Şimdi Ara

Issiar Dia, takımla çalışmalara başladı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan oyuncumuz Dia da takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Boğaz enfeksiyonu geçiren Gökhan Ünal, sol dirseğinde ezilme olan ve tedavisine başlanan Bilica, sağ ayağında darbeye bağlı ödem bulunan ve tedavisine başlanan Semih ile tedavileri süren Güiza ve Volkan Demirel antrenmana katılmadı

fenerbahce.org

• güzel güzel..

Güiza hariç hepsi iyileşsin..

Volkan paok maçında umarım oynar..keza dia ve bilica,semihte olmalı kadroda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

güzel güzel..

Güiza hariç hepsi iyileşsin..

Volkan paok maçında umarım oynar..keza dia ve bilica,semihte olmalı kadroda..

bilica olur dia zaten olur semihi sanmam
  • Çok şükür.
  • Bazı arkadaşlar yaptıkları kadrolarda Dla yerine Özer'l koymuşlar. Bana sorarsanız Dia bu takımın 1.sağ açığıdır. Güvenim tam ona.
  • Dianın hızını görünce değişir fikirler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9

Bazı arkadaşlar yaptıkları kadrolarda Dla yerine Özer'l koymuşlar. Bana sorarsanız Dia bu takımın 1.sağ açığıdır. Güvenim tam ona.

Bide stochun vereceği paslarda kaçışları inanılmaz olacak..bir nevi messinin alvesi kaçırdığı gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Stoch'dan daha farklı bir oyun tarzı var. İlk maçındaki görüntüsü itibariyle hızlı ve özgüvenli bir futbolcu izlenimi aldım. Ayrıca sürekli çizgiye iniyor, çalım atmayı çok deniyor, ilk maçında özellikle ilk yarıda hiç çalım atamadı ve çok top kaybı yaptı ama ikinci yarı daha iyiydi.

Ben henüz Stoch kadar umutlu değilim ama birkaç maç daha görmek lazım.

Aynı tarzda 2 oyuncu almadığımız için sevinçliyim açıkçası. Eğer Gökhan'la uyumlu olurlarsa, sağ taraftan şov da yapabiliriz bu sene.

Stoch, Dia'nın aksine çizgiye hiç inmeyen, sürekli içi düşünen oyuncu.

Biraz göstersin bakalım kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

Boğaz enfeksiyonu geçiren Gökhan Ünal, ... antrenmana katılmadı

fenerbahce.org

Lan yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında 7/24 birinci sınıf haftanelerin doktorların gözetimi altındalar bu havalarda nasıl buluyorlar boyle entel kuntel hastalıkları. Bu adamı sal ormana 5 kilometreyi soluksuz koşar. Ama maksat idmandan yırtmak olsun.
  • adam fena beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

adam fena beyler

adamı öldürmedikleri kalmış sadece

• Bu adam Sivas maçlarında nasıl oynayacak ve medya nasıl manşetler atacak çok merak ediyorum...

Neden ve nasıl mı?

Şöyle ki...

Dia süpermarket (Mesut) Bakkal'a karşı...

Hesabı...
  • Hadi ya bir maça tam kadroyla çıkalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Bu adam Sivas maçlarında nasıl oynayacak ve medya nasıl manşetler atacak çok merak ediyorum...

Neden ve nasıl mı?

Şöyle ki...

Hesabı...

Çok kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

Boğaz enfeksiyonu geçiren Gökhan Ünal, ... antrenmana katılmadı

fenerbahce.org

Lan yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında 7/24 birinci sınıf haftanelerin doktorların gözetimi altındalar bu havalarda nasıl buluyorlar boyle entel kuntel hastalıkları. Bu adamı sal ormana 5 kilometreyi soluksuz koşar. Ama maksat idmandan yırtmak olsun.

Harbiden he
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Bu adam Sivas maçlarında nasıl oynayacak ve medya nasıl manşetler atacak çok merak ediyorum...

Neden ve nasıl mı?

Şöyle ki...

Hesabı...

• Bir form tutsun bu genç kobramız dağıtacak ortalığı
  • YB maçında top ayağına gelsin diye bekledim.Tribünleri coşturan bi futbolcu gibi.İyi başladı iyi devam eder inşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.