Şimdi Ara

(İST) 405 TL İ MAC-G5 1,5 GB RAMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merahaba arkadaşlar, yaklaşık 1 sene önce takasla elime geçen imacimi satıyorum, evimde birsürü luzumsuz / kullanılmayan eşya olması sebebi ile bu ilanı açıyorum çok fazla kullanma fırsatı bulamadım..

Ürünün yanında,
    Klavye, mouse mevcuttur (orjinal)
    Makina G5 işlemcilidir, 1,5 ram var

- malesef kargo ve şehirdışı satış yok, alıcı arkadaşlar ürünü haftaiçi üsküdar capitol civarından 5:30 a kadar alabilir.

- haftasonu yapılacak alışverişler bostancı/kadıköy/kabataş iskelelerinde yapılacaktır
     (İST) 405 TL  İ MAC-G5 1,5 GB RAMLİ (İST) 405 TL  İ MAC-G5 1,5 GB RAMLİ (İST) 405 TL  İ MAC-G5 1,5 GB RAMLİ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozercem86 -- 7 Aralık 2013; 0:48:32 >

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozercem86

Merahaba arkadaşlar, yaklaşık 1 sene önce takasla elime geçen imacimi satıyorum, evimde birsürü luzumsuz / kullanılmayan eşya olması sebebi ile bu ilanı açıyorum çok fazla kullanma fırsatı bulamadım..

Ürünün yanında,
    Klavye, mouse mevcuttur (orjinal)
    Makina G5 işlemcilidir, 1,5 ram var

- malesef kargo ve şehirdışı satış yok, alıcı arkadaşlar ürünü haftaiçi üsküdar capitol civarından 5:30 a kadar alabilir.

- haftasonu yapılacak alışverişler bostancı/kadıköy/kabataş iskelelerinde yapılacaktır
     (İST) 405 TL  İ MAC-G5 1,5 GB RAMLİ (İST) 405 TL  İ MAC-G5 1,5 GB RAMLİ (İST) 405 TL  İ MAC-G5 1,5 GB RAMLİ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Hocam s3 için bi türlü iletişime geçemedik sattınızmı satmadınızmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.