Şimdi Ara

ISSIZ ADAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ...BEĞENENLER VE BEĞENMEYENLER nedenleri ile yazsınlar...

ISSIZ ADAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felix de vandetta -- 22 Mayıs 2009; 19:33:48 >

• bana göre:

tek kelimeyle etkileyici: yönetmen çağan ırmağ'ın SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM dan etkilendiği açıkca belli ki belki o bile farkında değil;
    sesli düşünmeler ve haketmediği taktirde terkedilen (sevgil (eş)) sonunda duyulan pişmanlık..bunları al yazmalımda da hissettik
  • gayet güzel bi filmdi , izleyenin yarası varsa sert bi şekilde deşiyor.

cinsellik çok ön planda diye eleştirildi hep , alakası yok.
  • Cinsellik ön planda diye değil, gereksizdi diye eleştirildi bence. Ben de katılıyorum buna. Filmin başındaki sahneler fazla abartılıydı. Konusu ve işleyiişi çok güzeldi ama filmin. Özellikle filmin sonundaki diyaloglar insanı derinden etkiliyor.
  • orda verilmek istenen ıssız adamın her bi kadına uzun süreli demir atamayışı ve onları daha çok cinselliğini tatmin etmek için kullanması.

müzik , kadın ve restoranı onun hayattaki herşeyi. ama aşk değil.
  • ISSIZ ADAM bence mükemmel bir filmdi. Seyrederken korkum, finalini nasıl bağlayacaklarıydı. Eğer böyle güzel bir filmi geçiştirme bir final ile bağlarlarsa yazık olur diyordum. Filmin finali, filme damgasını vurdu. Türk filmleri arasında seyrettiğim en güzel finaller arsındadır.

Zaten son döneme damgasını vuran Çağan Irmak, bu filmde de farkını göstermiştir...
  • çok vurucu bi finali var evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı adamın sevgilisi olmaz
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Modern dünyanın erkeğinin ve kadının hayatlarına girişin ve kalıcı olmanın bu denli zorlaştığını gösteren hatta sindirten harika bir filmdi.
  • bana göre kötü bi filmdi. içinde mikrop olan ruh hastası birinin yaşayamadığı ve yaşatamadığı aşk!. çok fazla toplumu yansıtmadığı için sevmedim belkide. . tv de yayınlanan dizilerden birini izliyormuşum gibi bir havası vardı taki finalinde film oldugunu hissettirene kadar. müzik uyumu ve müzikler gayet güzeldi. romantik ve drama filmlerinden hoşlanan biri olarak sevemedim.
  • duygusal filan dediler.ben vurdu kırdı adamıyım
  • Film son on dakikadan ibaretti. Gerçi yanımdaki arkadaş uyandırmasaydı son on dakikayı da göremeyecektim.
  • Ayla Dikmen'in şarkılarıyla ön plana çıkmış bir Film,dahası yok bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chawush

bana göre kötü bi filmdi. içinde mikrop olan ruh hastası birinin yaşayamadığı ve yaşatamadığı aşk!. çok fazla toplumu yansıtmadığı için sevmedim belkide. . tv de yayınlanan dizilerden birini izliyormuşum gibi bir havası vardı taki finalinde film oldugunu hissettirene kadar. müzik uyumu ve müzikler gayet güzeldi. romantik ve drama filmlerinden hoşlanan biri olarak sevemedim.

herkes aynı mı ki toplum içerisinde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Ayla Dikmen'in şarkılarıyla ön plana çıkmış bir Film,dahası yok bence.

Bu yoruma katiliyorum. Ozellikle filmdeki replikler cok siradandi! Konusu derinlestirilmeye calisilmis, ama maalesef filmin basindan sonunu tahmin edebilecegimiz bir film olmus. Muzikleri guzeldi, oyunculuk iyi sayilirdi. 6/10 veriyorum ben, ama bu filme mukemmel demek biraz abarti olur.
  • Vuruş karıştan başka bişey yoktu filmde.İzlediğim en kötü filmlerden biriydi.Sadece şişirilmiş abartılan öylesine bir film.
  • Bir sitede şöyle yorum yapmışım. Onu buraya alayım.

