Bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan oyuncumuz Dia da takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Boğaz enfeksiyonu geçiren Gökhan Ünal, sol dirseğinde ezilme olan ve tedavisine başlanan Bilica, sağ ayağında darbeye bağlı ödem bulunan ve tedavisine başlanan Semih ile tedavileri süren Güiza ve Volkan Demirel antrenmana katılmadı
fenerbahce.org
güzel güzel..
Güiza hariç hepsi iyileşsin..
Volkan paok maçında umarım oynar..keza dia ve bilica,semihte olmalı kadroda..
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
güzel güzel..
Güiza hariç hepsi iyileşsin..
Volkan paok maçında umarım oynar..keza dia ve bilica,semihte olmalı kadroda..
bilica olur dia zaten olur semihi sanmam
Çok şükür.
Bazı arkadaşlar yaptıkları kadrolarda Dla yerine Özer'l koymuşlar. Bana sorarsanız Dia bu takımın 1.sağ açığıdır. Güvenim tam ona.
Dianın hızını görünce değişir fikirler :)
quote:
Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9
Bazı arkadaşlar yaptıkları kadrolarda Dla yerine Özer'l koymuşlar. Bana sorarsanız Dia bu takımın 1.sağ açığıdır. Güvenim tam ona.
Bide stochun vereceği paslarda kaçışları inanılmaz olacak..bir nevi messinin alvesi kaçırdığı gibi
Stoch'dan daha farklı bir oyun tarzı var. İlk maçındaki görüntüsü itibariyle hızlı ve özgüvenli bir futbolcu izlenimi aldım. Ayrıca sürekli çizgiye iniyor, çalım atmayı çok deniyor, ilk maçında özellikle ilk yarıda hiç çalım atamadı ve çok top kaybı yaptı ama ikinci yarı daha iyiydi.
Ben henüz Stoch kadar umutlu değilim ama birkaç maç daha görmek lazım.
Aynı tarzda 2 oyuncu almadığımız için sevinçliyim açıkçası. Eğer Gökhan'la uyumlu olurlarsa, sağ taraftan şov da yapabiliriz bu sene.
Stoch, Dia'nın aksine çizgiye hiç inmeyen, sürekli içi düşünen oyuncu.
Biraz göstersin bakalım kendini.
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
Boğaz enfeksiyonu geçiren Gökhan Ünal, ... antrenmana katılmadı
fenerbahce.org
Lan yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında 7/24 birinci sınıf haftanelerin doktorların gözetimi altındalar bu havalarda nasıl buluyorlar boyle entel kuntel hastalıkları. Bu adamı sal ormana 5 kilometreyi soluksuz koşar. Ama maksat idmandan yırtmak olsun.
adam fena beyler
quote:
Orijinalden alıntı: John Coffey
adam fena beyler
adamı öldürmedikleri kalmış sadece
Bu adam Sivas maçlarında nasıl oynayacak ve medya nasıl manşetler atacak çok merak ediyorum...
Neden ve nasıl mı?
Şöyle ki...
Dia süpermarket (Mesut) Bakkal'a karşı...
Hesabı...
Hadi ya bir maça tam kadroyla çıkalım
quote:
Orijinalden alıntı: dammak
Bu adam Sivas maçlarında nasıl oynayacak ve medya nasıl manşetler atacak çok merak ediyorum...
Neden ve nasıl mı?
Şöyle ki...
Hesabı...
Çok kötü
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
Boğaz enfeksiyonu geçiren Gökhan Ünal, ... antrenmana katılmadı
fenerbahce.org
Lan yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında 7/24 birinci sınıf haftanelerin doktorların gözetimi altındalar bu havalarda nasıl buluyorlar boyle entel kuntel hastalıkları. Bu adamı sal ormana 5 kilometreyi soluksuz koşar. Ama maksat idmandan yırtmak olsun.
Harbiden he
quote:
Orijinalden alıntı: dammak
Neden ve nasıl mı?
Şöyle ki...
Hesabı...
Bir form tutsun bu genç kobramız dağıtacak ortalığı
YB maçında top ayağına gelsin diye bekledim.Tribünleri coşturan bi futbolcu gibi.İyi başladı iyi devam eder inşallah.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme