Şimdi Ara

Işsizken devlet hastanesine tedavi olunurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışmiyorken devlet hastanesinden randevu alinip tedavi olunurmu yaklaşık 6 7 aydir işsizim gss ödemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sigortan olmadığı için ücretsiz olamazsın ama özel hastaneler kadar pahalı olmaz devlet hastanesi. Yani olabilirsin ama ücretli. Gerisini bilmiyorum. Hani kanuni detaylardan haberim yok. Git lan bura sadece sosyal güvencesi olanlar için diye kovmuyorlar. Girişte kayıt oluyorsun, kayıt olurken ufak bir ücret alırlar. Çıkışta da ne işlem yapıldıysa o istenir.
  • işten ayrıldıktan sonra belli bir süre daha sağlık sigortası devam etmekte sonrasında ise gelir testi yaptırmanız gerekiyor veya özel sağlık sigortası alacaksınız.Gss ödemezseniz prim borcu birikir ayrıca tedavi olamazsınız.Özel hastane tek seçenek olur.Gelir testi en mantıklısı.
  • Bu ay icin randevu aldim bu ayin gss borcunu ödesem oyle olurmu çünki ameliyatlik bir durum söz konusu ucreti pahali olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propertij2931 -- 6 Kasım 2019; 12:8:5 >
  • Propertij2931 P kullanıcısına yanıt
    Sizin olay çetrefilleşiyor. Bir kamu hastanesine gidip bizzat bilgi alın. Rasgele iş olmaz.
  • Sgk girişin yoksa bu ülkedeki hiçbir şeyden yararlanamazsın. Hatta borçlu bile çıkarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sigortam vardi da suan nasil olcak bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle yapiyim çünki ise baslarsam ameliyat olamam ayaklarimin üstüne 4 5 hafta basamicam

• quote:

Orijinalden alıntı: Propertij2931

Bu ay icin randevu aldim bu ayin gss borcunu ödesem oyle olurmu çünki ameliyatlik bir durum söz konusu ucreti pahali olabilir
    borcu ödeyip gelir testi yaptırın şayet geliriniz yoksa illa ki size bir şekilde maaş yada yardım ödenecektir gelir varsa ortalaması alınıp sizden uygun bir mebla yatırmanız istenir sonrasında gss aktif olur.Önce borcu ödeyip sonra sgk ile konuşup durumu netleştirin bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.