Filmi izlemeden önce, çevremden duyduğum ve okuduklarımdan aklımda oluşan fikir tortusu; Duygusal, güzel bir aşk filmi olduğu yönünde idi.

Fakat "Dakka bir, gol bir" diye amiyane tabirle anlatılabilecek, ilk sanhelerle birlikte müstehçenliğe hatta çarpık ilişkilere kapı açıyor. Romantizmden uzak bu müstehcenlik filmin pek çok yerinde de karşımıza çıkıyor.

Ailecek izlemeyi düşünenlerin bu konuya dikkat etmesinde fayda görüyorum.

Filme genel olarak yaklaşırsam...Başrol oyuncusu kızın sevecenliği haricinde etkileyici bir oyunculuk görmedim. Ayrılık acısını oldukça iyi yansıtmayı başarırken, bu kadar acı çektirecek aşkın oluşma sürecini doğru olarak yansıtamamış. Aşktan ziyade sıradan bir ilişki oluşumunu anlatmış sanki. İlişki içinde o olması gereken yoğun sevgiyi hissettiremiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Bir sitede şöyle yorum yapmışım. Onu buraya alayım.

Filmi izlemeden önce, çevremden duyduğum ve okuduklarımdan aklımda oluşan fikir tortusu; Duygusal, güzel bir aşk filmi olduğu yönünde idi.

Fakat "Dakka bir, gol bir" diye amiyane tabirle anlatılabilecek, ilk sanhelerle birlikte müstehçenliğe hatta çarpık ilişkilere kapı açıyor. Romantizmden uzak bu müstehcenlik filmin pek çok yerinde de karşımıza çıkıyor.

Ailecek izlemeyi düşünenlerin bu konuya dikkat etmesinde fayda görüyorum.

Filme genel olarak yaklaşırsam...Başrol oyuncusu kızın sevecenliği haricinde etkileyici bir oyunculuk görmedim. Ayrılık acısını oldukça iyi yansıtmayı başarırken, bu kadar acı çektirecek aşkın oluşma sürecini doğru olarak yansıtamamış. Aşktan ziyade sıradan bir ilişki oluşumunu anlatmış sanki. İlişki içinde o olması gereken yoğun sevgiyi hissettiremiyor.

..bence ''dakka bir gol bir'' tabiriyle başlamasaydı.. film, adam sabah erkenden kalkıp dükkanını açsaydı akşam evine gelip ayla dikmen ve şarap eşlinde uyusaydı ertesi akşam sıradan ve ruhsuz bir sevişme sahnesi ile süslendikden sonra tesadüfen bir kitapcıda başlayan tanışma ve aşka dönüşen bir film olsaydı:
    ..AL YAZMALIM 'da kadir inanır terk ediyor herşey çok iyi giderken peki sebep; dikkatli izleyen anlamıştır ki aslında sebep yine cinsellik
    ...böyle sevecen kızı terk etme sebebi olmazdı sıradan rutin bir hayatı anlatırdı ve bu kadar etkili olmazdı...diye düşünüyorum

• Kime beğenmedim desem "Sen böyle ilişki yaşadın da mı konuşuyorsun?" diye tepkiler aldım. Arkadaş , 700.000 kişilik foruma sorsan en fazla 100 kişi böyle ilişki yaşamıştır diye düşünüyorum. Benim sorduklarımın hepsi mi böyle ilişki yaşamış ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Kime beğenmedim desem "Sen böyle ilişki yaşadın da mı konuşuyorsun?" diye tepkiler aldım. Arkadaş , 700.000 kişilik foruma sorsan en fazla 100 kişi böyle ilişki yaşamıştır diye düşünüyorum. Benim sorduklarımın hepsi mi böyle ilişki yaşamış ?

beğenen ve beğenmeyen ortalaması hemen hemen aynı zevkler ve renkler demişler
    ..fakat ne varki bir filmi seyrederken ''ben yaşadım mı sanki böyle bir hayat'' kötü bu film denilmez..
    MATRIX izledim güzeldi ama böyle bir aksiyon yaşamadım

• Filmi beğenmedim vasatı aşamayan bir yapım , hatunun oyunculuğu ise çok çok kötü....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.