs :D

aynen size katılıyorum .. zaten sm veya xetec alacaktımki bu anfilerde çin işi. ass bir şans vereyim dedim kaldıki şu anda aktepeye gidin içierisi ass ile kaynıyor. kullanma diyeler herkes anfiyi denememiş kişiler. aynı ön yargı bendede var ama göreceğiz bakalım artıkın . olmasa zamanla değiştiririm artık .

• quote:

quote:

quote:

aynen size katılıyorum .. zaten sm veya xetec alacaktımki bu anfilerde çin işi. ass bir şans vereyim dedim kaldıki şu anda aktepeye gidin içierisi ass ile kaynıyor. kullanma diyeler herkes anfiyi denememiş kişiler. aynı ön yargı bendede var ama göreceğiz bakalım artıkın . olmasa zamanla değiştiririm artık .

aynen öle kardeş almışsın dene ve gör hkkında hyrlısı inş bekletiler yada üstü çıkar :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.